Jump to content
POLITISTI.ro

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Yesterday
 3. Vrea vreun coleg sa se mute in jud.Ilfov vreau sa ma mut din motive familiale ma intereseaza unul din judetele Dolj,Gorj,Mehedenti
 4. Fei

  Solutionare dosar penal accident rutier

  Buna ziua. As dori sa va solicit ajutorul in urmatoarea problema: In urma unui accident intre doua autovehicule, eu fiind cel vinovat (chiar daca eram eram oprit pt a ma asigura , era iarna si a intrat cineva de pe un drum cu prioritate in mine), persoana de pe bancheta din spate din acel auto a declarat la politie ca o doare gatul- dupa ce in prealabil chemase ambulanta. Dupa cum va puteti imagina, acum sunt cercetat intr-un dosar, dosar care de 8 luni sta la politie, din ce am inteles din lipsa unei declaratii de la persoana mai sus mentionata (este doar rezultatul consultatiei de la ambulanta). Intrebarea mea ar fi: Cat timp se poate tine dosarul pana a fi trimis catre procuratura, eu fiind nevoit sa iau in fiecare luna dovada de la parchet si neavind drept de circulatie in afara tarii? (Din ce stiu de la momentul accidentului persoana/ele trebuia/u sa plece in afara. Sa presupunem ca vin peste 2 ani sau nu mai vin. ) Multumesc in avans de suport !
 5. Buna ziua, în urma cu cateva zile am rămas fără talon, din cauza pragurilor ruginite. Nu doresc să repar pragurile, deoarece costurile sunt destul de mari. Vreau sa beneficiez(Dacă se poate) de programul rabla 2019, însă dealerul din reprezentanta Dacia mi a zis ca am.inevoie de talon. Intrebare: cum.pot recupera talonul pentru a beneficia de programul rabla? Multumesc frumos.
 6. Vasile1987

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Sper sa reusesc pana atunci.... multumesc andrei!
 7. Last week
 8. Rusin

  Soluționare tamponare ușoară

  Bună seara!!!Am avut o tamponare in seara aceasta...stateam la stop si m-am trezit cu un deștept care era atent in telefon mai mult ca sigur si s-a oprit in mine deplasându-mi bara spate stânga si stramband-o am sunat poliția nu a vrut sa imi dea bani sa imi fac bara mi-a ras in nas a zis ca sa facem amiabiala si nu am acceptat si acum urmează să ne vedem la poliție ce se va întampla acolo????
 9. Andrei

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  @Vasile1987, daca nu reusesti pana pe 29 luna asta, sa primesti confirmarea, da-mi un msg.
 10. andreialex

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  salut. vreau si eu.....garantia unui membru activ din sv pentru autentificare. ma poti ajuta?
 11. Rămâne de văzut ... Ce se ştie clar este că Liviu Vasilescu este părintele DOS-ului. El a avut un aport major la înfiinţarea acestei structuri şi dotarea logistică a acesteia - care e net superioară oricărei alte structuri a Poliţiei Române.
 12. Vasile1987

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Salut! lucrez la Sectia 7 DGPMB-si as vrea sa contactez un coleg ptr. confirmare. Multumesc!
 13. Monitorul Oficial nr. 0691 din 2019 Actul nr. 207 din 21 August 2019 Emitent: Primul-Ministru Decizie privind numirea domnului Liviu Vasilescu în funcția de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului General al Poliției Române
 14. Catalinmarin

  Vanzare masina fara documente de vanzare cumparare perfectate

  Acum o saptamana jumătate am vandut o masina avariata unor persoane , dar nu am facut actele de vanzare-cumparare,spunând că o sa le faca ei si mi le trimit, dar nu au făcut asta! Precizez ca le am dat masina cu toate actele, eu doar le am facut poza la cele originale si de pe buletinul celui care a luat o! Ce pot face in cazul asta?? Multumesc
 15. VladSoare

  Xenon original (OEM) pe maşină

  Teoretic vorbind, este posibil. Practic însă nici un service autorizat al vreunei mărci nu îți va face operațiunea și nu-ți va da hîrtia pe care o cere RAR. În primul rînd, pentru că o reprezentanță a mărcii nu are voie să facă oficial astfel de operațiuni, nici dacă ar vrea. În al doilea rînd, pentru că o asemenea operațiune necesită cunoștințe tehnice foarte avansate în materie de electrică, foarte specifice modelului tău particular de mașină. Astfel de cunoștințe nu se găsesc în service-urile oficiale, ci numai printre pasionații mărcii. Îți trebuie un om care să fie capabil să refacă manual părți din instalația electrică, să știe exact pe unde se află toate modulele, ce cabluri merg între ele, care fir la care pin din mufă trebuie să meargă, să fie capabil să reprogrameze module... Așa ceva găsești pe forumuri auto, nu în reprezentanțe. Iar costurile, cu piese originale noi, presupunînd că găsești persoana potrivită pentru așa ceva, așteaptă-te să fie de cel puțin trei mii de euro, dacă nu și mai mult. Îți trebuie faruri, balasturi, senzori de punți, instalația electrică pentru ele, spălătoare, alt vas de lichid, altă pompă, posibil și alt senzor de nivel, furtunuri, capace pentru spălătoare (care trebuie apoi vopsite), unul sau mai multe relee, modulul de control care-i undeva prin bord, blocul de lumini... Plus manopera pentru multe zile de muncă, dacă are cine s-o facă. E mai ieftin și mai simplu să vinzi mașina și să iei alta care are deja xenonul din fabrică.
 16. Cristi

  Depistat la volan cu alcoolemie in aerul expirat

  La valoarea aia ai dosar penal. Mai mult ca sigur permisul îți va fi anulat de către instanta când vei fi trimis în judecata. Ia-ți un avocat.
 17. samfnez

