luchian Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 (edited) SA TRAITII . Ma numesc Marius si am cateva intrebari in legatura cu gasirea unui post in politie.sunt fost sportiv angajat m.a.i cu grad ,deocamdata sunt la dinamo dar trebuie sa imi gasesc urgent post si sa trec in profesional(in Bucuresti).ma intereseaza orice sugestie ,parere si orice ajutor din partea celor in cunostinta de cauza.am 190cm 90 kg 22 ani. VA MULTUMESC CU STIMA Edited March 5, 2011 by luchian 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted March 5, 2011 Moderator Share Posted March 5, 2011 Politistii provin din randul absolventilor Academiei de Politie si ai Scolilor de Agenti de Politie. Pune mana pe carte si sustine examen de admitere la una dintre aceste institutii, daca vrei sa devii politist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru cipri83 Posted March 5, 2011 Membru Share Posted March 5, 2011 Nu am inteles faza cu " am 190cm 90 kg 22 ani". tu crezi ca esti la ceva prezentare de moda? Tinere asculta de sfatul colegului meu Marius si pune mana pe carte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Daca ai facut baschet, ti-ar prinde bine un post de secretar. In felul acesta, poti arunca direct la cos, hartiile mototolite pe care ti le da seful :ner: :ner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
luchian Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 multumesc mult .......... detaliile privind inaltimea si restu le-am postat deoarece din alte surse ale politiei mi sa spus ca se cauta persoane mai inpunatoare fizic in unele cadre precum sias sau dipir .eu sunt angajat de 3 ani in mai,sunt din sv si vreau sa ma stabilesc in bucuresti de aceia caut post in bucuresti .si nu fac baschet ,am facut un sport mult mai greu si cu rezultate f bune dar asta e tara noastra unde din sport capeti doar multa STIMA care din pacate nu tine de foame:). va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Luchian nu trebuie sa te superi . Dar treci mai intai pe la OP sa vezi cu ce se mananca munca de politie, judiciar sau economoc, adica operativ ,stai cativa anisori si pe urma poti sa visezi si la trupele speciale. Daca ai facut sport de peformanta te felicit, insa nu este o conditie suficienta pentru a fi un politist bun. Ca cei de la dinamo sunt politisti este o aberatie. Eu zic sa te duci acasa, cand o sa lucrezi in operativ si vei prinde hoti, deoarece statul din cauza asta ti-a pus gradele pe umar, viata nu o sa mai fie asa roz cum o vezi acum iar Bucurestiul nu va mai fi la fel de frumos. Parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted March 5, 2011 Moderator Share Posted March 5, 2011 Elvis, chiar daca e angajat in MAI, nu inseamna ca e politist. Poate fi jandarm sau pompier. luchian, SIIAS-ul si structurile teritoriale SIR (fostele DPIR) isi recruteaza personalul din randul politistilor. Citeste aici: In concluzie, daca nu esti politist, sansele sa ajungi intr-un astfel de serviciu sunt aproape zero. Te asigur ca sunt destui politisti potriviti pentru aceasta munca in celalalte formatiuni ale politiei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luchian Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 (edited) multumesc de sfat .....si nu ma supar de nici un comentariu sau sfat .daca nu puneam intrebarile nu stiam cu ce se mananca treaba asta si cum se procedeaza . va salut Edited March 5, 2011 by luchian Link to comment Share on other sites More sharing options...
minutzu Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 din cate stiu eu foarte multi de la dinamo ( in special cei care au facut sporturi de contact gen arte martiale, rugby, etc ) au fost si sunt recrutati de catre SPP. putini au ajuns sa munceasca in politie. dar sunt si politisti unii dintre ei. eu personal am un coleg care a fost caiacist si dupa ce a terminat-o cu sportul a ramas incadrat la noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai81 Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Elvis, chiar daca e angajat in MAI, nu inseamna ca e politist. Poate fi jandarm sau pompier. luchian, SIIAS-ul si structurile teritoriale SIR (fostele DPIR) isi recruteaza personalul din randul politistilor. Citeste aici: In concluzie, daca nu esti politist, sansele sa ajungi intr-un astfel de serviciu sunt aproape zero. Te asigur ca sunt destui politisti potriviti pentru aceasta munca in celalalte formatiuni ale politiei. Ai spus ''aproape'',de unde rezulta ca mai sunt situatii exceptionale.Ce anume inseamna acestea,in plan concret? Nu ma refer la obisnuitul in alta parte criteriu PCR,intrucat la interventie e nebunie curata sa intre cineva pe pile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts