Jump to content
POLITISTI.ro

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Bună ziua, am o întrebare, am cumpărat recent o mașină și am schimbat numerele de înmatriculare când mi-am ridicat numerele au spuc ca talonul mașinii vine acasă am primit dovada valabila 15 zile, problema e ca au trecut de mult cele 15 zile și nu am primit talonul.. Este ok dacă conduc? Sau ce pot face? Mulțumesc anticipat
 3. Last week
 4. Salut, am si o problema, astăzi am fost la posta sa ridic pv-ul trimis de poliție. Problema este ca am fost prins depășind limita legală în 14 august si abia astăzi am primit p.v de la posta. Eu locuiesc in Bucuresti dar am fost prins in Rm. Vâlcea, unde pot sa ma duc in Bucuresti sa prezint permisul si dovada achitării amenzi? Si pot susține examenul de reducere a timpului de suspendare? Si daca da unde mai exact? Va multumesc.
 5. Salut, am si o problema, astăzi am fost la posta sa ridic pv-ul trimis de poliție. Problema este ca am fost prins depășind limita legală în 14 august si abia astăzi am primit p.v de la posta. Eu locuiesc in Bucuresti dar am fost prins in Rm. Vâlcea, unde pot sa ma duc in Bucuresti sa prezint permisul si dovada achitării amenzi? Si pot susține examenul de reducere a timpului de suspendare? Si daca da unde mai exact? Va multumesc.
 6. 7778enc

  [dumb question] Pe ce canal comunica politistii?

  Salut. Numele meu e Lucian. Am si eu niste curiozitati daca nu va deranjez. Eu locuiesc in Craiova. Am intrat in posesia unei statii emisie receptie, o chinezarie de 5 wati, dar are frecvente reglabila whf si uhf. Ideea ca nu sunt un initiat in domeniu si de curiozitate asi vrea sa aud si eu ceva, vreo companoe de taxi, ceva, dar cu functia de scan nu reusesc sa prin nimic. Intrebarea mea este, sti cumva vreo frecventa? Multumesc foarte mult.
 7. Catalin

  Angajări directe în poliţie

  Cine ţi-a spus aşa ceva te-a minţit. Nu sunt echivalente. Dacă doreşti să devii poliţist/ă înscrie-te la examenul de admitere la Câmpina, Cluj sau Academia de Poliţie şi intră în poliţie pe uşa din faţă, nu pe cea din dos. Acele cursuri de care ai auzit sunt pentru încadrările directe de aşa-zişi specialişti şi sunt o anomalie.
 8. adinaalaa

  Angajări directe în poliţie

  Sunt in clasa a12 a si vreau sa urmez meseria de politist. Are cineva idee cum pot sa urmez acele cursuri de 3 luni sau in ce perioada, evident dupa ce termin cu bac-ul? Sau cateva detalii legate de acest subiect? Am auzit ca sunt echivalente cu 2 ani la Campina..
 9. Catalin

  Inmatriculare masina fara certificat fiscal

  Calea legală este să chemaţi în judecată persoana fizică sau juridică de la care aţi cumpărat maşina. În acest caz este vorba de un litigiu civil.
 10. BGeorge

  Noutăţi de la Apple

  V-ați instalat noul iOS 13? Ce parere aveți de acest update?
 11. stefanisp

  Inmatriculare masina fara certificat fiscal

  Recent am achiziționat un autoturism de la o firma, printr-un intermediar. Toate bune si frumoase, am facut rar-ul, nicio problema, iar cand am ajuns la Înmatriculări am fost înștiințat ca nu pot primi autorizație de circulație (masina avea deja numerele rosii scoase), din cauza ca firma de la care am luat-o are probleme cu ANAF-ul si s-a emis o directiva in acest sens. Care este vina mea in toata povestea si de ce sunt tras la raspundere in conditiile in care sunt cumpărător de buna credință (cred ca asta este termenul)? Si ce pot face in privinta asta, pe cale legală avand in vedere ca dețin toate actele mașinii, plus o factura emisă de firma pe numele meu?
 12. Un saltimbanc care presteaza un circ ieftin.
 13. AndreiSeBi1499

  Radar fix - camera

  Salut, sunt nou pe acest site și ma bucur ca am fost acceptat. Întrebarea mea este dacă știe cineva, în Ploiești se afla camere radar fixe? Adică (gen pe stâlp). Mulțumesc.
 14. mihai770

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Poti suna la 32118 si vorbim...
 15. MechisSebastian

  Vreau sa devin Politist de Frontiera

  Sper ca am ales topicul corect si titlul este decent Buna seara tuturor, vreau sa stiu si eu va rog cateva chestii despre politia de frontiera deoarece mi se pare ceva perfect pentru mine 1.Care este diferenta dintre un agent de politie de frontiera si un politist in sine de frontiera de la academia din bucuresti ? nu ma refer neaparat la salariu ci la munca in sine 2.Ca agent de frontiera, poti alege unde sa muncesti ? ma refer la granite daca intelegeti ce vreau sa zic 3.Cum e munca ca agent de frontiera explicit, ce te pune sa faci dupa ce termini scoala de pregatire a politistilor de frontiera din oradea sa zicem ? imi este greu sa cred ca e exact ca pe youtube sau in filme Multumesc pentru timpul acordat, sper ca n am avut nicio greseala gramaticala si ca am fost cat mai explicit posibil Imi pare rau daca vi se par intrebari banale, chiar nu am cu cine discuta despre subiectul asta
 16. Cumpănaşu s-a îmbrăcat în cioban şi a mânuit ameninţător un buzdugan de jucărie și un făcăleț. Clanurile sunt terifiate de armele unchiulețului
 17. Bună ziua. Mi sa retinut certificatul din cauză că aveam parbrizul fisurat. Domnul de la politist mi-a zis sa schimb parbrizul si sa merg sa fac dovada la RAR. Dacă mașina este pe numele soțului eu pot face dovada si recupera certificatul?
 18. BD28

