Skip to content

Radiere de la primarie si inscriere din nou

Featured Replies

Buna ziua,daca am radiat de la primarie o masina pe motivul ca are o uzura mai mare de 30 ani,o pot inscrie din nou dupa o perioada scurta de 3 luni?

Multumesc!

• Moderator

Poliţia Română şi poliţiştii NU au nicio legătură sau competenţă privind înmatriculările şi cu atât mai puţin primăriile.

• Author

Sa inteleg ca masina nu se radiaza automat si de la politie,daca am scos-o de la primarie?

• Moderator

Fiecare înţelege atât cât poate.

Doar ce ţi-am spus mai sus că Poliţia NU are nicio legătură cu înmatriculările.

Asta înseamnă că maşinile NU sunt înmatriculate la poliţie, deci automat nu se poate radia ceva de la Poliţie, din moment ce nu acolo a fost înmatriculată.

Salut,am achizitionat un autoturism acum 1 an , vechiul propietar a radiato de la primarie iar eu am transcris dreptul de propietate la primaria de domiciliu in termen legal de 30 de zile dar circul cu numerele vechi nu le-am schimbat pe numele meu plus ca in certificatul masini nu este trecut ca eu sunt propietarul masini doar in actul de vanzare-cumparare, pot circula cu masina? Pot incheia rca-ul pe numele meu? Am nevoie de un raspuns rapid si cat mai concret.

• Moderator

Răspunsul este nu. Vei încălca legea.

Legea te obligă să o transcrii pe numele tău în 30 de zile. Dacă nu o vei face, vei încălca legea.