Jump to content
POLITISTI.ro

Actele nu coincid !

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Catalin,

Postare recomandată

Publicat

buna seara , intentionez sa achizitionez o masina , toate bune si frumoase astazi am bagat actele la anaf pentru a vedea daca taxa este platita si nerecuperata si rasfoind prin acte am constatat ca pe buletin este o adresa si pe actele masinii alta adresa , mai concret actele masinii sunt facut intr-un oras si pe buletin adresa lui actuala este intr-un sat la vreo 8 km ....

Risc sa nu imi primeasca dosarul de transcriere din aceasta cauza ?

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Nu. Verifică codul numeric personal, pentru a te asigura că este vb de aceiaşi persoană, iar dacă acesta corespunde nu ai de ce să-ţi faci probleme. Să o stăpâneşti sănătos şi fără probleme. Dar verfică cu atenţie codul numeric personal, de exemplu în cazul fraţilor gemeni chiar şi primele cifre din cod sunt identice.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Revin cu încă o întrebare , certificatul fiscal îl am dar de pe adresa actuala care este în buletin, cnp-ul coincide , este bine ? Sau îmi mai trebuie și fiscalul de la fosta adresa , mă refer la adresa pe care este mașina ?

Modificat de cataNFS

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.