Jump to content
POLITISTI.ro

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Un saltimbanc care presteaza un circ ieftin.
 4. mihai770

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Poti suna la 32118 si vorbim...
 5. Last week
 6. Cumpănaşu s-a îmbrăcat în cioban şi a mânuit ameninţător un buzdugan de jucărie și un făcăleț. Clanurile sunt terifiate de armele unchiulețului
 7. Bună ziua. Mi sa retinut certificatul din cauză că aveam parbrizul fisurat. Domnul de la politist mi-a zis sa schimb parbrizul si sa merg sa fac dovada la RAR. Dacă mașina este pe numele soțului eu pot face dovada si recupera certificatul?
 8. BD28

  Vizita medicala pentru admitere

  Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce privește viza medicala. Din ce am inteles, candidații sunt eliminați dacă se considera ca sunt inapți din punct de vedere medical și dacă semnele lor de nastere sunt evidente. Exista riscul sa fiu eliminată dacă am acest semn de nastere la ureche? ( o mica deformare in exterior)
 9. Bechianu

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Bună ziua. DGPMB, Secția 1 Poliție. Vreun coleg ma poate ajuta cu o confirmare?
 10. VladSoare

  Noutăţi de la Apple

  Nu foarte des. Doar din cînd în cînd: ca să aprind lanterna sau să deschid camera de pe lock screen, ca să ajung mai repede la setările de bluetooth (3D Touch pe iconița aplicației de setări), sau ca să mișc cursorul prin text cînd scriu un mesaj (3D Touch pe tastatură). Sau, foarte rar, ca să citesc un cod QR (3D Touch pe iconița camerei). Multe dintre astea presupun că se vor implementa de-acum încolo prin atingere lungă. Nu cred că-i voi simți lipsa, dacă îmi dau în schimbul lui o altă metodă la fel de convenabilă. Mi se pare însă ciudat că după ce au investit atîta într-o tehnologie unică, lansată cu mare pompă, acum o aruncă la gunoi atît de brusc, fără să sufle o vorbă. Mie recunoașterea facială îmi place. Am fost sceptic la început, dar în practică mă înțeleg foarte bine cu ea. Iar acum va deveni mai rapidă și cu un unghi mai larg. Din cîte înțeleg, este mult mai sigură decît amprenta, adică rata de pozitive false este cu niște ordine de mărime peste amprentă. Asta-i valabil însă doar pentru implementarea Apple, FaceId, nu pentru orice fel de recunoaștere facială.
 11. Iordanalexandra

  Am acceptat trecerea unui autoturism pe numele meu

  Nu am inteles prea mult, pentru că mi a spus doar să semnez 2 hârtii unde am fost, i-a dat un fiscal de 25€ și atât, totul a durat maxim 20 min.
 12. Corect. Şi nu doar Cumpănaşu este cel căruia nu-i cade bine ca Dincă să fie doar un criminal. Mai sunt şi alţii numai că interesele diferă. Ziariştii nu sunt departe de Cumpănaşu, în cazul lor este deja o politică de ani de zile conform căreia orice s-ar întâmpla în ţara asta, de vină este statul, de vină sunt AUTORITĂŢILE. Mass-media românească a devenit de ani buni HATER-ul AUTORITĂŢLOR, indiferent de ce s-ar întâmpla. Iar în acest caz au găsit o temă de dezbatere pentru a atrage audienţa, respectiv "legăturile din autorităţi şi reţelele de traficaţi/proxeneţi" Au luat acest rahat în gură şi îl mestecă zi de zi, că doar dă bine la prostime şi aduce rating. Aştept să văd dovedită vreo legătură între autorităţile din Caracal şi reţeaua aia de traficanţi din Caracal, despre care ziariştii vorbesc ca şi cum existenţa ei ar fi deja dovedită. Tare îmi este teamă că nu o să vedem nicio trimitere în judecată a vreunui presupus proxenet ori traficant de carne vine din Carcal. Dar ce mai contează ... important este că s-a stabilit existenţa unei astfel de reţele în studiourile tv de către fel şi fel de rataţi.
 13. Si sa nu uitam ca metoda "loverboy" e mai eficienta și fără atâtea bătăi de cap. Hai sa fim serioși! Dacă ar fi cineva proxenet, ar lucra cu un nebun cu acte în regula ca Dincă sau ar avea câțiva băieți cu vrăjeală și papagal sa prosteasca fetele? Dar ideea ca Dincă e doar un criminal nu-i convine unuia precum Cumpănașu. Pai el cu ce mai apare la tv? Cum mai spune de incompetenta statului și infracționalitatea transfrontaliera și cum vine el sa ne salveze candidând la președinție?
 14. Ştiaţi că mai nou gloanţele împuşcă oameni Gorj: Un tânăr a fost împușcat în cap de un glonț ce pare să fi provenit de la un poligon aflat la 2 km., unde efectuau trageri peste 100 de jandarmi Al naibii glonţ cum dracu l-o fi reuşit să-l împuşte? Oare domnu glonţ o fi utilizat vreo armă sau a avut singur această iniţiativă? Presă high quality în România
 15. CITADELA

