Skip to content

Elevii scolilor de politie vor termina in iulie 2011

Featured Replies

asta a anuntat viitorul director general al Academiei de politie, fostul director adjunct la Vasile Lascar ...cms sef Manea

Mnoh, asta e bine.

Ceva legat de numarul de locuri scoase la concurs pentrul anul in curs?

"viitorul director general al ACADEMIEI DE POLITIE???????????????"....poate doar dak o fac liceu :D...cred k e vorba de viitorul rector al Academiei de Politie

• Author

asta a anuntat el vineri 25.03 la adunare in fata scolii ca va fi noul director general....n-am inventat eu functia asta

in legatura cu locurile pt anul acesta...inca nu se stie nimic....

Poftim kta:

"Emil Manta, fostul director adjunct al şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” este, de ieri, noul director administrativ al Academiei de Poliţie. În locul lui, se pare că va veni comisarul şef Constantin Manea, şeful catedrei de educaţie fizică, autoapărare şi instrucţia tragerii. Noul numit se pare că întruneşte toate condiţiile pe care le cere postul de director adjunct şi a fost familiarizat cu acest post o perioadă scurtă de timp. Astăzi Emil Manea s-a aflat la Şcoala de Poliţie pentru ultimele cursuri şi pentru a-şi lua la revedere de la colectiv şi elevi. Contactat telefonic, fostul director a mărturisit că are emoţii legate de plecarea sa din cadrul instituţiei din Câmpina, dar consideră că noul serviciu este o provocare căreia i-ar putea face faţă. De luni, îşi va lua în primire postul de director administrativ al Academiei de Poliţie."

Sursa: e-prahova.ro

Da, multumesc pentru informatie GuessWho.

• Membru

asa am inteles si eu ca si tine atunci la adunarea de la ora 07:30 insa mi se pare ca nu a specificat ca o sa terminam in vara asta.

Probabil s-a referit ca o sa terminam..anul asta ! :emo-yessir:

• Author

anul asta trebuia sa terminam oricum conform contractului....eu tind sa cred ca pt luna iulie s-a referit :D

• Membru

si e vorba de Manta nu de Manea !

• Author

si e vorba de Manta nu de Manea !

da...asa este...mereu ii confund :)))

• Membru

Noul rector este Cms Sef Liviu Taut.

• 8 months later...