Jump to content
POLITISTI.ro

Primire citatie in urma unei sesizari pt amenintari

Postare recomandată

Publicat

Saptamana trecuta am facut la politie o sesizare pentru amenintari , iar astazi a venit politia la poarta si mi-a inmanat o citatie , dar la numarul citatiei este trecut un alt numar , nu este numarul de inregistrare al reclamatie mele. E posibil ca pe cine am reclamat eu sa imi fi facut si mie reclamatie sau este doar numarul citatiei ?

de ce este trecut un alt numar ?

Publicat

Da, citatia poate purta un numar de ordine, diferit de cel de inregistrare al plangerii, care oricum apare la o rubrica separata.

Te mai poti lamuri daca esti chemat in plangerea ta sau plangerea altcuiva, uitandu-te la rubrica ”in calitate de”. Daca scrie parte vatamata, e vorba de plangerea ta.

Sa te prezinti la data si ora mentionata pe citatie.

• Apreciez 2
Publicat

In citatie nu scrie de ce sunt chemat la politie. Scrie ca vine de la politia sectia x , Nesecret , nr. ,data ,destinatar ( numele meu si adresa ) . Scrie ca trebuie sa ma prezint in ziua x la ora x la sediul politiei , biroul proximitate . Mai scrie " prezenta dvs. la data si ora indicata mai sus este obsolut necesara." mai scrie ca trebuie sa merg cu buletinul si urmeaza cu scris de mana ca in caz de neprezentare se sanctioneaza conform legii etc. Stampila ,semnatura si asta e tot.

In citatie nu scrie de ce sunt chemat la politie. Scrie ca vine de la politia sectia x , Nesecret , nr. ,data ,destinatar ( numele meu si adresa ) . Scrie ca trebuie sa ma prezint in ziua x la ora x la sediul politiei , biroul proximitate . Mai scrie " prezenta dvs. la data si ora indicata mai sus este obsolut necesara." mai scrie ca trebuie sa merg cu buletinul si urmeaza cu scris de mana ca in caz de neprezentare se sanctioneaza conform legii etc. Stampila ,semnatura si asta e tot.

• Moderator
Publicat

Este posibil si ca cel pe care l-ai reclamat să te fi reclamat la rândul lui. Nu avem de unde să stim aici.

Trebuie să mergi acolo la ora si data stabilite si cu sigurantă te vei lămuri.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua ,

O intrebare . Daca un copil de etnie rroma de 11 ani a amenintat cu bataia si omor,unde facem sesizarea ? La politie sau protectia copilului ? Stiu ca nu poate raspunde penal pentru ca legea interzice acest lucru,dar nici asa nu pot sa o las pentru ca este o amenintare cu moartea. Cine stie ce are in cap,si mai bine acum decat mai tarziu cand poate chiar e prea tarziu. Au mai existat cazuri cand copii de 11-12 ani au omorat pe altii mai mari decat ei. In fata unnei arme albe nu faci fata ,mai ales ca in inregistrare mi-a zis ca ma taie cu briceagul.  Am inregistrare cum m-a amenintat si bineinteles ca il cunosc pe copil. Dar vreau sa stiu unde pot face sesizarea. 

• Marius a modificat titlul în Primire citatie in urma unei sesizari pt amenintari

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.