Jump to content
POLITISTI.ro

Tatuaje si cercei - Academia de politie


raluca22
 Share

Recommended Posts

Buna ziua! Imi doresc sa dau la academia de politie anul viitor insa am cateva nelamuriri referitor la tatuaje si semne si as vrea sa stiu sigur daca as if apta LA examenul medical.. Am 7 tatuaje dintre care 3 in locuri vizibile adica mama,gat si gamba pe care am de gand sa le indepartez cu ajutorul laserului.

Si Inca ceva.. Am media la purtare 8,50 calculata pe toti aanii de liceu..

Imi doresc ff mult sa intru in sistemul asta..

Link to comment
Share on other sites

Imi place sa cred ca politistii au o conduita sociala si morala ireprosabila ,iar in  unele localitati inca mai constituie exemplu pentru tineri.O schimbare brusca a modului de viata (vezi excesul de tatuaje si media la purtare) nu stiu daca se poate realiza.

Esti sigura ca asta iti doresti,sau este doar un moft?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Sunt 100% sigura.. singurul lucru de care mi e frica e ca poate as putea fi respinsa din cauza tatuajelor sau departajata din cauza mediei de putare...de invatat nu se pune problema. Asta se intampla cand ai anumite anturaje in perioada cand esti f usor inflentabil :( cu totii gresim la un moment dat. Eu am facut o calumea :( asta e..

Link to comment
Share on other sites

  • Membru

Ca si profil, din descrierea succinta pe care ai facut-o nu esti candidatul ideal, nici cu tatuajele si cu atat mai putin cu media la purtare, eu unul nu te-as vrea drept colega pe baza descrierii tale DAR daca scoti tatuajele din locurile vizibile, inveti pana rupi cartea in 2 si zici ca ti-ai si schimbat comportamentul atunci multa bafta!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Am si eu un singur tatuaj de 6/7cm care nu este la vedere si urmez procedurile de inscriere la scoala de politie din oradea. Am incercat sa aflu daca trec sau nu de vizita la medic cu tatuaj si unii zic ca da altii zic nu. Imi poate spune cineva care este in tema cu acest subiect? multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • Membru

Medicul/medicii de la CMDTA (Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu) arondat inspectoratului de poliție județean este/sunt cel/cei în măsură să-ți dea un răspuns avizat. E vorba de instituția unde vei merge să susții proba medicală în județul de domiciliu.

Link to comment
Share on other sites

Buna. In ce consta tinuta de vara? Am un semn din nastere pe genunchiul drept. E destul de vizibil. Credeti ca ar putea fi un impediment? Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca reprezinta vreo problema; tinuta de vara inseamna camasa cu maneca scurta, iar pantalonii sunt la fel ca la tinuta normala.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.