Jump to content
POLITISTI.ro

Am nişte probleme în familie - agresat de concubinul mamei


andy95

Recommended Posts

Am probleme în familie... Mama trăiește cu un alt bărbat de vreo 3-4 ani... Acesta are ciuda pe mine... (în trecut mama îl înșela pe tata cu acest bărbat iar eu i-am spus tatei și de atunci am probleme cu el) astăzi eram acasă și fumam (precizez ca am aproape 20ani) l-am văzut pe el venind și m-am ascuns el a venit și anumit a tot cautat pe acolo și m-a găsit... M-am întrebat ce caut acolo și nici nu a așteptat sa ii răspund și a început sa ma bata... Mi-a rupt un dinte... Și nu e prima data... Și acasă decât cu mama.. Și ea tot cu el tine ca ar fi vina mea... El se cunoaște bine cu șeful de post local.. Va rog am nevoie de un sfat... Nu știu ce sa mai fac.

Va mulțumesc

Link to comment
  • Moderator

Mergi la Institutul de Medicină Legală aflat în localitatea reşedinţă din judeţ şi soliciţi eliberarea unui certificat medico-legal. După ce vei obţine acest document, mergi la postul de poliţie şi depui o plângere penală împotriva celui care te-a agresat.

  • Upvote 1
Link to comment
  • Member

Mergi la medicina legala sa ti se elibereze un certificat medico-legal pentru a dovedi leziunile suferite ca urmare a agresiunii, iar apoi depune o plangere la Politie sau la Parchet la care atasezi certificatul medico-legal. In aceasta situatie concubinul va fi cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de "Lovire sau alte violente".

Plangerea va trebui sa fie sustinuta de martori si probe.

Cea de-a doua solutie ar fi sa-ti iei inima in dinti si sa pornesti in lume pe drumul tau. Gaseste-ti un loc de munca si stai undeva cu chirie si ai scapat de toate grijile.

  • Upvote 2
Link to comment

Am primit amenințări din partea mamei și a lui ca ma vor omoarâ în somn... Am sunat la 112 i-am explicat doamnei și mi-a zis sa aștept 2 minute ca ma va suna colegul...

Mi-a închis și m-a sunat șefu de post de aici m-a amenințat ca îmi arata el ce voi pățit și m-a chemat mâine la ora 8 la politie... Nu știu ce sa fac, să merg?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.