Jump to content
POLITISTI.ro

Motivatia de a fi politist.


Prafdestele

Recommended Posts

Va salut cu respect,

Exista satisfactie morala in exercitarea meseriei de politist?

Are politistul un somn linistit? ( este o intrebare obiectiva, sper sa nu fie interpretata ironic) :)

 

Link to comment

A fi politist nu e o meserie, e un mod de viata, iti intra in sange. Satisfactii poti gasi la tot pasul in aceasta meserie, important e sa vrei. Si cum a zis Ziggye, dormi ca un bebe.  :)

Link to comment

Ma refer la sentimentul ca ai schimbat/ajutat oamenii intr-o zi de munca, ca prin actiunile tale separi binele de rau, chiar daca uneori dificultatile date de "meserie" si de propiul sistem din care faci parte te apasa.

Link to comment

E cel ma bun "feeling" ,exceptand cel alaturi de sotie :). Oamenii, oricat de mult i-ai ajuta, de multe ori nici macar un multumesc nu iti zic, dar cand dau de greu tot la tine apeleaza, si tu - politistul - tot ii ajuti, pentru ca altceva nu stii sa faci. Cat despre sistem, daca stai si bagi in seama toate cacanariile de zi cu zi ajungi langa "nea Nicu' "...asa eram si eu la inceput, pana cand m-a luat de aripa un "veteran" si m-a tutelat asa cum ar trebui. De atunci...ti-am zis, dorm bustean noaptea, ca bebe meu se trezeste si de cate 2 ori pe noapte :P

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.