Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare sau restituire sumă de bani


sandra12345

Recommended Posts

Buna ziua,

 

Pana recent, am lucrat la o banca din Bucuresti, pe casierie. In ultima zi de munca, la o operatiune de schimb valutar, am introdus gresit banii in sistem si i-am inapoiat clientului 400 de ron. In aceeasi zi, am luat legatura cu clientul pt a-l cere sa inapoieze banii, insa acesta parasea tara pentru cateva zile, urmand sa inapoieze banii la intoarcere, in 3-4 zile.

 

de la ultima discutie, acesta nu a adus banii si, conform politicii bancii, vor trebui recuperati de la mine. as dori sa mentionez ca exista inregistrare video cu tranzactia respectiva.

 

intrebarea este: cum pot recupera acei bani, in cazul in care domnul nu se mai prezinta banii?>

 

multumesc,

Sandra

Link to comment
  • 7 years later...

Buna seara! Lucrez la o sala de jocuri, iar săptămâna trecută am scos bani la pos unui client, dar din cauza oboselii nu am văzut ca era respinsă și i am dat 5400 de lei, dansul a văzut chitanța, a semnat o și a luat banii. A doua zi am reușit sa dau de el pe Instagram, i am explicat situația, a zis ca a văzut ca nu i a luat banii și se rezolva, îmi aduce banii inapoi, ca nu se bucura de răul altuia. Dar de săptămâna trecută îmi tot zice ca vine și tot ma amâna. Pot rezolva ceva dacă apelez la poliție? Știu ca nu m a amenințat sau ceva de genul și ca neatenția a fost din partea mea, dar totuși el a văzut ca nu i a luat banii, știe ca banii aia nu ii aparțineau. Mulțumesc pentru orice răspuns!

Link to comment
  • Marius changed the title to Recuperare sau restituire sumă de bani

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.