Jump to content
POLITISTI.ro

Teapa pe Internet


Geoutsu

Postare recomandată

Buna ziua, ma numesc Archir George, si in decursu zilei de vineri (02.08.2013) am efectuat o comanda pe un WebShop online care era promovat pe facebook,google si asa mai departe.

Problema vine la primirea coletului, din 5 produse comandate la pretul de 355 lei Ramburs, am avut surpriza ca la deschiderea coletului sa regasesc doar 3 din cele 5 produse comandate, la pret intreg...

Alta problema este ca nu am primit nici un fel de factura, doar acea chitanta de ramburs de la firma de curierat...

Pot face ceva in aceasta privinta? din ce am inteles sunt firma sau ceva de genu, website-ul lor este: www.lukso.ro iar ca numar de contact le au pe acestea 2 la dispozitie: Orange 0757278690 Cosmote 0762651255

Va multumesc frumos, astept raspuns

Link către comentariu
  • Moderator

Pentru început mergi la protecţia consumatorului şi depune o plângere acolo. E posibil să fie vorba despre o neînţelegere, o procesare greşită/eronată a comenzii sau chiar poate fi vorba despre vreo promoţie ce nu mai era valabilă între timp. Posibilităţi sunt multe.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.