Jump to content
POLITISTI.ro

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Catalinpol

  Model raport de mutare / transfer

  sunt de acord
 4. Vreun coleg ofiter ce doreste sa se mute la schimb de la Garda de Coasta la ITPF Timisoara?
 5. Earlier
 6. Vlase

  Certificat de inmatriculare barat

  Am si eu o masina de frata si e cu cartea barata pot so iscriu
 7. Vlase

  Masina inmatriculata in Franta

  Am si eu o masina de frata cu cartea barata pot sa oduc acasa si so iscriu
 8. @Dani11 lasă-mă un număr de telefon, pentru ca nici eu nu stiu cum. Eu sunt la S1 în Bv.
 9. @Mariusgabriel ai reusit transferul? sunt eu interesata
 10. Chiareusunt

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  IPJ Galati, Serviciul Criminalistic, Exoertize IT, va rog confirmare cont.
 11. remusnicodim

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Eu lucrez la IPJ Galati - Serv Criminalistic si as vrea sa contactez un coleg ptr. confirmare. Multumesc!
 12. edisitaru

  Statia Motorola MTH 800 L

  Nu le vei putea folosi. Nu exista frecvente libere in tetra.
 13. Andrei

  Aplicația ”Da' ce-am făcut șefu'?”

  Link-ul functioneaza fara probleme
 14. IPSParinte

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Salut! Am asociat acestui cont o adresa de mail, astept confirmarea. Multumesc!
 15. Smirkcr

  Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

  Bună! De la IPJ Neamț, aștept o confirmare.
 16. Va salut, De curand am mers in Republica Moldova cu bicicleta iar la vama moldoveneasca mi s-a cerut sa prezint pasaportul tehnic al bicicletei deoarece in opinia lor bicicleta avea o valoare de peste 500euro. Mi-au dat de inteles ca le era frica ca o sa las bicicleta acolo (contrabanda?). Pana la urma mi-au dat voie sa trec cu conditia sa ma intorc in maximum o ora. Am rascolit putin internetul dar nu am gasit nimic in legatura cu asta. Din ce inteleg, la moldoveni pasaportul tehnic e corespondent certificatului de inmatriculare la noi. Ati mai auzit de asa ceva? Cui ar trebui sa ma adresez? Multumesc!
 17. sistem32

  Portul uniformei de reprezentare la starea civila

  Multumesc de superioritatea de care dati dovada. Inainte de a va adresa acea intrebare am consultat HG-ul si ordinul privind portul uniformei; aceste documente oficiale nu reglementeaza daca imi este interzis sau nu portul uniformei la evenimentele sus mentionate si nu am gasit nicio baza legala pentru a-mi interzice aceasta doleanta. Am intrebat conducerea unitatii si nu au stiut ce trebuie facut in aceasta situatie, apoi v-am adresat aceasta intrebare. Pana la urma am aflat tot singur ce e de facut si am transmis o nota raport pentru aprobare la Inspectorul General pentru a avea acoperire ca port uniforma in afara programului de lucru. Multumesc pentru lamurire si pentru solidaritatea de care ai dat dovada!
 18. Buna seara, daca am buletinul facut la o rudă iar acea rudă vinde casa eu mai am buletinul valabil?
 19. mariuss2807

  Competenta de sanctionare la O.U.G. 28/1999

  Contraventiile la O.U.G. 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale pot fi aplicate doar de catre politisti din cadrul S.I.C.E.? In caz afirmativ, m-ar interesa dispozitia sau ordinul care reglementeaza acest lucru. Multumesc!
 20. bozo

  Portul uniformei de reprezentare la starea civila

  Dupa mine tu nici nu ar trebui sa fi politist si nici sa poti sa porti vreodata uniforma.
 21. Ordine publica,la municipiu.Scrie in privat ,eu nu stiu cum.
 22. VladCi

  Fuga de filtru de politie

  Buna seara, in jurul orei 00:30 am trecut pe langa un echipaj de politie , avand peste viteza legala 20-25 km, am continuat drumul iar dupa 1 km am vazut ca au accelerat si au aprins girofarul rosu-rosu dupa rosu-albastru. Eu am facut stanga si mi -am continuat drumul ei trecand de mine. Intrebarea mea este , daca doreau sa ma opreasca pe mine si nu au vazut ca am facut stanga ce pot face? As dori sa achit sanctiunea daca am fost inregistrat de radar, mentionez ca masina era un Logan model nou berlina. Pot sa aflu cumva daca eu eram cel vizat de girofare si daca da sa platesc sanctiunea. Nu as vrea sa primesc citatie sau amenda prin posta. Va multumesc anticipat.
 23. Salut! Exista reglementari prin lege cu privire la comercializarea armelor albe? Am observat cutite si macete puse in vanzare in hypermarket Carrefour Park Lake la raionul de instrumente pentru bucatarie care sunt foarte periculoase care, pe langa faptul ca nu sunt supravegheate, la indemana oricui (chiar si copiii pot ajunge la ele), nici macar nu au protectie pe partea taioasa. Sunt GATA de utilizare! Am sezizat magazinul la receptie si chiar managerul si nu s-a schimbat nimic. Am facut public pericolul pe social media fara rezultat. Un alt aspect interesant este ca Carrefour la fel ca alte hypermarketuri de altfel, isi obliga clientii sa li sigileze gentile fara a exista un regulament clar si la vedere, iar cei ce refuza sunt tratati ca posibili suspecti (desi sunt viitori clienti). Departamentul cosmetice are o persoana dedicata, sunt folosite tot felul mijloace de antifurt in timp ce siguranta clientului este lasata la voia intamplarii, chiar si atunci cand este sesizata. Va multumesc!
 24. Buna ziua! Sunt agent de politie la Centrul regional de proceduri si cazare pentru solicitantii de azil din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari; as vrea sa stiu de la cine ar trebui sa primesc aprobare pentru a purta uniforma de reprezentare la strarea civila si cununia religioasa. De la seful unitatii? Va multumesc!
 25. Cristi

  Probleme cu un service auto privind calitatea lucrărilor

  Sa mergi la ei inițial sa îți ofere reparația în garanție. Dacă nu, exista OPC, instante de judecata etc. Politia nu are competente legale în astfel de aspecte.
 26. marianbaz

  Probleme cu un service auto privind calitatea lucrărilor

  Buna ziua, am nevoie de un sfat. am un logan 1.4 si anul trecut in august 2018 la 238000 km am schimbat distributia la un service autorizat, in factura emisa scrie ca se ofera garantie pentru manopera 3 luni iar pentru piese 18 luni in conformitate cu specificatiile producatorului (mentionez ca piesele , respectiv kitul de distributie a fost achizitionat de la service ul auto) acum 2 zile (10 luni de la schimb) in intersectie s-a oprit masina la 258000km ,, nu a vrut sa mai porneasca am tractat-o pana la service ul cu pricina, parerea celui care m-a ajutat cu tractarea este ca s-a rupt cureaua de distributie, cu toate ca la prima vedere nu pare (nu ma pricep de fel la mecanica), cei de la service au spus ca doar peste 3 sau 4 zile o pot verifica, fiind foarte aglomerati. daca se dovedeste a fi distributia, ce credeti ca sunt indreptatit sa fac mai departe, va multumesc pentru raspunsuri!
 27. Alleycat

  Aplicația ”Da' ce-am făcut șefu'?”

  Explica-mi si mie ce ai vrut sa spui prin "vrajeala"... Incearca sa dai click pe linkurile pe care le-am trimis in ultimul link... daca nu e prea greu...
 1. Load more activity
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.