Jump to content
POLITISTI.ro

O propunere, in atentia administratorilor forumului


pmilitianu

Recommended Posts

propun un topic al nemultumirilor

aici sa fie postat ceea ce ne creeaza nemultumiri din punct de vedere profesional si cum vedem fiecare modul de rezolvare a nemultumirii.

poate asa va citi cine trebuie si...cine stie....poate se pot lua si ceva masuri sau, impreuna ne dam seama unde gresim

Edited by pmilitianu
Link to comment
 • Administrator

Nu exista restrictii pe acest site privind deschiderea unor topicuri noi (subiecte de discutie, nemultumiri, propuneri, informari, etc).

Singura conditie impusa de regulamentul forumului este sa folositi functia de cautare a forumului sau pe cea integrata de la Google (care ofera rezultate numai de pe acest site) daca va este mai usor, pentru a nu repeta subiectele de discutie (pentru a nu dubla topicurile). Mai exact, daca avem un topic in care se discuta despre o anumita problema, trebuie sa discutam despre acel subiect numai acolo, pentru ca toate informatiile, parerile, propunerile si opiniile despre subiectul respectiv sa se gaseasca usor in acelasi loc.

Dublarea topicurilor (a subiectelor de discutie), chiar daca titlul ales difera, nu face altceva decat sa ingreuneze gasirea informatiilor si parcurgerea intr-un mod rapid si facil a tuturor discutiilor referitoare la acel subiect.

Totusi, nu trebuie sa avem topicuri generaliste, cum il propui tu pe cel cu nemultumiri, deoarece un astfel de topic nefacand referire la un subiect de discutie anume, inevitabil se vor strange acolo mai multe astfel de subiecte, iar un membru va dori sa raspunda sau sa discute referitor la un anumit subiect, in timp ce altul va fi interesat si va trata cu totul alta tema dezbatuta tot acolo, iar astfel unui cititor ii va fi mai dificil sa parcurga discutia usor. Va fi nevoit sa stea si sa faca anumite legaturi pentru a realiza la care subiect/tema de discutie se refera un anumit post.

De aceea este preferabil si chiar va rog ca pentru fiecare nemultumire sa deschideti/initiati un topic nou (evident dupa ce v-ati asigurat ca nu exista un astfel de subiect deja in dezbatere pe forum), pentru ca astfel ele vor fi mai usor de gasit la o cautare ulterioara, mai usor de urmarit si se vor strange in acelasi loc toate parerile, opiniile, propunerile, informatiile legate de subiectul respectiv.

De asemenea va rog ca la alegerea titlului sa fiti foarte atenti, pentru ca sunt foarte importante. Un titlu nu trebuie sa fie foarte lung, dar nici foarte scurt (de genul "Help", "Ajutor", "Un abuz grosolan" etc). E bine ca titlul sa reflecte continutul topicului, iar cand ceilalti il citesc sa-si poata da seama despre ce se discuta in acel topic, fara a fi nevoiti sa intre si sa citeasca primul post.

La alegerea titlului e bine sa cautati acele cuvinte dupa care ati cauta voi subiectul daca ati fi interesati sa cititi ce s-a discutat pe aceea tema. Iar titlul sa contina neaparat acele cuvinte cheie.

De exemplu, daca doresti sa initiezi o discutie despre modul de recuperare a orelor suplimentare si veti alege un titlu ca "Despre timpul nostru liber", colegii care vor citii acel titlu nu isi vor putea da seama despre ceea ce doreste initiatorul sa se discute acolo, iar in plus, daca un alt coleg doreste sa initieze un astfel de subiect, cand va cauta sa vada daca s-a mai discutat, cel mai probabil va cauta dupa cuvintele cheie "ore suplimentare" sau "recuperare" si avand in vedere titlul ales, exista o mare posibilitate ca softul sa nu scoata in rezulatatele cautarii acel topic. De aceea titlul unui topic este foarte important si trebuie ales cu grija, ideal fiind ca el sa contina cuvintele cele mai dese dupa care ceilalti l-ar putea cauta.

In concluzie, nu trebuie sa aveti nicio retinere in a deschide sau initia topicuri noi si nici nu trebuie sa cereti aprobarea cuiva, nu exista astfel de restrictii pe acest site. Singura cerinta este sa va asigurati ca subiectul nu exista deja si sa tineti cont de cele cateva "ponturi" de mai sus.

