Jump to content
POLITISTI.ro

VOUCHER- curs instructor poligon


radian

Recommended Posts

Acest curs se adreseaza celor care doresc sa devina instructori in poligonul de tragere, calificare care in conditiile legii 117/2011 acorda dreptul de a detine arme de foc sportive (tir sportiv, pistol sau pusca)!In oferta sunt incluse:

modulul teoretic initiere (legislatie)
modulul practic initiere (500 cartuse, diverse calibre, poligoanele de talere/glont), examen final

TERMENUL PREVAZUT DE LEGE PENTRU PERCURGEREA CURSULUI ESTE DE 6 LUN

Costul acestui curs este 3850 lei/persoana.Voucherul este castigat la o competitie"S&W Trophy" si se poate achizitiona cu suma de 2500 ron.

Se elibereaza Diploma de absolvire recunoscuta de Ministerul Administratiei si Internelor.

Baza legala:

Legea 117 din 15 iunie 2011 (Legea 117/2011), pentru modificarea si completarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor

Art. 14
(1) Persoanele fizice de cetatenie romana cu domiciliul sau resedinta in Romania care indeplinesc conditiile prevazute la art. 15 alin. (1) pot fi autorizate, la cerere, sa procure arme letale.
(………….)

(4) Sportivii de tir categoria I ori membri ai loturilor nationale sau olimpice, pe perioada cat sunt in activitate, precum si antrenorii si instructorii in poligonul de tragere pot procura numai arme de tir, cu exceptia situatiei in care acestia si-au pierdut calitatea din motive imputabile lor.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.