Jump to content
POLITISTI.ro

Conditii pentru admitere privind dantura

ionutz90

Recommended Posts

salut. Vreau si eu sa va intreb ceva. Intentionez sa incerc o admitere la academia de politie. imi lipseste unul dintre premolarii superiori ( cel din spate) din partea dreapta. o sa am probleme la vizita medicala? e neaparat necesar sa il pun? nu am bani si de asta intreb. sa aveti o zi buna

eu am aveam doua masele lipsa(mi s-au tocit pe a vasrta de 12 ani si a trebuit sa mi le scot) cand am facut fisa medicala, dar nu am avut carii.

Teoretic, dantura nu ar trebui sa aiba vreo influienta prea mare la controlul medical. Bineinteles, trebuie sa fie ingrijita. Atat timp cat dantura nu iti afecteaza celelalte "elemente"...e ok.

Insa..cred ca ar fi mai bine sa-l pui. Concurenta e mare anul asta, locuri putine, etc.Orice aspect va fi tocat si luat la bani marunti.

Iti urez suces.

ok. Multumesc pentru informatii. O sa fac tot posibilul sa il pun. Dar oricum m-am mai linistit pentru ca am auzit cateva opinii cum ca voi fi respins din start si asa mai departe...Va salut

Dar oricum m-am mai linistit pentru ca am auzit cateva opinii cum ca voi fi respins din start si asa mai departe...Va salut

De unde stii asta? Daca nu sunt prea indiscret, care ar fi acele motive? Esti sigur 100%? Ai probleme din punct de vedere fizic? Sa stii ca multi vorbesc ca sa se afle in treaba.

Posteaza aici, ca poate se gaseste cineva care sa te lamureasca intradevar.. Nu te lua dupa orisicine.

:emo-yessir:

Salut!

Va cer si eu parerea in legatura cu o problema legata de greutatea corporala.

Am 1.84 si 64 kg, am facut foarte multe analize din care a rezultat faptul ca nu am nicio problema medicala....am vreo sansa sa trec medicalul?

Multumesc.

Cand am fost mic mi-au placut bomboanele si asta au avut de suferit dintii mei,mai exact mi s-au stricat 4 masele(2 de sus si 2 de jos) si cand am fost mic mi-a fost frica sa merg la dentist si acuma cand am crescut mi-am luat "inima in dinti" si am mers si mia extras cele 4 masele este vreo problama ca nam cele 4 masele,in rest totii dinti ii am in regula nu au nicio carie nimic.

Edited by FANu 18

Salut!

Va cer si eu parerea in legatura cu o problema legata de greutatea corporala.

Am 1.84 si 64 kg, am facut foarte multe analize din care a rezultat faptul ca nu am nicio problema medicala....am vreo sansa sa trec medicalul?

Multumesc.

Ma intreb, cum si de unde le scoateti?! Dupa cum spunea si Madalin, nu trebuie sa-ti faci griji din privinta asta. Probabil daca aveai vreo 20 de ani..da(dar in cazul asta vorbim de ectomorfi), si presupun ca tu nu ai vreo problema in acest sens.

Masa musculara, osoasa si asa mai departe-respectiv greutatea, vin odata cu dezvoltarea.

Cand am fost mic mi-au placut bomboanele si asta au avut de suferit dintii mei,mai exact mi s-au stricat 4 masele(2 de sus si 2 de jos) si cand am fost mic mi-a fost frica sa merg la dentist si acuma cand am crescut mi-am luat "inima in dinti" si am mers si mia extras cele 4 masele este vreo problama ca nam cele 4 masele,in rest totii dinti ii am in regula nu au nicio carie nimic.

Ti s-au "stricat" maselele? Ma intreb oare cum mananci.

Fuguta la stomatolog.

Edited by Noxy

asta cu dantura tine de aspect nu?adik nici eu nu am un canin..dar nici macar nu se cunoaste adik nu a crescut niciodata...nu si-ar da nimeni seama daca nu ar incepe sa-i numere..nu ar fi asta o problema nu?

Din cate am auzit s-ar pune accent mai mult pe molari sa nu lipseasca in numar mare asa ca cel mai bine pentru tine fanu18 ar fi sa te duci la cabinetul medical unde se face fisa medicala pentru MAI si sa le spui problema ta ca sa ai timp sa iti remediezi dantura , dureaza ceva pana iti pui 4 masele.

pai nu am absolut nici o alta problema. decat asta cu un dinte lipsa....si am mai auzit ca mi-ar fi putut pune ceva probleme....dar m-am mai interesat si e ok...oricum mersi

• 4 years later...

:) Salut.

Sunt pe cale sa incep si eu vizitele medicale insa am o mare teama si aceea legata de dantura mea.Am in fata doi canini care cu timpul s-au dat mult inapoi si ies in evidenta mai mult cei doi din fata,mai am si vreo doua masele lipsa si cateva carii dar astea nu sunt vizibile...nu cred ca am vreo sansa pana nu le repar nu?

Va multumesc. :emo-yessir:

• 10 months later...

Buna ziua ... Am o problema la dantura .. Cei doi dinti din fata nu is perfecti ...unul e mai in fata si unul mai in spate . In rest nu am carii sau lipsuri . Pot fi respins din aceasta cauza ? 

Pentru toti candidatii cu probleme medicale: mergeti la centrul medical al MAI din fiecare judet si veti primi un raspuns avizat!

• 5 years later...

Bună ziua! Sunt în pregătire pentru Academia de Poliție de la începutul anului 2021. În 2022, va urma să susțin admiterea la Academia de Poliție din București, însă ezit puțin când vine vorba de vizita medicală. Când eram mic am dezvoltat o fobie pentru dentist, dar acum câteva luni am realizat că dantura este un aspect foarte important. Am aproximativ 12 carii, dintre care mi s-au obturat deja 5. Întrebarea mea este următoarea: Este vreo problemă dacă am avut carii, însă toate vor fi obturate până la vizita medicală? Ar trebui să îmi iau gândul de la a deveni polițist, sau ideea este doar să NU am carii la momentul vizitei? Mulțumesc anticipat și o zi frumoasă!