E bine ca fiecare subiect, nemultumire, propunere, idee, intamplare, etc sa fie discutata si dezbatuta intr-un topic separat.

Daca mai aveti si alte nelamuriri sau intrebari, nu ezitati sa ma intrebati. :)

Link to comment
 • 5 months later...

Am si eu o propunere, daca platforma permite. Este posibil ca in cazul in care primesti un nou mesaj in posta electronica politisti.ro sa fii notificat undeva pe site ca si la mesageria instant? Cred ca ar fi benefic deoarece eu unul uit mereu sa ma uit pe mail-uri si raspund cu intarziere colegilor de forum. Multumesc.

Link to comment
 • 4 weeks later...
 • 5 months later...

Ma baieti,...sunt prea "nou" ca sa fac reclamatii si mult prea "prost" ca sa am sugestii:),..insa am o idee.....

Suntem politisti, urmatoarea mea idee ar putea parea ca nuca-n perete vazuta din exterior,..adica de civili, ar fi precum bancul acela (un politist si-o blonda intra intr-o biblioteca....),..asa ca topicul pe care as vrea sa-l infiintati as vrea sa nu fie accesibil publicului larg:) (in caz ca exista)::)), daca v-am starnit curiozitatea incep:

as vrea un topic legat de "flosofeala ad -hoc",..iar ca sa ma fac mai bine inteles, va dau un exemplu,..dar sa nu cumva sa radeti,..pt ca tocmai v-am anuntat ca am si arma::)))))))) de foc!!!!!!,..buuuun

EXEMPLU:

In aceste vremui in care exista previziuni fantastice legate de viitor, si realitati concrete de-o amploare covarsitoare, as vrea sa "va amintesc " UNA,..ALTA...

La un moment dat un simpatic ganditor Blaise Pascala enuntatun truism ,...dupa umila-mi parere,...acest filosof, matematician sau ( pla calului ),..ce-o fi fost el, avea mare dreptate,......acesta a zis:

"Daca crezi în Dumnezeu si se dovedeste ca el nu exista, nu vei fi pierdut nimic, dar daca nu crezi si se dovedeste ca exista, vei merge în Iad. Asadar, este iresponsabil sa fii ateu."

bunnn,..un alt mai mare "simpatic" ATEU DECLARAT SI SUSTINATOR AL IDEII de rasa suprema pe nume Fredrich Nietzsche a venit ,daca nu in sustinerea "pariului lui PASCAl" cel putin in simplificarea ideii in sine(mare lucru daca ASTA nu avea calitati de politist::))) si a zis ceva de genul...

DACA CREZI CA EXISTA ....SI EXISTA ..E OK

DACA CREZI CA EXISTA ....SI NU EXISTA IAR E OK

INSA

DACA NU CREZI CA EXISTA ....SI EXISTA...AI BELIT ..P..A

LOGIC,...NU???????????

BUNNNN

Pornind de la la afirmatia acestui ateu convins,vreau sa ajung la o zicala sau.vorba pe care am folosit-o cu totii la un mom dat si anume "IRONIA SORTII" pAI MAI FRATILOR DACA NOI SUNTEM CRESTINI, MUSULMANI, BUDISTI, pENDICOSTALI, PROTETANTI, NEO ETC, SI CREDEM INTR-O ENTITATE ATOTPUTRNICA,..care ne calauzeste pasii,atunci al draqu zicala sus mentionata e de-a dreptul falsa si este doar un cliseu in vorbire!!!!

Ideeea este de fapt alta.si este una al naibii de egoista(tineti cont ca sunt singur la parinti,..si cel mai frumos dintre frati):)) MAAAAA, daca d.pd.v. material, emotional si binenteles intelectual imi permit sa fiu mai bun cu semenii mei(chiar si in cazurile pe care le consideram ratate), de ce psici masii sa n-o fac????, ce am de pierdut???????????????????????

...si totusi stiti care ar fi IRONIA SORTII?????

CE- ATI ZICE DACA "PE SPINAREA" acestui "ATEU DECLARAT" sta BUNU' DUMNEZO SI RADE CU GURA PANA LA URECHI??????????

OARE DUMNEZO SI-AR PERMITE SA FIE IRONIC?????????????????????

