Jump to content
POLITISTI.ro

Clasament


Conţinut popular

Se afişează conţinutul cu cea mai bună reputaţie din 25.02.2019 in File Comments

  1. 1 point
    Vă rog să nu-mi mai trimiteţi mesaje private în legătură cu necesitatea descărcării acestor fişiere. Vă asigur că doar vă pierdeţi vremea. Nu mă interesează deloc cât demult vă trebuie şi cât de recunoscători îmi veţi fi. Aceste fişiere nu sunt pentru cei ce doar "au nevoie" şi intră pe acest website numai să-şi rezolve o problemă, ci se adresează celor ce intră aici şi pentru a-şi ajuta un coleg. Pentru cei cărora le este lene să citească toată descrierea, mai pun aici şi partea care ar trebui să vă intereseze: Deşi nici toţi membri ce au contul de membru confirmat ca aparţinând unui poliţist nu merită, dacă aşa s-a stabilit, vă asigur că aşa rămâne. Aici regulile se respectă, deci vă asigur că nu le trimit nimănui, indiferent cine este sau ce poveste lacrimogenă mi-ar spune. Pentru a vă confirma contul de membru, trebuie să urmaţi ca toţi ceilalţi paşii precizaţi mai jos:
  2. -2 points
    Dl Catalin, sunt politist la o sectie rurala deci, cred ca as avea raspunsuri la majoritatea intrebarilor de pe acest site dar nu sunt eu de vina ca nu am timp sa stau toata ziua pe internet pentru a castiga permisiunea de a descarca acest fisier, Sper sa putem descarca acest fisier cat mai multi membrii. Stima...
Acest clasament este setat la Bucharest/GMT+02:00
×
×
  • Create New...

Informaţii importante

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii în Politica de confidenţialitate.