Jump to content
POLITISTI.ro

Înmatriculare auto pe numele unei persoane care nu posedă permis


voiculucian

Recommended Posts

Buna ziua!

Pot inmatricula o masina pe numele unei persoane care nu poseda un permis de conducere?cu asigurarea rca cum se procedeaza daca nu ai permis(iti cere anul cand ai luat permisul)?

O zi buna!

Link to comment

RCA-ul il faci pe numele persoanei ce detine masina, trecand la campul Utilizatori numele persoanei ce o va conduce. Desi nu este obligatoriu acel camp, nu se stie niciodata.

Link to comment

Nu este obligatoriu sa treci utilizatorul. Daca o faci, de regula, polita de asigurare de raspundere civila auto RCA este mai scumpa!

Link to comment

Deci in concluzie chiar daca polita e pe numele proprietarului dar masina este condusa de altcineva , aceasta ramane valabila in caz de ceva?

Link to comment

Da,insa uita-te cat costa o polita de asigurare pentru un autoturism detinut de o persoana fara permis de conducere si s-ar putea sa nu mai vrei asta................

Link to comment
  • Member

Hmmm...acum ceva ani, sotia, pe al carui nume este masina, nu avea permis. Era mult mai ieftina asigurarea. De cand si-a luat permis, s-a marit RCAul dar s-a si scumpit intre timp. Acum nu mai stiu cum e...

 

Oricum..cel mai simplu fa-ti asigurare pe siteul (cenzurat). Acolo nu ai probleme si e cel mai ieftin...

Edited by danpin
reclama site
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.