Jump to content
POLITISTI.ro

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/19/2019 in Posts

 1. 1 point
  Trebuie sa luam in calcul si faptul ca la sfarsitul anului, avem alegeri prezidentiale. Daca ne "lungim" prea mult, o sa fim presati si de treaba asta... Probabil alegerile vor fi prin octombrie-noiembrie.. Deci perioada propusa de Paul, ar fi ok. Asteptam si alte propuneri... Atat cu perioada, cat si cu locatia. Asta pentru a putea solicita un sondaj, in urma caruia datele sa ramana fixe. In functie de aceste date, putem cauta cazare...
 2. 1 point
  As merge pe varianta Covasna. Daca mergem si in poligon, nu e departe Brasovul.
 3. 1 point
  Ca să mergem pe concret, weekendul 20-22 septembrie este propunerea mea, în județul Covasna.
 4. 1 point
 5. 1 point
  Buna ziua! Am asociat contului meu adresa de email de serviciu. Solicit confirmare. Multumesc
 6. 1 point
  Prezent ! Sper sa fim 3 motociclisti anul asta, deci sa fie vreme frumoasa (maxim jumatatea lunii octombrie) Eu, @lex89 si @Cristi Doar ca pe asta ultimul, il scoti cam greu din barlog :))) Increrc totusi sa ii conving, sa vad ce reusesc
 7. 1 point
  Potrivit caietului de sarcini al liciației, MAI vrea să achiziționeze 1.402 autoturisme 4X2 benzină, 515 autoturisme 4X2 benzină, 800 autoturisme 4X4 benzină, 700 autoturisme 4X4 benzină, 1.278 autoturisme 4X4 motorină, 905 autoturisme 4X4 motorină, 1.365 autoturisme 8+1 locuri, 444 microbuze 16+1 locuri, 430 autoutilizare N1, 2.000 autovehicule speciale de ordine publică, 326 autobuze 44+1 locuri, 339 autoutilitare N2 și 275 vehicule autospeciale de transport și intervenție. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a primit 10 oferte pentru furnizarea a 10.779 de autoturisme, microbuze, autobuze, autoutilitare și autovehicule speciale de transport, intervenție și de ordine publică, contract estimat la 1,246 miliarde de lei, fără TVA, pentru o perioadă cuprinsă între 3 și 6 luni. Ofertanții sunt Iveco Truck Services, Rădăcini Motors, BMC Truck&Bus, Temsa Ulasim Araclari San Tic (Turcia), MHS Truck&Bus, Țiriac Auto, Mercedes-Benz România, Porsche România, Eurobody Hydraulics și Renault Commercial Roumanie. sursa: profit.ro
 8. 1 point
 9. 1 point
  Lasa "mulțumirile", ca suntem sătuli! Mergi la serviciul de înmatriculări din cadrul prefecturii județului tău și întreabă acolo.
 10. 1 point
  @trassadar: da, sunt de acord ca respectivii nu aveau dreptul sa te blocheze in trafic si cu atat ai putin sa te injure. Ai facut bine ca te-ai dus la sectia de politie, chiar daca nu crezi acum ca ai facut lucrul cel mai intelept; justitia privata (cam asta sugerezi tu, sa fi trecut cu masina peste ei) ar fi generat un conflict si mai profund, inclusiv cu autoritatile care ar fi trebuit sa te cerceteze cel putin pentru distrugere si vatamare corporala...cat despre legitima aparare, discutia este foarte lunga. In afara de orgoliul tau, sa inteleg ca nu ai suferit nici o alta vatamare! Oricum,din cate ai relatat, era cuvantul tau impotriva cuvantului lor, nu-i asa? De ce iti spun acest lucru, pentru ca politistul nu sta langa fiecare cetatean, ci trebuie sa analizeze spetele in functie de indiciile/probele pe care le are la indemana. Pe de alta parte, inteleg nu ai retinut prea multe date despre motociclisti (decat niste semnalmente generice si partial un numar de inmatriculare) adica erau destul de greu de localizat. Daca totusi ai fi avut date suficiente pentru a-i localiza pe motociclisti, cu siguranta ca speta s-ar fi terminat cu sanctiune pt ei la Legea 61/1991, iar pt tine la OUG 195/2002. Cam asta ti-a transmis si Catalin, insa ceva mai contundent. Hai sa-ti fac o confidenta...ca simplu sofer: as calca si eu pe unii, aproape zilnic, insa nu aceasta este solutia! Sunt suficient de copt la minte incat sa realizez ca acest lucru este ilegal si imoral... mai zic cate o vorba de naduf si trec mai departe. Iar in loc de PS, iti spun fara ranchiuna ca acest forum este al "politistilor", nu avem ca scop sa facem bascalie de "civili" si nu obligam pe nimeni sa ne fie alaturi!
