Stalin Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 (edited) Buna seara!O sa va adresez aici o intrebare,deoarece am fost sfatuit sa o postez pentru a obtine mai multe pareri.Imi doresc sa urmez cursurile unei scoli de politie,dar sunt putin in dubii din cauza unei situatii de acum 6 luni.In luna februarie,impreuna cu doi prieteni am consumat bauturi alcoolice si la un moment dat am ajuns in preajma unei parcari.La un moment dat,unul dintre colegi a vazut o masina (o Dacia 1310),ce a spus ca ii apartine unui profesor cunoscut de noi.Eu si cu celalalt coleg l-am urmat si intre timp acesta a deschis portiera (era descuiata masina) si s-a urcat in ea.A inceput sa rada si sa glumeasca din interiorul masinii si sa se prefaca,ca o conduce.Eu si cu celalalt prieten nu ne-am urcat,doar radeam de acesta si la un moment dat am scos telefonul si i-am zis ca ii fac poze "sa vada cat de prost este cand bea".La un moment dat,a venit un paznic si cei doi prieteni au fugit,iar eu am ramas pe loc.Paznicul m-a intrebat,ce faceam acolo si i-am spus,ca eu nu am facut nimic.Intre timp,a chemat politia locala si peste cateva minute a ajuns un agent local.Acesta m-a legitimat,m-a perchezitionat si m-a intrebat despre cei doi,cine sunt si unde au plecat.Le-am dat date despre cei doi si i-am sunat sa vina sa relateze,ce s-a intamplat.In acest timp,am fost pus sa dau o declaratie si imediat au venit si colegii.Acestia au fost legitimati si perchezitionati,apoi au explicat ce s-a intamplat.Cel ce s-a urcat in masina a recunoscut,ca s-a urcat doar el si ca a facut doar ca o gluma.Dupa ce a discutat cu noi si ne-a spus,ca nu o sa patim nimic(mentionez,ca l-am intrebat de 2 ori),a rupt declaratia pe care o scriam,iar apoi ne-a zis sa mergem a doua zi sa ne cerem scuze profesorului.Dupa o luna,in martie,prietenul cu pricina a fost contactat telefonic de catre un politist,ce ne-a chemat sa dam o declaratie.La sectie am relatat,ce s-a intamplat,apoi am dat o declaratie,unde am scris tot ce s-a intamplat.Dupa ce am scris-o,am intrebat,daca ni se intocmeste dosar sau o sa primim vreo amenda,iar politistul a spus,ca eu as merita o amenda,deoarece nu aveam viza de flotant (stateam fara forme legale).I-am spus,ca o sa-mi fac si a inceput sa glumeasca cu mine.Mentionez ,ca nu ni s-a spus de vreo calitate sau incadrare juridica si ca nici nu a pomenit de dosar penal sau ca o sa primim ceva.Am fost lasati sa plecam imediat dupa ce am dat declaratia(10 minute).Singurul lucru pe care il regret este ca am consumat alcool si ca mi-am urmat prietenii.Nu am avut niciodata probleme cu legea si nici nu imi doresc sa am.O sa ma afecteze acest eveniment?Va rog,sa-mi iertati eventualele greseli gramaticale.Va multumesc anticipat! P.S:De curand,mi-am scos cazierul judiciar si nu apar inscris.Din luna martie nu am mai fost chemati. Edited July 18, 2014 by Stalin 1 Link to comment
Taio Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Atat situatia din acea seara cat si faptul ca ai locuit fara forme legale NU te va afecta in ceea ce priveste inscrierea si admiterea la o scoala de politie. Mult succes. 1 Link to comment
Stalin Posted July 19, 2014 Author Share Posted July 19, 2014 Va multumesc din suflet.Sincer,nu sunt mandru,ca am avut astfel de prieteni.Multa sanatate. Link to comment
AdrianaS Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 (edited) Buna! Am si eu o intrebare. Anul trecut, mai exact in septembrie am avut un accident rutier. S-a întocmit dosar penal, acesta s-a clasat deoarece victimele care au avut rani usoare nu au depus plangeri. Am încercat anul trecut la Câmpina si nu am reușit, anul acesta vreau sa încerc din nou. E posibil sa fiu respinsa din cauza dosarului penal pe care l-am avut? Va mulțumesc! Edited May 8, 2017 by AdrianaS Link to comment
andreiiso1233 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Buna ziua, as vrea sa ma inscriu pentru scoala de agenti de politie dar am o problema sunt martor la un baiat pentru consum si detinere de substante stuperfiante ,pot sa spun ca ma aflam la locul si timpul nepotrivit si am fost luat ca si martor ,intrebarea mea e apare in cazierul judiciar faptul ca am fost martor sau ma poate afecta la inscriere? Va multumesc frumos! Link to comment
Recommended Posts