Jump to content
POLITISTI.ro

Cariera in combaterea crimei organizate


TheHaiduc

Recommended Posts

Buna ziua! Stiu ca suna copilares si poate chiar asa si e, dar vreau sa ma bat cu mafiotii... cu mintea, desigur, nu cu armele. Si am facut eu putina cercetare si am dat peste Directia pentru Combaterea Crimei Organizate. Dar sunt nelamurit. Cum ajungi acolo? Trebuie sa faci academia de politie? Site-ul academiei e asa prost facut ca nu-mi pot da seama care sunt sectiile din cadrul facultatii de politie. Si inca ceva... ca doar sunt om :D Salariul e ceva mai mare la DCCO sau si acolo ai trai modest, dar eroic?

Link to comment

la academia de politie exista specializarea criminalitate organizata, sau dupa ce termini academia de politie te poti transfera la o stuctura de criminalitate organizata.

salariul este la fel de mic ca la orice alta structura a politiei.

Link to comment
  • Moderator

Iar pentru a ajunge la specializarea respectiva, trebuie sa fii printre cei mai buni la invatatura. Dar intai intra tu la Academie si discutam ulterior.

Link to comment

Multumesc ! nu vreau sa mai pierd cativa ani la academie daca nu-mi place oricum. Nu e ca si cum as face asta din iubire de patrie, doar ca nu-mi plac mafiotii si mi-ar placea sa ma "joc" de-a soarecele si pisica cu ei. Stie vreunul dintre voi cum merge treaba pe acolo? Cum incearca sa-i prinda politistii nostrii?

Link to comment

Asa in joaca, dupa ce au pierdut ceva ani pe bancile scolii. Si nici nu iau bani pentru asta. Doar asa, din pasiune.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.