Jump to content
POLITISTI.ro

Se desfiinteaza posturile de politie ?


cojocaru19

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Moderator

Reforma asta prin care se dorește subțierea și eficientizarea acestei instituții trebuia să se facă în alte părți, nu în zona celor din stradă, respectiv a serviciilor operative. În alte părți aparatul este stufos și supradimensionat, iar dacă acei polițiști orientați ar fi acolo unde trebuie, nu am mai avea cazuri în care să existe ore suplimentare cu nemiluita, oameni ce nu mai știu ce-i aia viață personală sau cum e să ai o zi liberă.

Privește un pic mai departe decât interesul personal imediat.

După o vreme te vei sătura de făcut naveta ... ca să nu mai spun de lipsa unui argument serios și benefic d.p.d.v. al muncii de poliție favorabil acestei „revelații” pe care o au mințile luminate.

Reforma trebuia făcută în altă parte, nu acolo unde de ani de zile niște oameni și-au sacrificat viața personală în favoarea intereselor profesionale. În loc să vină în sprijinul acestora cu măsuri care să-i ajute, îi pun acum să mai facă și naveta ... după ce unii și-au plimbat familia prin diferite localități ani la rând și se stabiliseră undeva.

  • Upvote 2
Link to comment

se pare ca de astazi s-a desfiinta biroul de politie rurala craiova si bineinteles celalalte formatiuni cu acelasi specific si de maine se trece la noua forma de organizare, in dolj

Link to comment

Gabyxyz stai sa nu mai iti dea chirie si sa faci naveta din buzunar si o sa vezi cum este.

Cum este la program de 8 ore in ture preponderent schimbul 3.

La post tu centrai tu dai cu capul, acum cu capul o sa dea managerul, seful de sectie ca tu esti platit sa muncesti nu sa gandesti.

Sa vezi ce o sa te bage in seama oamenii din 5-6 comune( fac pariu ca pana te vei muta la alt serviciu nici macar nu te vor cunoaste), cate informatii o sa culegi, ce cauze complexe o sa rezolvi si vei realiza ca se desfinteaza functiile de sef de post pentru a se infiinta functii de sef de sectie.

Si uite asa inca odata ,daca mai era nevoie, ministerul va face economii pe spatele politistilor, pardon salariul.

Daca vei face un calcul simplu serviciul plus naveta te va duce undeva la 12 ore de program ,dar vei fii pontat 8, insa la patrulare cu masina inscriptionata si statie de emisie receptie nu vei mai fii domnul ,,ministru" in comuna.

E rau cu rau dar s-ar putea sa fie mai rau fara rau.

Link to comment

alin2770 - spune-ne te rugam si despre modul in care lucreaza acum politistii de proximitate si siguranta publica.Le-au dat spre solutionare dosare penale? Le-au fost preluate anumite atributii de catre politia locala? Multumim.

Link to comment

Deocamdata nu lucreaza se fac numai.

Vor avea toate competentele politistilor de proximitate plus pe cele ale vechilor sectoristi mai putin an-urile care raman la mica criminalitate.

Link to comment

Intrebati si o sa va spun tot ce stiu, insa parerea mea ,,pe persoana fizica" este ca au fost incarcati cam mult, dar ca este o treaba foarte buna ca se reinfinteaza sectoristii sau marile bazele mobile de date cum le spun eu.

La posturi va fi jale pentru ca desi au fost avertizati domnii comndanti au inceput foarte prost.

Edited by Elvis
Link to comment

cum zicea si elvis, inca nu a inceput activitatea sectoristilor. urmeaza probabil. vezi topicul ce se intampla cu politia de proximitate

Link to comment

am o intrebare care ma macina tot timpul.Dupa desfiintarea posturilor comunale de politie ce urmeaza?Noi ce vom
mai
fi?Si cine va
mai
munci?Parca tot ce se face,"reforma in politie"-pare absurd.Interesant ca nimeni nu spune nimic.Oare de ce?O fi secret de servixiu....Posibil.......Dupa 15 ani de munca la post,constat ca am muncit degeaba.Va doresc o zi buna.Oricum nu astept raspunsuri pentru ca nimeni nu poate sa raspunda.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.