Skip to content

Ce inseamna "Compartimentul Revine" din Politie?

Featured Replies

Poate ma lamureste cineva ce inseamna "Compartimentul Revine" din Politie

Esti sigur ca ai citit bine?

Nu exista un astfel de compartiment in Politia Romana!

Cred că nu ai fost atent când s-a discutat despre un anume compartiment și nu ai înțeles bine. Doar fiul  meu când era mic mai pocea cuvintele în așa hal și când îi făceam observație, avea replicalui: „oricum ar fi”.

Mai interează-te și scrie corect denumirea compartimentului repectiv ( eu bănuiesc la ce te referi ), după care să fii sigur că ai să primești informațiile care te interesează.

• Author

Domnule "iav" ce banuiti dumneavoastra ca ar insemna?

• Author

O sa ma mai sun o data,poate nu am inteles ce trebuia.am avut un accident pe 5 decembrie si celalalt cond auto nu s-a prezentat la poltie.am sunat pe 5 ianuarie si mi-a zis agentul care s-a ocupat de caz ca a intrat in sfera competentelor compartimentului revine.multumesc oricum

Poae vi s-a spus că un polițist de la un anumit compartiment este plecat și revine peste un anumit timp. „Oricum ar fi”.

• Author

Multumesc oricum

• Popular Post

Compartimentul Revine este un termen pe care il folosim noi in Bucuresti pt tamponarile nesolutionate intr-un anumit termen. Nu este denumire oficiala, pur si simplu asa l-am denumit noi, de-asta nici un coleg nu stie de el. E un birou cu politisti care se ocupa de batut pe la usile celor care au ~uitat~ sa mai vina pe la Politie in 24 ore sa declare tamponarile. El face parte din Serviciul Accidente Rutiere. Este echivalentul Biroului AN-uri (Autor Necunoscut) al accidentelor cu vatamare corporala.

bundesgrenzschutz , e cazul să nu mai folosiți denumiri care nu se mai întâlnesc în alte structuri ale Poliției Române. Eu am crezut că omul se referă la Compartimentul Prevenire, dar nu a înțeles bine.

NU cred... am intalnit si eu termenul acesta , in zona Bucuresti - Ilfov, Accidete cu "revine"... fiecare bordei cu un obicei ..stii tu ;)

• Membru

bundesgrenzschutz , e cazul să nu mai folosiți denumiri care nu se mai întâlnesc în alte structuri ale Poliției Române. Eu am crezut că omul se referă la Compartimentul Prevenire, dar nu a înțeles bine.

Ca daca nu ce se intampla?

• Author

Multumesc frumos pentru sfaturi.eu sunt student la academia de politie si am mai intrebat despre termenul asta dar nimeni nu stie despre el.multumesc frumos pentru sfaturi

• 1 month later...

"Revine" este denumirea data la solutionarea acc cu pagube materiale la care se prezinta doar una dintre parti si astfel nu se poate solutiona...Astfel se asteapta termenul legal de 24 de ore in care partile au dreptul sa se prezinte,in cazul in cazul in care termenul trece fara ca toate partile sa se prezinte la politie...atunci se vor face cercetari pt identificarea conducatorului auto si solutionare lucrarii "revine" ...la noi asa este ;)

• Author

Am masina avariata de vreo 2 luni si nu primesc niciun raspuns.inseamna ca poate face oricine accident din vina lui si nu este tras la raspundere.in romania fiecare merge dupa legea lui

• Membru

Te-ai gândit mult pana sa scoți astfel de elucubrații pe tastatura?

• Moderator

am avut un accident pe 5 decembrie si celalalt cond auto nu s-a prezentat la poltie.am sunat pe 5 ianuarie si mi-a zis agentul care s-a ocupat de caz ca a intrat in sfera competentelor compartimentului revine.

addd ai depus plângere scrisă sau doar ai sunat?

• Author

nu am depus nici o plangere.ma amana de pe o sapt pe alta

• Author

Si cum ar trebui sa suna plangerea? am fost la politie de mai multe ori si mi-au zis sa astept tel de la ei

• Moderator

La care facultate (armă) din cadrul Academiei de poliţie eşti student?

Dacă nu ai depus o plângere, poţi să aştepţi mult şi bine.

• Author

frontiera

Frontiera

• Moderator

Te rog mult, pune mâna şi citeşte depre petiţii, reclamaţii ori sesizările cetăţenilor, că te faci de râs.  

Poţi începe cu  http://www.politisti.ro/topic/163-petitia-cererea-reclamatia-sesizarea-cetateanului-dreptul-de-petitionare/ şi Legea 233/2002 - O.G. 27/2002 privind

Renunţă la stereotupurile ălea specifice frustraţilor fără bacalaureat şi analizează mai profund înainte să emiţi judecăţi.

• Author

Nu vorbesc aiurea e ceva real

• Moderator

Pricepi mai greu sau nu te ajută intelectul. Atât timp cât nu ai depus o sesizare scrisă şi înregistrată, nimeni nu îl caută pe cel cu care te-ai lovit. Faptul că ai sunat tu şi ai vorbit cu cineva, nu are absolut nicio relevanţă, e doar o simplă informare.

Cum ţi-am scris şi mai sus, pune mâna şi citeşte, în caz contrar te faci de râs.