  Legislatie prioritate sens giratoriu

  Salut, Se da situatia din poza: 1. Poate masina verde sa intre in intersectie daca masina portocalie nu semnalizeaza in acel moment intentia de a schimba banda / parasi intersectia? 2. Daca masina portocalie semnalizeaza totusi intentia de a schimba banda din timp, masina verde trebuie sa acorde prioritate inainte sa intre in sens? 3. Daca cele 2 autoturisme ajung in pozitia din imagine, mai conteaza cum/de unde/cand au ajuns ele acolo pentru acordare prioritatii la iesire? Multumesc!
 18. Matuturner

  Depistat la volan cu alcoolemie in aerul expirat

  Salut , nu stiu care va fi countinuarea procesului si vreau sa aflu . Am fost oprit iar in aerul expirat am avut 0.49 pur in aerul expirat , am fost de 2ori la spital la recoltarea probelor biologice , nu stiu ce aşteptări să am dupa obţinerea rezultatelor , nu sţiu daca în cazul de fată este vorba si despre dosar penal , si pe cât timp va fi reţinut permisul de conducere , sau poate anulat. Am primit o înştiiţare ca nu mai am dreptul de a conduce , dar în rublica unde se scrie pe ce durata de timp este scris de mână "Fără" zile. Am citit multe pe internet si nu îmi dau seama ce va fi continuarea , au zis că voi fi contactat telefonic.Mulţumesc.
 19. marian1111

  Reducere perioada de suspendare permis

  Buna ziua. incep cu inceputul. Am avut viteza in localitate cu peste 50km/h, in alt judet. am facut contestatie, si am ridicat permisul din judetul satu mare, am pierdut procesul si am mers sa imi dau permisul la politia baia mare. Am dat testul de redobandire cu succes, dar acuma nu mai prea stiu ce sa fac, ca si variante cred ca le am sa merg in sautu mare sa imi dau dosaru la politia rutiera sau sa il trimit prin posta? daca nu imi trimit doraru de redobandire imi primesc permisul inapoi si in ce conditi? Multumesc mult!
 20. Marius

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Principala şi cea mai eficientă/sigură modalitate prin care vă puteţi obţine confirmarea este să asociaţi contului de utilizator de aici, adresa de e-mail oficială de serviciu (este vorba de adresa: prenume.nume@jud.politiaromana.ro - adresa de mail cu care vă puteţi conecta de la adresa: webmail.politiaromana.ro, după care postaţi în topicul pentru sprijin, specificând acest lucru. ATENŢIE! - Nu trebuie folosită adresa de mail internă de INTRANET (cea folosită pe Intrapol, de genul nume@politia.local) pentru că aceasta din urmă NU FUNCŢIONEAZĂ pe internet.
 21. Salutare. Am si eu o intrebare. Daca am folii pe fata, politia imi poate retine talonul doar dupa constatarea unui membru rar, nu? Eu asa stiam ca este. Cel putin pe timpul in care tata era la rutiera. Multumesc frumos pentru ajutor!
 22. crisstian1970

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  mai am putin si ies la pensie, dar tot nu gasesc pe cineva din Covasna pentru o confirmare.
 23. danpin

  Întâlnirea Politisti.ro - Septembrie 2019 - Covasna

  until

  1. BGeorge 2. Andrei - o persoana, momentan 3. bmnicu - o persoană 4. Roby - o persoană 5. Lex89 - o persoană 6. Motoboom - 3 persoane 7. Bogdănel - o persoană, momentan 8. Danpin - 3 persoane, camera dubla cu baie proprie
 24. Kannon

  Xenon original (OEM) pe maşină

  Deci, este posibil. Asta imi doream sa aud! Multumesc mult pentru lamurire, service sa gasesc acum si totul va fi ok :). Ghinion mare ar fi sa fiu oprit fix in drum spre RAR 😳
 25. alinush24

  Concediu de gravidie si lauzie(pre si postnatal)

  Salutare. Mai are cineva vreun model de raport pt cele 5 zile libere la nasterea copilului si raport pt cele 10 zile libere de puericultura? Am incercat sa le descarc pe cele de aici, dar nu merge.
 26. Marius

  Xenon original (OEM) pe maşină

  Înlocuirea farurilor iniţiale cu altele cu surse de lumină cu descărcare în gaz (tip Xenon) este acceptată de RAR numai dacă vehiculul a fost echipat din fabrică cu tot kit-ul necesar, exact aşa cum producătorul acestuia a prevazut în fabricaţia curentă pentru respectivul tip de vehicul: - faruri, - surse de lumină cu descărcare în gaz, - dispozitivul care declanşează arcul electric (ignitor) şi cel care stabilizează curentul electric (ballast), - sistemul automat de reglaj a a fascicolului luminos în funcţie de sarcină, - spălător pentru faruri, etc Toate aceste componente trebuie montate în ateliere autorizate ale reprezentanţei constructorului în România, fapt dovedit prin emiterea unei adrese în care se enumeră elementele montate şi se menţionează că acestea sunt originale (de prim montaj). În situaţia în care componentele sunt destinate montajului ulterior fabricaţiei, echiparea vehiculului trebuie realizată în cadrul atelierelor autorizate pentru modificări constructive. În acest caz se va solicita declaraţia de conformitate în care se vor enumera elementele montate, specificându-se după caz, nr. de omologare CE/ECE ONU ale acestor produse. După aceste modificări, RAR-ul reomologhează vehiculul (oficial se numeşte "Omologare individuală"), iar în C.I.V. (cartea de identitate a vehiculului) aplică menţiunea "Echipare retrofit cu surse de lumină cu descărcare în gaz".
 1. Load more activity
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.