  Vizita medicala pentru admitere

  Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce privește viza medicala. Din ce am inteles, candidații sunt eliminați dacă se considera ca sunt inapți din punct de vedere medical și dacă semnele lor de nastere sunt evidente. Exista riscul sa fiu eliminată dacă am acest semn de nastere la ureche? ( o mica deformare in exterior)
 19. Bechianu

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Bună ziua. DGPMB, Secția 1 Poliție. Vreun coleg ma poate ajuta cu o confirmare?
 20. VladSoare

  Noutăţi de la Apple

  Nu foarte des. Doar din cînd în cînd: ca să aprind lanterna sau să deschid camera de pe lock screen, ca să ajung mai repede la setările de bluetooth (3D Touch pe iconița aplicației de setări), sau ca să mișc cursorul prin text cînd scriu un mesaj (3D Touch pe tastatură). Sau, foarte rar, ca să citesc un cod QR (3D Touch pe iconița camerei). Multe dintre astea presupun că se vor implementa de-acum încolo prin atingere lungă. Nu cred că-i voi simți lipsa, dacă îmi dau în schimbul lui o altă metodă la fel de convenabilă. Mi se pare însă ciudat că după ce au investit atîta într-o tehnologie unică, lansată cu mare pompă, acum o aruncă la gunoi atît de brusc, fără să sufle o vorbă. Mie recunoașterea facială îmi place. Am fost sceptic la început, dar în practică mă înțeleg foarte bine cu ea. Iar acum va deveni mai rapidă și cu un unghi mai larg. Din cîte înțeleg, este mult mai sigură decît amprenta, adică rata de pozitive false este cu niște ordine de mărime peste amprentă. Asta-i valabil însă doar pentru implementarea Apple, FaceId, nu pentru orice fel de recunoaștere facială.
 21. Iordanalexandra

  Am acceptat trecerea unui autoturism pe numele meu

  Nu am inteles prea mult, pentru că mi a spus doar să semnez 2 hârtii unde am fost, i-a dat un fiscal de 25€ și atât, totul a durat maxim 20 min.
 22. Corect. Şi nu doar Cumpănaşu este cel căruia nu-i cade bine ca Dincă să fie doar un criminal. Mai sunt şi alţii numai că interesele diferă. Ziariştii nu sunt departe de Cumpănaşu, în cazul lor este deja o politică de ani de zile conform căreia orice s-ar întâmpla în ţara asta, de vină este statul, de vină sunt AUTORITĂŢILE. Mass-media românească a devenit de ani buni HATER-ul AUTORITĂŢLOR, indiferent de ce s-ar întâmpla. Iar în acest caz au găsit o temă de dezbatere pentru a atrage audienţa, respectiv "legăturile din autorităţi şi reţelele de traficaţi/proxeneţi" Au luat acest rahat în gură şi îl mestecă zi de zi, că doar dă bine la prostime şi aduce rating. Aştept să văd dovedită vreo legătură între autorităţile din Caracal şi reţeaua aia de traficanţi din Caracal, despre care ziariştii vorbesc ca şi cum existenţa ei ar fi deja dovedită. Tare îmi este teamă că nu o să vedem nicio trimitere în judecată a vreunui presupus proxenet ori traficant de carne vine din Carcal. Dar ce mai contează ... important este că s-a stabilit existenţa unei astfel de reţele în studiourile tv de către fel şi fel de rataţi.
 23. Si sa nu uitam ca metoda "loverboy" e mai eficienta și fără atâtea bătăi de cap. Hai sa fim serioși! Dacă ar fi cineva proxenet, ar lucra cu un nebun cu acte în regula ca Dincă sau ar avea câțiva băieți cu vrăjeală și papagal sa prosteasca fetele? Dar ideea ca Dincă e doar un criminal nu-i convine unuia precum Cumpănașu. Pai el cu ce mai apare la tv? Cum mai spune de incompetenta statului și infracționalitatea transfrontaliera și cum vine el sa ne salveze candidând la președinție?
 24. Ştiaţi că mai nou gloanţele împuşcă oameni Gorj: Un tânăr a fost împușcat în cap de un glonț ce pare să fi provenit de la un poligon aflat la 2 km., unde efectuau trageri peste 100 de jandarmi Al naibii glonţ cum dracu l-o fi reuşit să-l împuşte? Oare domnu glonţ o fi utilizat vreo armă sau a avut singur această iniţiativă? Presă high quality în România
 25. CITADELA

  Am acceptat trecerea unui autoturism pe numele meu

  Sunt doua chestiuni: 1. intrebarea trebuie adresata autoritatile germane intrucat ei pot sa-ti spuna daca este legal ori nu aceasta practica (stiu ca sunt state unde nu poti sa treci masina pe numele tau, daca nu esti si proprietar - pentru chestiuni legate de fiscalitate, asigurari, fraude etc.) 2. daca e bine ori nu? in opinia mea, nu e bine.....orice compromis aduce dupa el altul si niste consecinte! Cat despre titlul de proprietate asupra vehiculului, depinde ce acte ai semnat cu el....contract de vanzare-cumparare, act de donatie etc.
 26. Catalin

  Noutăţi de la Apple

  Eu mi-aş fi dorit să renunţe şi la recunoaşterea facială. Mult mai practică mi se pare autentificarea cu senzorul ded ameprentă.
 27. Marius

  Noutăţi de la Apple

  Ai folosit des 3D Touch? Nu cred că l-am foosit vreodată chiar dacă am ştiut de existenţa lui.
 1. Load more activity
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.