Jump to content
POLITISTI.ro

Parveniţi şi impostori în Poliţia Română şi M.A.I.


Dan

Postare recomandată

Prieten la cataramă cu actualul premier Victor Ponta, fostul patron de fotbal de la echipa Progresul Bucureşti, Bogdan Tohăneanu, a fost numit pe data de 18.07.2012 nici mai mult nici mai puţin secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Intenelor !! Adică mai pe înţelesul tuturor un patron din fotbal a devenit peste noapte specialist în MAI.

Când credeam că această instituţie va deveni una de profesionişti, când credeam că am scăpat de miniştri cu şcoli de rulmenţi şi cu bacalaureat luat la 24 de ani, iată că politicienii actuali nu se dezmint şi propulsează în posturi cheie tot felul de parveniţi şi oameni care nu au legătură cu acest minister. Mai jos aveţi copia actului oficial de numire.

DECIZIE nr. 418 din 18 iulie 2012 privind numirea domnului Bogdan Tohaneanu in functia de secretar de stat la Ministerul Administratiei si Internelor

EMITENT: GUVERNUL - PRIMUL-MINISTRU

PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 494 din 18 iulie 2012

Având în vedere propunerea formulatã de ministrul administraţiei şi internelor,

în temeiul art. 15 lit. d) şi art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi al art. 9 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobatã cu modificãri prin Legea nr. 15/2008, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

primul-ministru emite prezenta decizie.

ARTICOL UNIC

La data intrãrii în vigoare a prezentei decizii, domnul Bogdan Tohãneanu se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Administraţiei şi Internelor.

PRIM-MINISTRU

VICTOR-VIOREL PONTA

Contrasemneazã:

---------------

Secretarul general al Guvernului,

Ion Moraru

Bucureşti, 18 iulie 2012.

Nr. 418.

--------

post-335-0-31548000-1343245711_thumb.jpe

Link către comentariu
  • Moderator

Cel care este responsabil de această numire este domnul ministru Rus, el este cel care s-a dus cu propunerea și ăla doar l-a numit.

Citiți cu atenție:

Având în vedere propunerea formulatã de ministrul administraţiei şi internelor,

Link către comentariu

si care este diferenta?

Nu sunt nici glumet si nici idealist. Vreau doar sa nu se aplice si in cazul de fata proverbul "scapi de dracu, dai de tac'su'".

nu ai invatat nimic in ultimii 22 ani?

Link către comentariu

Fiecare secretar de stat este responsabil cu un anumit tip de sarcini..."responsabil pe probleme de ordine publica", "responsabil pe probleme de..." - oare asta pe ce probleme e responsabil, de miute, de transferuri de fotbalisti...

Modificat de Cristi
  • Apreciez 1
Link către comentariu

Speechless, ce sa mai. Cat este de simplu sa muti un papitoi din fotbal in functia de secretar de stat al MAI, pur si simplu ma ingrozeste. Noi astia mici ce stam pe "banca de rezerve" ce mai putem zice...nimic.

  • Apreciez 1
Link către comentariu

are dilimanul de badea o vorba ... in fata se cearta ca chorii, in spate sunt coada in coada "ca calutii" de mare ....

macar de ochii lumii, puteau sa aibe putintica rabdare.

  • Apreciez 1
Link către comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator

Nu am văzut niciun sindicat sau corpul național care măcar să protesteze pentru faptul că meseria noastră este folosită ca o modalitate de recompensare.

Să-i facă frate înalți funcționari publici, funcționari la guvern, doctori, profesori de sport sau orice altceva

Link către comentariu
  • Membru

Am dat plus pentru cele mentionate in P.S.

Vreau sa-i vad pe acesti politisti (Ponor, Lipa, Gh. Turda...) la paza sectiilor de votare.

  • Apreciez 1
Link către comentariu

De ce nu ii face jandarmi, pompieri sau chiar politisti locali? Fratilor!!! de ce toate lumea se viseaza politisti?de ce nu ii face procurori sau chiar judecatori ca aia au pensii si salariile de unspe mii de ori mai mari ca a noastre.Visul de a deveni politisti ii chinuie pe unii si dupa ce au depasit varsta copilariei.TRAIM IN ROMANIA.......

  • Apreciez 2
Link către comentariu

din acelas motiv pentru care, un "copilas" (cunostinta), cu citiva ani inainte, avea gura plina de "huo gaborii si garcea", iar cind l-am vazut la poarta unitatii la vizita medicala si l-am intrebat daca vrea sa se faca gabor si garcea, s-a facut mov la fatza ... nestiind ca tot acest timp, a injurat politia cu un politist de fatza. va asigur ca senzatia a fost infinit mai placuta decit daca i-as fi zis ceva "atunci" sau i-as fi dat "o palma pe ceafa lata de bulgaratata" =))

Link către comentariu

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, marţi seară, că Jocurile Olimpice au fost ultima competiţie din carieră, care se încheie cu cinci medalii olimpice în palmares, dintre care trei de aur.... "Acum vreau o vacanţă, să-mi relaxez mintea. Apoi, voi încerca să fac ceva, cum ar fi să devin antrenoare", a mai spus Cătălina Ponor, marţi seară fiind afectată încă de ratarea unei medalii la bârnă. - material preluat din Sport.Rol.

Poate fata nici nu stie ca a devenit ofiter de politie si are ce face atat in tara cat si in strainatate. Sau poate ca este subinspector de politie in rezerva. Interesant.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.