Jump to content
POLITISTI.ro

Ce inseamna "Compartimentul Revine" din Politie?

Postare recomandată

Publicat

Esti sigur ca ai citit bine?

Nu exista un astfel de compartiment in Politia Romana!

Publicat

Cred că nu ai fost atent când s-a discutat despre un anume compartiment și nu ai înțeles bine. Doar fiul  meu când era mic mai pocea cuvintele în așa hal și când îi făceam observație, avea replicalui: „oricum ar fi”.

Mai interează-te și scrie corect denumirea compartimentului repectiv ( eu bănuiesc la ce te referi ), după care să fii sigur că ai să primești informațiile care te interesează.

Publicat

O sa ma mai sun o data,poate nu am inteles ce trebuia.am avut un accident pe 5 decembrie si celalalt cond auto nu s-a prezentat la poltie.am sunat pe 5 ianuarie si mi-a zis agentul care s-a ocupat de caz ca a intrat in sfera competentelor compartimentului revine.multumesc oricum

Publicat

Poae vi s-a spus că un polițist de la un anumit compartiment este plecat și revine peste un anumit timp. „Oricum ar fi”.

Publicat

bundesgrenzschutz , e cazul să nu mai folosiți denumiri care nu se mai întâlnesc în alte structuri ale Poliției Române. Eu am crezut că omul se referă la Compartimentul Prevenire, dar nu a înțeles bine.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

NU cred... am intalnit si eu termenul acesta , in zona Bucuresti - Ilfov, Accidete cu "revine"... fiecare bordei cu un obicei ..stii tu ;)

• Membru
Publicat

bundesgrenzschutz , e cazul să nu mai folosiți denumiri care nu se mai întâlnesc în alte structuri ale Poliției Române. Eu am crezut că omul se referă la Compartimentul Prevenire, dar nu a înțeles bine.

Ca daca nu ce se intampla?

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Multumesc frumos pentru sfaturi.eu sunt student la academia de politie si am mai intrebat despre termenul asta dar nimeni nu stie despre el.multumesc frumos pentru sfaturi

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

"Revine" este denumirea data la solutionarea acc cu pagube materiale la care se prezinta doar una dintre parti si astfel nu se poate solutiona...Astfel se asteapta termenul legal de 24 de ore in care partile au dreptul sa se prezinte,in cazul in cazul in care termenul trece fara ca toate partile sa se prezinte la politie...atunci se vor face cercetari pt identificarea conducatorului auto si solutionare lucrarii "revine" ...la noi asa este ;)

Publicat

Am masina avariata de vreo 2 luni si nu primesc niciun raspuns.inseamna ca poate face oricine accident din vina lui si nu este tras la raspundere.in romania fiecare merge dupa legea lui

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

am avut un accident pe 5 decembrie si celalalt cond auto nu s-a prezentat la poltie.am sunat pe 5 ianuarie si mi-a zis agentul care s-a ocupat de caz ca a intrat in sfera competentelor compartimentului revine.

addd ai depus plângere scrisă sau doar ai sunat?

Publicat

Si cum ar trebui sa suna plangerea? am fost la politie de mai multe ori si mi-au zis sa astept tel de la ei

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

La care facultate (armă) din cadrul Academiei de poliţie eşti student?

Dacă nu ai depus o plângere, poţi să aştepţi mult şi bine.

• Moderator
Publicat

Te rog mult, pune mâna şi citeşte depre petiţii, reclamaţii ori sesizările cetăţenilor, că te faci de râs.  

Poţi începe cu  http://www.politisti.ro/topic/163-petitia-cererea-reclamatia-sesizarea-cetateanului-dreptul-de-petitionare/ şi Legea 233/2002 - O.G. 27/2002 privind

Renunţă la stereotupurile ălea specifice frustraţilor fără bacalaureat şi analizează mai profund înainte să emiţi judecăţi.

• Moderator
Publicat

Pricepi mai greu sau nu te ajută intelectul. Atât timp cât nu ai depus o sesizare scrisă şi înregistrată, nimeni nu îl caută pe cel cu care te-ai lovit. Faptul că ai sunat tu şi ai vorbit cu cineva, nu are absolut nicio relevanţă, e doar o simplă informare.

Cum ţi-am scris şi mai sus, pune mâna şi citeşte, în caz contrar te faci de râs.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.