Jump to content
POLITISTI.ro

Briefuri Germania pierdute

Postare recomandată

Publicat

Buna.Am pierdut briefurile de Germania.Mentionez ca am luat doua seturi de nr rosii.Ce sanse am sa mai inmatriculez masina,tinand cont ca ar trebui ca cei de la inmatriculari sa mai aibe la dosar copiile mele de la numerele rosii.

Publicat

De ce nu ii intrebi pe cei de la Serviciul inmatriculari din cadrul prefecturii judetului tau de domiciliu? Iti vor spune ce trebuie sa faci!

Marius, am postat in acelasi timp, altfel nu mai postam.

Publicat

am inteles ca trebuie sa primesc confirmarea de la statul german da? dar cum am nevoie daca se poate de explicatii ceva mai clare.ceva pasi de urmat? linkul din raspuns nu imi zice prea multe .ma gandeam ca cineva sa mai lovit de asa ceva.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua. Am venit cu o masina din germania pentru care am luat numere de Toll. Asadar eu sunt ultimul proprietar in acte. In cursul zilei de astazi mi-am lasat rucsacul cu ambele brifuri, inclusiv contractul de vanzare cumparare pe plafon si am iesit pe strada la o tura scurta, maxim 3 minute. pe camera de supraveghere de la garaj se vede clar ca am plecat cu ghiozdanul pe masina si m am intora fara el. mai departe, evident ca nu l am mai gasit nicaieri. Eu vreau sa inmatriculez auto, dar care este procedura prin care pot recupera actele? La politie nu au vrut sa imi inregistreze o declaratie in acest sens. Mi-e foarte frica sa nu ma trezesc ca va aparea cineva cu un contract de vanzare cumparare intre mine si el si sa imi ceara masina. In momentul acesta vreau sa plec in germania si sa le declar pierdute, sa nu patesc un eveniment nefericit. Temerile mele sunt intemeiate? Este necesar sa merg in germania pentru a obtine duplicate fara sa am niciu fel de act?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.