  Am acceptat trecerea unui autoturism pe numele meu

  Sunt doua chestiuni: 1. intrebarea trebuie adresata autoritatile germane intrucat ei pot sa-ti spuna daca este legal ori nu aceasta practica (stiu ca sunt state unde nu poti sa treci masina pe numele tau, daca nu esti si proprietar - pentru chestiuni legate de fiscalitate, asigurari, fraude etc.) 2. daca e bine ori nu? in opinia mea, nu e bine.....orice compromis aduce dupa el altul si niste consecinte! Cat despre titlul de proprietate asupra vehiculului, depinde ce acte ai semnat cu el....contract de vanzare-cumparare, act de donatie etc.
 16. Catalin

  Noutăţi de la Apple

  Eu mi-aş fi dorit să renunţe şi la recunoaşterea facială. Mult mai practică mi se pare autentificarea cu senzorul ded ameprentă.
 17. Marius

  Noutăţi de la Apple

  Ai folosit des 3D Touch? Nu cred că l-am foosit vreodată chiar dacă am ştiut de existenţa lui.
 18. VladSoare

  Noutăţi de la Apple

  De-abia aștept să le văd în carne și oase. Verdele ăla închis de pe Pro, dacă arată și în realitate ca-n poze, e beton. Ceea ce au trecut însă sub tăcere este faptul că noile dispozitive nu mai au 3D Touch. Mai mult decît atît, funcționalitatea va începe treptat să dispară și din iOS, deci o vor pierde chiar și cei care o au acum pe modelele actuale.
 19. Pentru că încearcă din răsputeri să acopere faptul că în cazul primei fete dispărute DIICOT-ul a avut un dosar în traistă, în care nu au reuşit să găsească autorul sau dacă l-au identificat îl aveau sub atenţie/supraveghere, timp în care ăsta a comis un omor. Ceea ce nu ar da deloc bine. Din acest motiv le şi convin de minune scenariile şi aberaţiile ce se vehiculează pe la televizor. Practic scenariile vehiculate le justifică competenţa în acest dosar. Ei verifică domnule toate pistele, legături, chestii socoteli, ce s-o mai dăm de gard, muncă extrem de calificată ... cooperare internaţională cu italienii, americanii, filme artistice transpunse în realitate. Abureală! Pot să pun pariu că va fi trimis în judecată doar pentru omor (viol, lipsire de libertate) şi vor disjunge pe trafic.
 20. Nu zic ca nu ai dreptate in ce zici, dar atunci mi se pare ciudat ca dosarul inca este la DIICOT. De ce mai tine DIICOT-ul cartoful fierbinte in mana?
 21. Eu personal cred că este un criminal în serie, adică un criminal care are la activ mai mult de o victimă. Majoritatea dacă nu chiar toţi criminalii în serie cunoscuţi, ce au avut ca şi motivaţie obsesia sexuală, despre care am citit eu, nu au avut complici. Criminalii în serie nu au complici, pentru că mobilul lor este unul mult prea personal. Mulţi dintre ei sunt de fapt conştienţi că au o problemă, din acest motiv sunt în mi toate cazurile nişte persoane retrase. Iar individul de la Caracal se încadrează destul de bine pe acest tipar, chiar dacă proştii din studiourile tv nu vor să vadă aceast lucru. Mai mult decât atât, un astfel de individ nu este ceea ce le trebuie traficanţilor sau proxeneţilor. Este logic că proxeneţii/traficanţii ăia nu-şi racolează ca soldat pe unul care să le omoare "marfa". Pentru ei fetele sunt o marfă, o sursă de venit, iar un astfel de individ doar le-ar pune beţe-n roate în exploatarea sursei de venit. În plus, apartenenţa unui astfel de individ la o astfel de reţea va atrage atenţia şi le va aduce pe cap anchete şi verificări amănunţite, ceea ce nu poate fi ceva bun pentru proxeneţi/traficanţi. Din ce am văzut eu până în prezent, aşa din afară, nu există niciun indiciu serios care să ducă la confirmrea unei astfel de ipoteze a apartenenţei la o reţea de trafic de persoane.