 11. 1 point
  Am înțeles că pentru colegii de la rutieră se va face o scurtă/haină personalizată și unică pe toată țara, este vorba de acele scurte de culoare verde cu elemente reflectorizante, pentru a nu mai fi confundați cu cocalocalii primarilor. Și cică o să aibă un design modificat față de ce există în prezent, iar modelul va fi înregistrat la osim (vă dați seama în ce hal am ajuns în țara asta, încât o instituție a statului e nevoită să apeleze la astfel de practici datorită imposturii ce se practică ) pentru a nu mai fi copiată și folosită de impostorii locali. E bine, e totuși un început. Deși dacă tot doreau să facă o treabă serioasă, puteau prelua soluția pe care o practică americanii, ce au scurta cu două fețe una de culoarea uniformei și cealaltă de culoare verde deschis, având aplicate semnele heraldice, embleme, etc pe ambele fețe, iar polițistul în funcție de necesitățile din teren, doar întoarce pe dos haina și a rezovat problema echipamentului de protecție, nu să care după el tot felul de veste, scurte sau alte acareturi.
 12. 1 point
  Medicii de familie de la I.P.J.-uri se ajuta pe ei , isi ajuta rudele , cunoscutii si fac afaceri. Dunelu de cand esti politist cate vitamine si sustinatoare de efort ti-a prescris medicul tau de la IPJ? In cate concedii de refacere ai fost? Cate bilete la mare ai primit? De cate ori te-a consultat la domiciliu? De cate ori ti-a rezolvat o urgenta? Sunt curios atata tot. Dupa ce raspunzi la aceste intrebari mai am una: merita sa platesti de doua ori?
 13. 0 points
  Buna seara. Am si eu o nelamurire in privinta sicanelor in trafic. Astazi pt ca am plecat mai greu de la semafor, un individ s.a enervat, m.a depasit si imi punea frana brusca in trafic, apoi m.a oprit, a pus pe avarii si a iesit din masina spre mine ( probabil la bataie). Nu am raspuns sicanelor, insa am sunat la 112. Pana a venit politia, individul respectiv plecase. Am reusit sa il filmez. Problema incepe aici si nu este pt prima data cand ca femeie, intalnesc soferi foarte agresivi de acest gen. Apare politia si surpriza: amenda pt mine ca am indraznit sa ii deranjez pentru nimic si la fel, domnul politist agresiv verbal cu mine ca i.am rapit din timp. De ce am sunat la 112, pt ca nu se incadreaza aceasta fapta la Codul Rutier, apoi nu exista violenta. Ma simt ca un purice in momentul acesta. Sa inteleg ca ar trebui sa il las pe respectivul sa imi loveasca masina sau pe mine pt a indrazni sa sun la 112 si sa nu fiu eu amendata? Sunt socata de atitudinea d.nului politist. Ce fapte sau pana unde trebuie sa las sa se ajunga pentru a suna la 112 pt a nu fi amendata eu?
 14. -1 points
  Heei !! Grupul asta mai este " functionabil" ?? 😕
 15. -2 points
  Dacă ziceţi că e ilegală, devine brusc legală în cazul în care s-ar plăti? Sunt curios dacă în aceea perioadă când s-a plătit permaneţa asta vă mai puneaţi problema legalităţii întocmirii planificărilor? Îmi aduc aminte ce îngrămădeală era pe această permanenţă în perioada cât s-a plătit. Ce se mai certau colegi între ei, că ăla e băgat de mai multe ori şi aşa mai departe. Dacă se va reintroduce plata permanenţei vă veţi menţine această decizie a refuzului de a face permanenţă sau cum?
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.