Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare sau restituire sumă de bani

sandra12345

Recommended Posts

Buna ziua,

Pana recent, am lucrat la o banca din Bucuresti, pe casierie. In ultima zi de munca, la o operatiune de schimb valutar, am introdus gresit banii in sistem si i-am inapoiat clientului 400 de ron. In aceeasi zi, am luat legatura cu clientul pt a-l cere sa inapoieze banii, insa acesta parasea tara pentru cateva zile, urmand sa inapoieze banii la intoarcere, in 3-4 zile.

de la ultima discutie, acesta nu a adus banii si, conform politicii bancii, vor trebui recuperati de la mine. as dori sa mentionez ca exista inregistrare video cu tranzactia respectiva.

intrebarea este: cum pot recupera acei bani, in cazul in care domnul nu se mai prezinta banii?>

multumesc,

Sandra

• 7 years later...

Buna seara! Lucrez la o sala de jocuri, iar săptămâna trecută am scos bani la pos unui client, dar din cauza oboselii nu am văzut ca era respinsă și i am dat 5400 de lei, dansul a văzut chitanța, a semnat o și a luat banii. A doua zi am reușit sa dau de el pe Instagram, i am explicat situația, a zis ca a văzut ca nu i a luat banii și se rezolva, îmi aduce banii inapoi, ca nu se bucura de răul altuia. Dar de săptămâna trecută îmi tot zice ca vine și tot ma amâna. Pot rezolva ceva dacă apelez la poliție? Știu ca nu m a amenințat sau ceva de genul și ca neatenția a fost din partea mea, dar totuși el a văzut ca nu i a luat banii, știe ca banii aia nu ii aparțineau. Mulțumesc pentru orice răspuns!

• Marius changed the title to Recuperare sau restituire sumă de bani
  • 2 years later...

Buna ziua! Tatal meu a avut suma de 28.000 euro pe care urma sa mi-o dea mie, intre timp s-a îmbolnăvit de cancer si acum este in stadiu terminal, face tratament cu morfina si are momente când nu mai este conștient. Mama mea, care nu este căsătorită cu el, a luat acești 28.000 de euro si nu dorește sa mi-i înapoieze. Menționez ca nu exista acte cu care sa dovedesc ca sunt banii tatălui meu deoarece acesta i-a economisit din pensii. Exista vreo cale legală sa pot recupera banii? Am doar martori care știau de aceasta suma si de faptul ca tatal meu urma sa îmi dea mie acești bani pentru construcția unei case! Va multumesc!

• Downvote 2