Jump to content
POLITISTI.ro

Posibilitate mutare in politie


danutz008

Recommended Posts

Va salut! Fac parte dintr-o structura cu atributii in domeniul sigurantei nationale, cunoasteti cazuri de mutari in cadrul Politiei Romane de la alte structuri,inafara de jandarmi? Multumesc!

 • Downvote 4
Link to comment
 • Moderator

Mergi şi susţine examen de admitere la şcoală sau la Academie dacă vrei să devii poliţist.
În ultimii ani au fost interzise astfel de "mutări" şi sperăm să rămână valabilă această decizie, pentru că nu ne ajută cu nimic, doar atrage o deprofesionalizare.
Aşa e normal, corect şi firesc ca atunci când cineva vrea să devină poliţist, să urmeze cursurile unei instituţii de învăţământ pentru formarea poliţistilor.

 • Upvote 4
Link to comment

Dar la tine cati politisti au venit prin transfer? Nu esti cumva la locala, ca si ei zic ca activeaza in domeniul sigurantei nationale.

 • Upvote 3
Link to comment

Cristi,esti simpatic rau,mi se aplica legea 80/1995,intrebarea era pentru o eventuala mutare aproape de casa pentru viitor,nu alt motiv,mistoul nu ma caracterizeaza si nici ,,clinciurile,,

Link to comment
 • Active member

M-ai dat pe spate - mi se aplica legea 80/1995  Sa nu ti se aplece.

Nu vrea sa ne spuna unde lucreaza si i se aplica statutul cadrelor militare.  :hmmmt: Jandarm nu e.

Cred ca e șpion.  :ph34r:

Pai daca nu te caracterizeaza mistoul atunci nu ai ce cauta in politie, prietenas. Meseria asta nu e pt super manierati, rigizi, cu un bat in [cenzurat] si pe care nu-l ”caracterizeaza mistourile sau clinciurile”. Sau in munca de poltie ai impresia ca ai de-a face cu oameni manierati si protocolari? Ramai batos cum ii sta bine unui militar. Cred ca profesia de politist e prea ”murdara” pt tine. 

Edited by Ben
 • Upvote 3
Link to comment

Sunteti de belea,am pus si eu o intrebare la care nu mi-a raspuns nimeni concret de parca pentru o eventuala mutare intr-un viitor indepartat as avea nevoie de aprobarea voastra. Eu am intrebat daca exista cazuri concrete dar vad ca aici e un fel de timesnewroman.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

am terminat scoala la Campina in perioada cand se incadrau absolventi la alte structuri,poate inca mai e asa,Sache,esti subtire rau cu glumele tale ca sa nu sic penibil

 • Downvote 1
Link to comment
 • Active member

E clar. E șpion.

Si pun pariu ca e la SPP, poate vreun sofer la vreun demnitar sau ceva administrativ.

Imi pare rau, my friend. Te-ai dus la Campina sa te faci politist, dar la final ai ales altceva crezand ca esti mai smecher decat restul fraierilor de colegi ai tai de promotie care au ajuns in Politie. Te-ai simtit mai cu mot. Ramai acolo unde ai ales, ca noi ne-am saturat de "plimbareti" intre institutii. Promotiile de la Campina asteapta sa fie angajate in vara si ar fi pacat sa fie ocupate de altii. La vremea respectiva ai crezut ca faci vreo smecherie. Asta e. Nu poti si cu ... in ... si cu sufletul in rai.

Edited by Ben
Link to comment

Ben,mai incearca,esti pe aproape daca tot te roade curiozitatea, Nu tin neaparat sa fac lucrul asta,am intrebat daca sunt cazuri,daca eram hotarat faceam si ceva pentru asta.

Link to comment
 • Moderator

Stimabile danutz008 nu ți-e rușine să minți?!?!? Cu cine ai impresia că stai de vorbă?

Foarte bine că nu vei mai scrie, te asigur că nu îți vom simții lipsa.

Nu mai pierdeți vremea cu asemenea indivizi lipsiți de cea mai mică urmă de demnitate. Ăstuia îi este rușine să spună că e jandar.

Topic închis.

Link to comment
 • Marius unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.