Jump to content
POLITISTI.ro

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Exact! În ultima perioadă apar direcţiile ăstea ca ciupercile după ploaie, una mai inutilă ca alta. Îşi bat joc de instituţia asta. Şi direcţia este tot atât de utilă precum e Direcţia Siguranţa Şcolară şi Direcţia pentru Protecția Animalelor. În timp ce în structurile operatve suntem tot mai puţini, deficitul de personal din operativ ajunge la cote alarmante, dobitocii au înfiinţat Protecţia Animalelor. În loc să suplimenteze funcţiile şi să aducă oameni spre exemplu pentru dispariţii, ei au înfiinţat nişte structuri complet inutile populate cu veterinari. Dă-i în ... pe ăia dispăruţi, ei se ocupă de pisici care chiţăie pe sub maşini etc. La fel şi cu Siguranţa Şcolară, au înfiinţat nişte structuri care doar centralizează, fac situaţii, analize şi tabele cu munca depusă de cei de la secţii şi structurile teritoriale.
 3. Asta este marea reforma din MAI trambitata de 1 an jumate: directii noi pt imagine, functii aparute pe ici pe colo, nimic in munca operativa adevarata, schema incarcata cu alte suprastructuri peste, cu alte functii de conducere. Si ne mai miram dupa ca sunt nu stiu cati politisti la suta de mii de locuitori.
 4. Marius

  Hărţuire şi/sau ameninţare

  Dacă ameninţările se referă la săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva ta şi dacă aceste ameninţări sunt de natură să-ţi producă o stare reală de temere, poţi merge la poliţie şi depune o plângere penală.
 5. Cornelius

  Întâlnire polițiști.ro 2021

  Lahutanu - 17-19 sept
 6. N-a fost radioconferinta. Va fi inca o tocatoare de hartii structura asta. Nu vad cum se vor strange la un loc profesori de sport, instructori de tragere si oameni pregatiti sa predea pe teme profesionale pe toate liniile de munca.
 7. In Academia de Poliție este un coleg care activează ca arbitru de handbal în liga națională a României. Barbu Ionuț, pentru cei care au absolvit în ultimii ani.
 8. S-ar părea că ieri a zis Despescu că se înființează Direcție pt pregătirea polițiștilor ... La nivel de IPJ vor fi 2 funcții de ofițer și 4 de agent. E vorba de data de 2 august. A ascultat cineva radioconferinta de ieri ?
 9. Roby

  Întâlnire polițiști.ro 2021

  As opta pt a doua locație 1-3 octombrie.
 10. Roby

  Spargerea lunetei ori a parbrizului la masina

  Părerea mea e că șoferul autotrenului nu are pt ce sa răspundă, la fel și asigurarea ... Cel mult, administratorul de drum E ca și cum ai merge in spatele meu și îți sare o piatră în parbriz.
 11. E vorba de media celor 4 ani Deci ești ok...
 12. Medeea95

  Hărţuire şi/sau ameninţare

  @Marius Sunt amenințată de familia soțului (prin el, ca numai el îmi spune ce zic ei) ca s-au dus la politie cu niște mesaje, ca as fi eu cea care a trimis mesajele alea unei persoane din familia lor. Faza este ce el în trecut ma amenința ca își face cont și o sa îmi facă rău că sa îmi ia fata. În situația data dacă eu cumva ajung sa fiu judecată pentru acele mesaje, ce se poate întâmpla, cum arat ca nu sunt vinovată? (în cazul în care el avea acces mereu la telefonul meu).
 13. grigoo98

  Întâlnire polițiști.ro 2021

  Ar trebui sa facem un sondaj cu perioada
 14. Yesterday
 15. O mare rugăminte la voi, dacă întâlniţi cuvinte ori expresii în limba engleză, care nu au fost traduse în limba română, ne-ar fi de un real ajutor să le semnalaţi aici. Mulţumesc.
 16. Marius

  Spargerea lunetei ori a parbrizului la masina

  Dacă mai postezi link-uri inutile către alte site-uri, voi scrie pe contul tău BANNED.
 17. AdrianHH

  Spargerea lunetei ori a parbrizului la masina

  De pe site-ul ***spam*** Am identificat autotrenul ca are polita la Euroins. Am sunat ieri la call-centerul lor, mi s-a spus clar : doar cu autorizatia de reparatie nu am ce cauta la ei. Filmarea mea nu este luata in considerare de ei. Nici daca mi-ar da RCA-ul(ceea ce se pare ca vinovatul nu vrea/ poate/ are chef,etc) nu exista un proces-verbal de constatare a vinovatiei facut de la sectia de Politie. Pe scurt, vinovatul nu e chemat la Politie, nu e indicata vinovatia, Euroins-ul nu deschide dosar, sunt trimis la plimbare prin tribunal daca vreau sa imi dovedesc nevinovatia doar cu filmarea
 18. Marius

  Spargerea lunetei ori a parbrizului la masina

  Şi cu ce documente te-ai dus la asiguratorul autotrenului Euroins? Ai verificat după numărul de înmatriculare să vezi ce companie de asigurare are şi te-ai dus fără niciun document întocmit la ei?
 19. AdrianHH

