Jump to content
POLITISTI.ro

Scoala de politie din Campina

Postare recomandată

Publicat

Salut tuturor , sunt clasa a XI si vreau sa ma apuc sa invat pentru scoala de politie Campina .

La examen se cere istoria Romaniei ? sau doar Romana + Engleza/Franceza 

Ce carti imi recomandati?

Publicat

Buna seara! As dori sa stiu o data a examinarii psihologice in judetul Iasi ...daca se poate sau stie cumva cineva!

Eu maine merg sa fac cererea de inscriere si sa incep sa imi adun actele necesare, insa as dori sa stiu daca examinarea psihologica este in luna iulie sau in august?

Publicat

Eu zic sa-i suni pe cei de la Ipj si sa te informezi...ei iti zic o data, ora, luna exacta cand va fi examinarea psihologica la tine in judet.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salut, m-am hotar7at sa dau la campina anul acesta si m-am informatt de pe site-ul institutiei despre probele sportive. Aici pe forum am tot vazut intrebari despre tractiuni si sarituri de pe loc, chestii despre care nu am citit pe acel site. In sesiunea septembrie 2014 ce probe fizice dau? Eu stiam doar de alergare viteza, alergare rezistenta si aruncarea greutatii (mingea de 4kg). Multumesc.

• Membru
Publicat

Probele sportive sunt: aruncarea greutatii, viteza si alergarea de rezistenta.

Se vorbea despre o posibila schimbare a probelor sportive, doar atat.

Publicat

auzisem si eu de un anume traseu ce trebuia facut intr-un timp anume dar se pare ca au fost mai mult zvonuri. pe de alta parte, ce parere aveti despre acele 500 de locuri, mie mi se par relativ multe dat fiind faptul ca in anii trecuti au fost mult mai putine dar tot am emotii in ceea ce priveste admiterea.

Publicat

Daca esti pregatit si esti sigur pe ceea ce sti si ceea ce poti din punct de vedere fizic, n-ai de ce sa ai emotii. Pana la admitere pune ma si invata si du-te si alearga!:)

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Pe site apar la proba scrisa doar 2 ”teme” : limba romana si limba engleza , se cere si istoria romanilor , ca la academie?

• 5 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua! Anul acesta am abosolvit Facultatea de Inginerie Mecanica din cadrul UPB. As dori sa stiu daca mai pot beneficia de locul bugetat la Scoala de Subofiteri "Vasile Lascar" Campina avand in vedere ca cei 4 ani pe care i-am parcurs au fost subventionati..

Va multumesc anticipat!

• Moderator
Publicat

La scolile de agenti precum si la Academia de Politie, nu se plateste vreo taxa de scolarizare.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.