Jump to content
POLITISTI.ro

Clasament


Conţinut popular

Se afişează conţinutul cu cea mai bună reputaţie din 25.02.2019 in Comentarii la Articole

 1. 2 points
  Corectă şi utilă observaţia lui @Girochi, Mulţumim! Nu era actualizată complet Hotărârea 284. @Anaid, am modificat şi actualizat postarea de mai sus, cu privire la obligaţia stabilirii reşedinţei.
 2. 2 points
  Bună seara. Vreau să vin cu o precizare referitor la viza de reședință: lit. f) a art. 2, precum și lit. e) a art. 3 din HG 284/2005 au fost abrogate prin HG 953 din 7 dec. 2018. La momentul actual stabilirea reședinței la locuința închiriată nu mai este o cerință obligatorie. "Tot mai simplu...."😥
 3. 1 point
  Salutare! Va cer si eu ajutorul pentru problema compensatiei pentru chirie. 😊 După absolvirea școlii de poliție am fost repartizată la un post de poliție. De acolo m-am mutat, la cerere, în mun. Constanța. In 2016 am trecut in corpul ofițerilor prin examen (tco), pe un post tot in Constanța. Domiciliul il am in Mangalia. Pot beneficia de compensație de chirie? Mulțu'! 🤗
 4. 1 point
  Buna seara. Va rog daca ma puteți ajuta cu un sfat. Sunt in situatia in care am achizitionat o locuinta printr.un credit ipotecar. Contractul de vanzare cumparare l-am incheiat in data de 21.02.2019. Am fost sa depun raportul pentru solicitatea compensatiei pentru plata ratei, insa colegii de la sru nu stiu sa ma indrume. Sunt prima persoana din judetul meu care solicita si nu stiu nici ei exact cum trebuie procedat avand in vedere ca dmru nu are un punct de vedere cu privire la aceasta modificare legislativa. Stiti sa fie cineva careia sa ii fi fost aprobat raportul? Mie mi.au cerut sa imi schimb domiciliul la adresa din contract..lucru care mi se pare exagerat, mai ales ca nici macar viza de flotant nu mai e necesara..
 5. 1 point
  Să nu-l uităm pe cel mai agramat ministru din istoria MAI. Acest individ care abia a reușit să termine un amărât de liceu pe la 23 de ani a fost cel care a distrus zeci de mii de destine. "Branconerul" a susținut că sunt prea mulți angajați la mia de locuitori față de media europeană și a cerut să se facă disponibilzări de personal. După aproape cinci ani, MAI face reîncadrări de personal, pe motiv că nu sunt suficienți angajați. Poate garanta cineva că următorul guvern din care e posibil să facă parte și acest agramat, nu va trece din nou la disponibilizări ? Cred că nenorocitul ăsta ar trebui tras la răspundere pentru tot răul pe care l-a făcut MAI și lucrătorilor acestui minister. Cel mai deranjant lucru e faptul că acesta, după ce a dat afară 10.000 de oameni din minister, are nesimțirea să mai apară în public și să ne dea lecții la televizor în loc să dea declarații pe la parchet pentru distrugerea atâtor mii de familii. Am postat asta aici pentru a vă da posibilitatea să îl mai înjurați încă o dată și, de ce nu, să-i aruncați chiar un scuipat, fie el și virtual.
Acest clasament este setat la Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Informaţii importante

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii în Politica de confidenţialitate.