XamWaZ Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Salut tuturor , sunt clasa a XI si vreau sa ma apuc sa invat pentru scoala de politie Campina . La examen se cere istoria Romaniei ? sau doar Romana + Engleza/Franceza Ce carti imi recomandati? Link to comment
Membru cipri83 Posted July 9, 2014 Membru Share Posted July 9, 2014 (edited) http://www.scoalapolitie.ro/ Intri la sectiunea admitere si te documentezi...bafta! Edited July 9, 2014 by cipri83 Link to comment
Simina Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Buna seara! As dori sa stiu o data a examinarii psihologice in judetul Iasi ...daca se poate sau stie cumva cineva! Eu maine merg sa fac cererea de inscriere si sa incep sa imi adun actele necesare, insa as dori sa stiu daca examinarea psihologica este in luna iulie sau in august? Link to comment
Roxanak95 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Eu zic sa-i suni pe cei de la Ipj si sa te informezi...ei iti zic o data, ora, luna exacta cand va fi examinarea psihologica la tine in judet. Link to comment
Alex123jpg Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Salut, m-am hotar7at sa dau la campina anul acesta si m-am informatt de pe site-ul institutiei despre probele sportive. Aici pe forum am tot vazut intrebari despre tractiuni si sarituri de pe loc, chestii despre care nu am citit pe acel site. In sesiunea septembrie 2014 ce probe fizice dau? Eu stiam doar de alergare viteza, alergare rezistenta si aruncarea greutatii (mingea de 4kg). Multumesc. Link to comment
Membru BGeorge Posted July 20, 2014 Membru Share Posted July 20, 2014 Probele sportive sunt: aruncarea greutatii, viteza si alergarea de rezistenta. Se vorbea despre o posibila schimbare a probelor sportive, doar atat. Link to comment
Alex123jpg Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 auzisem si eu de un anume traseu ce trebuia facut intr-un timp anume dar se pare ca au fost mai mult zvonuri. pe de alta parte, ce parere aveti despre acele 500 de locuri, mie mi se par relativ multe dat fiind faptul ca in anii trecuti au fost mult mai putine dar tot am emotii in ceea ce priveste admiterea. Link to comment
stefanparvu Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Daca esti pregatit si esti sigur pe ceea ce sti si ceea ce poti din punct de vedere fizic, n-ai de ce sa ai emotii. Pana la admitere pune ma si invata si du-te si alearga! Link to comment
XamWaZ Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 Pe site apar la proba scrisa doar 2 ”teme” : limba romana si limba engleza , se cere si istoria romanilor , ca la academie? Link to comment
lordcry Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Buna ziua! Anul acesta am abosolvit Facultatea de Inginerie Mecanica din cadrul UPB. As dori sa stiu daca mai pot beneficia de locul bugetat la Scoala de Subofiteri "Vasile Lascar" Campina avand in vedere ca cei 4 ani pe care i-am parcurs au fost subventionati.. Va multumesc anticipat! Link to comment
Membru Roby Posted July 8, 2020 Membru Share Posted July 8, 2020 La scolile de agenti precum si la Academia de Politie, nu se plateste vreo taxa de scolarizare. Link to comment
Recommended Posts