Jump to content
POLITISTI.ro

Clasament


Conţinut popular

Se afişează conţinutul cu cea mai bună reputaţie din 18.03.2019 în toate secţiunile

 1. 1 point
  Ceea ce am vrut să spun este ca in sistem sunt colectate date cu privire la persoane. Dacă o anumita persoana cu trecere vrea sa stie daca are dosar ea sau o alta persoana poate afla prin introducerea unui Cnp,de către o persoană care are acces la un anumit nivel fara sa lase prea multe urme.
 2. 1 point
  Cand se posteaza mesajele in acest topic? Intreb deoarece ieri un coleg a cerut acceptul de a fi confirmat ca fiind politist dar mesajul sau nu este vizibil inca!
 3. 1 point
  Salutare! Va cer si eu ajutorul pentru problema compensatiei pentru chirie. 😊 După absolvirea școlii de poliție am fost repartizată la un post de poliție. De acolo m-am mutat, la cerere, în mun. Constanța. In 2016 am trecut in corpul ofițerilor prin examen (tco), pe un post tot in Constanța. Domiciliul il am in Mangalia. Pot beneficia de compensație de chirie? Mulțu'! 🤗
 4. 1 point
  Buna seara. Va rog daca ma puteți ajuta cu un sfat. Sunt in situatia in care am achizitionat o locuinta printr.un credit ipotecar. Contractul de vanzare cumparare l-am incheiat in data de 21.02.2019. Am fost sa depun raportul pentru solicitatea compensatiei pentru plata ratei, insa colegii de la sru nu stiu sa ma indrume. Sunt prima persoana din judetul meu care solicita si nu stiu nici ei exact cum trebuie procedat avand in vedere ca dmru nu are un punct de vedere cu privire la aceasta modificare legislativa. Stiti sa fie cineva careia sa ii fi fost aprobat raportul? Mie mi.au cerut sa imi schimb domiciliul la adresa din contract..lucru care mi se pare exagerat, mai ales ca nici macar viza de flotant nu mai e necesara..
 5. 1 point
  Vă rog să nu-mi mai trimiteţi mesaje private în legătură cu necesitatea descărcării acestor fişiere. Vă asigur că doar vă pierdeţi vremea. Nu mă interesează deloc cât demult vă trebuie şi cât de recunoscători îmi veţi fi. Aceste fişiere nu sunt pentru cei ce doar "au nevoie" şi intră pe acest website numai să-şi rezolve o problemă, ci se adresează celor ce intră aici şi pentru a-şi ajuta un coleg. Pentru cei cărora le este lene să citească toată descrierea, mai pun aici şi partea care ar trebui să vă intereseze: Deşi nici toţi membri ce au contul de membru confirmat ca aparţinând unui poliţist nu merită, dacă aşa s-a stabilit, vă asigur că aşa rămâne. Aici regulile se respectă, deci vă asigur că nu le trimit nimănui, indiferent cine este sau ce poveste lacrimogenă mi-ar spune. Pentru a vă confirma contul de membru, trebuie să urmaţi ca toţi ceilalţi paşii precizaţi mai jos:
Acest clasament este setat la Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Informaţii importante

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii în Politica de confidenţialitate.