 22. Dar ce parere aveti, in cazul de la Caracal este vb de un lup singuatic sau credeti si in ipoteza traficului de persoane, pe care o tot vehiculeaza televiziunile?
 23. O demonstrație ciudată, teoretic dedicată Alexandrei Măceșanu, a avut loc ieri în fața Ministerului de Interne. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, i-a chemat pe bucureșteni la un protest în ziua în care adolescenta ar fi împlinit 16 ani. Manifestarea nu a fost însă despre Alexandra, ci despre unchiul care susține că vrea să candideze la președinție. Cei 50 de participanți au purtat tricouri cu chipul acestuia, s-au fotografiat fericiți alături de el și au semnat pentru candidatura sa. Totul a culminat cu momentul în care Alexandru Cumpănașu a declarat că fata este în viață şi le-a cerut oamenilor să-i cânte "La mulți ani". Sursa https://m.digi24.ro/stiri/gestul-revoltator-al-lui-alexandru-cumpanasu-in-ziua-in-care-alexandra-macesanu-ar-fi-implinit-16-ani-1187384 E fără scrupule omul asta...jalnic
 24. Din păcate nu este singurul impostor de acest gen. A apărut şi concurenţa Priviţi aici un alt specimen, Cataramă, un alt candidat electoral fără scrupule. Oferă recompensă pentru găsirea victimelor de la Caracal. Ar fi frumos să verifice el personal toate "informaţiile" furnizate de toţi manipulaţii şi naivii ce stau cu ochii cât cepele în tv şi cred toate aberaţiile şi tâmpeniile debitate de fel şi fel de rataţi ai societăţii ce pozează în anchetatori/judecători televizaţi. Auzi la acest individ, nu i-au fost prezentate lui sau televiziunilor, DOVEZI DINCOLO DE ORICE ÎNDOIALĂ!!! Ba mai mult, instituţiile statului care anchetează nu ţin cont de "OPINIA PUBLICĂ". Deci bag de seamă că opinia publică se rezumă la ce debitează nişte proşti făcuţi grămadă prin studiourile tv. Practic urmărirea penală a devenit publică şi judecata trebuie făcută la televizor în viziunile acestui individ. Şi evident că a fost imediat contactat de televiziuni, că doar se cade să explice care este treaba cu această recompensă pe care o oferă. Priviţi: Eu aş propune procurorilor să decline domnule dosarul ăla televiziunilor de ştiri. Să-l rezolve cei de acolo, aşa cum trebuie.
 25. Vineri, unchiul îndoliat a fost filmat în Parcul Copou din Iaşi.
 26. Iordanalexandra

  Am acceptat trecerea unui autoturism pe numele meu

  Bună ziua, aș vrea și eu să știu ce pot face sau daca se poate întâmpla ceva, să pic eu vinovată?! În luna aprilie, am fost cu un fost prieten să treacă numerele autoturismului său pe numele meu, spunând că el nu are voie să aibă mai multe pe numele său. Și eu am acceptat, el susținând că nu voi avea nicio problemă eu ulterior. A trecut numerele de la masina lui, pe numele meu; in luna iunie, am văzut aceleași numere pe alt autoturism pe care el și l-a achiziționat. Îmi puteți spune? Am vreun drept asupra mașinii in prezent? În caz de amendă sau ceva, sunt răspunzătoare? Mentionez că mașina este înscrisă în Hamburg, Germania. Mulțumesc anticipat.
 27. Încearcă să-i spui asta pe pagina lui sau prin alte cai ca începe cu injurii și dracuieli și o scoate pe nepoata lui în fata. Cel mai abject personaj din ultima perioada.
 28. Inclusiv ziariştii îl catalochează pe domnu' Cumpănaşu drept IMPOSTOR. 😶
 1. Load more activity
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.