 • Downvote 10
Link to comment

"DACA, NU CREZI, SI NU EXISTA DUMNEZEU...NU AI PIERDUT NIMIC.

DACA, NU CREZI, SI... EXISTA DUMNEZEU,, AI PIERDUT...TOT."

P.S. ESTI LIBER SA ...HOTARESTI.

 • Upvote 1
 • Downvote 4
Link to comment

:ner: bravoooo, "bunavointa nelimitata" te-a ajutat sa atingi limitele propriei tale existente.Cu ajutorul "intelegerii tale limitate" insa,..ai cele mai mari sanse sa ajungi in rai:)

CREDE-MA PE CUVANT SI NU CERCETA!!!!!!.....asta,... ca sa parafrazez un "clasic" :ner:

 • Downvote 3
Link to comment

Draga Bocanc911,

,, Noi nu dorim moartea pacatosului, ci indreptarea acestuia ! ,, Fiind un forum, se pun in dezbatere diverse idei / probleme / situatii , in general care framanta societatea si in special care macina breasla politistilor . Dialogul este bazat pe respect , dublat in mod civilizat de arta argumentelor si contraragumentelor , cu siguranta cei care raman la opiniile lor nu sunt crucificati, insa unele subiecte nu isi au rostul ,nu isi gasesc adepti sau mai mult starnesc oprobiul/ilaritatea colegilor .Prima mea postare se referea la faptul ca nu intelegeam (si dupa cum vezi nu sunt un caz singular ) ce doreai sa ne spui, care este mesajul tau si in mod total gresit ai inteles ca ,, ma iau de tine,, de altfel asteptam clarificari asupra ,,principiilor filozofice,, emise de tine, dar acestea nu au mai aparut. in ceea ce priveste afirmatia ta ca am ,, intelegerea limitata,, era bine sa ma cunosti, alfel a face o afirmatie etichetand o persoana doar dupa o postare pe net , dovedeste amatorism si infantilism . Acest lucru ma face si pe mine sa ma gandesc ca dupa nick-name-ul tau ,, Bocanc911,, ai o gandire cazona de genul stanga-dreapta, culcat-drepti , iar particula ,, 911 ,, chiar te pune sa suni la apelul de urgenta american , In acel mediu cand , gandirea ,ratiunea , argumentatia nu exista , isi gaseste locul , sterilul atac la persoana.

Observ ca esti din Cluj Napoca si cu regret ma gandesc ce-ar spune personalitatile care formau ,,Scoala Ardeleana,, si care au pus umarul la formarea Romaniei moderne. Cu siguranta se rasucesc in mormant , la ce urmasi au . Dar nu este de mirare, cand ma gandesc de unde este premierul actual al Romaniei si mai ales la ce face/ce nu face .

Restul este doar tacere. ( Indiferent de ce ai sa spui la adresa mea, nu am sa iti raspund. Am si eu niste principii / standarde, nu pot sa ma cobor toata ziua la maruntisuri, mi-a aduc aminte ca bunica m-a invatat sa nu bag in seama mojicii si ghertoii ) .

Edited by LORD
 • Upvote 3
 • Downvote 1
Link to comment

:naughty: WAWWW, dar te-am atins,....nu gluma!!!!!!!!

Dar cand stai sa te gandesti "lordule" :ner: , ca nu mi-am dorit nimic mai mult decat sa "ne ancoram in sinergia faptelor, fara a eluda meandrele concretului" si sa incercam sa ne iubim ceva mai mult aproapele ,cred ca realizezi abia acum...limita proprului tau univers. Mai pe intelesul tau ar suna astfel:

CEi pe care i-a identificat bunica ta ca fiind "mojici si ghertoi" (fie ei si din CLUJ ), cei pe care i-ai identificat "TU" ca fiind bulangii,marunti ,amatori sau infantili ,sunt SEMENII TAi si trebuie sa-i iubesti , pentru ca Ei dragul meu LORD (reprezentant al nobilimii cu drept de suzeranitate asupra vasalilor săi) :ner: ., incearca sa te iubeasca...chiar si pe tine!!!!!!!

P.S. nu te lasa orbit de ironia adresata-ti din aceasta "scriere". In caz ca reusesti,...accept oricand sa beau o bere in compania ta!!!:)

 • Downvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.