  Spargerea lunetei ori a parbrizului la masina

  In termenul de 24 ore de la incident m-am prezentat doar eu. Soferul vinovat, chiar daca nu a stiut de incident(sa zicem ca nu s-a uitat in spate, nu i-a pasat,etc ) nu a venit nici dupa ce a fost sunat in prealabil de Agentul Sef de la postul de Politie unde am reclamat, nici macar pentru declaratie, etc. In acest moment, nu exista nici o constatare , nici amiabila, nici proces verbal de la Politie, decat autorizatie de reparatie si declaratia mea pe care am lasat-o in original acolo.S-au facut poze de catre Agentul Sef la autohevicul si cam atat in linii mari. E ca si cand e autor necunoscut, daca va vine sa credeti.
 20. Marius

  Hărţuire şi/sau ameninţare

  @Medeea95 nu se înţelege mai nimic din postarea ta. Încearcă te rog să formulezi o întrebare concretă.
 21. Marius

  Spargerea lunetei ori a parbrizului la masina

  Aţi încheiat constatare amiabilă?
 22. Ma scuzati ca intreb din nou , dar poate sunt eu prea incuiat la minte, in legatura cu media la purtare in legislatie scrie clar sa fi obtinut la purtare, in perioada studiilor liceale, media de cel putin 9. Intrebarea mea este daca se refera la media celor 4 ani, eu avand 8,5+10+10+10=38,5:4=9.62 media celor 4 ani cu care as fi admis sau la fiecare an in parte , adica n-as fi admins datorita mediei 8,5 in clasa 9.
 23. AdrianHH

  Spargerea lunetei ori a parbrizului la masina

  Buna ziua, Rog suport pentru un incident in care am fost implicat. Sambata am condus pe un drum judetean regulamentar. Din sens opus , un autotren (cu un fel de platforma orizontala in spatele capului tractor) a venit din departare cu un nor de resturi in spatele lui. Cand am trecut pe langa el mi-a sarit o piatra care mi-a spart parbrizul. Am camera de bord, se vede/aude clar. Am filmarea, am poze. Am fost la sectia de politie de pe raza localitatii unde era arondata acea zona, agentul a vazut filmarea si pozele, mi-a facut autorizatie de reparatie insa nu mi-a oferit un PV de constatare a vinovatiei. Mi-a spus ca doar sa il actionez in judecata pe administratorul firmei ce detine autotrenul . Nici macar nu a fost chemat celalalt sofer, nu inteleg, trebuie eu sa fac o cerere sa fie chemat sau este un termen pana este chemat? De la asiguratorul (Euroins) autotrenului am primit acelasi raspuns, fara pv de constatare a vinovatiei , nu am ce cauta. Agentul a spus ca tot ce poate sa faca e sa ne puna in contact, poate ne putem intelege amiabil. A contactat administratorul firmei, acesta din urma a fost de acord sa fie pus in contact cu mine, dansul nu doreste sa ma despagubeasca pe cale amiabila, RCA-ul nu acopera acest tip de incident. Cam asta a fost patania, am fost trimis la plimbare. Incidentul e la o distanta considerabila de casa, imi este foarte greu sa alerg de nebun. Mai am vreo sansa in afara de a imi angaja un avocat, drumuri si cheltuiala sau sa o consider paguba(nu e nici 50 , nici 5000 de ron un parbriz, dar sunt bani munciti greu) si sa ma las pagubas ca asta e tara noastra si pagubitul ramane cu dreptatea in mana si cam atat. Daca ma puteti ajuta cu orice sfat, apreciez foarte mult. Va multumesc anticipat, Adrian,
 24. Medeea95

  Hărţuire şi/sau ameninţare

  Bună ziua! Am o întrebare la dumneavoastră. În urma cu câteva luni, eu cât și soțul primeam mesaje de la o anumita persoana, el nu dorea sa merg la politie, ca se face de râs deoarece în mesajele alea apăreau și niște probleme familiare. Mama dansului din ce am înțeles a fost la politie deoarece relația fiicei sale era oarecum compromisă la aflarea a ceea ce făcea dânsa cu mine în căsnicia cu fiul ei. (eu având și ordin de protecție deoarece îl întorcea pe mine împotriva mea și era violent). Am încercat sa ne împacam ca avem un copil și iarăși încep discuțiile cu tema de contul fals. Situația e ca el cândva mi-a adresat ca îmi face rău, ca îmi face conturi false și se folosește de el ca să îmi ia fata. Ieri apare cu o situația ca am fost citati la Tribunal cu situația contului fals, și ca îmi ia cineva telefonul și nu știu ce îmi mai face. De fiecare data cand ii spun ca nu îmi place ceva, apare chestia cu contul, precum el a făcut ceva și mi-a făcut rău și ma are cu ceva la mâna. Ce sa fac? (ma gândesc ca în situația în care eu eram în casă și telefonul era la cea mică sa îmi fac treburile casnice, dacă el chiar mi-a făcut ceva prin telefon, sau un alt cont) iar acum se folosesc de el ca să ma persecute ca eu am fost la politie și i-am făcut ordin de restricție)
 25. Last week
 26. BogdanAlx

  Întâlnire polițiști.ro 2021

  Lahutanu - 17-19 sept. 🙋‍♂️
 27. Marius

  Întâlnire polițiști.ro 2021

  Care dintre cele două locaţii vă place mai mult? Vreţi să votăm să stabilim data?
 1. Load more activity
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.