cojocaru19 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Şeful IGPR: Posturile de poliţie comunale vor fi desfiinţate, sunt "un lux". Cum comentaţi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted January 20, 2011 Moderator Share Posted January 20, 2011 cojocaru19 Gasesti in topicul: parerile colegilor privind aceasta masura. Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabyxyz Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 ,,Sa se revizuiasca, dar sa nu se schimbe nimic!,, - Caragiale. Sa se schimbe ceva, mie mi-au iesit pe nas 12 ani de munca la Post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted January 30, 2011 Moderator Share Posted January 30, 2011 Reforma asta prin care se dorește subțierea și eficientizarea acestei instituții trebuia să se facă în alte părți, nu în zona celor din stradă, respectiv a serviciilor operative. În alte părți aparatul este stufos și supradimensionat, iar dacă acei polițiști orientați ar fi acolo unde trebuie, nu am mai avea cazuri în care să existe ore suplimentare cu nemiluita, oameni ce nu mai știu ce-i aia viață personală sau cum e să ai o zi liberă. Privește un pic mai departe decât interesul personal imediat. După o vreme te vei sătura de făcut naveta ... ca să nu mai spun de lipsa unui argument serios și benefic d.p.d.v. al muncii de poliție favorabil acestei „revelații” pe care o au mințile luminate. Reforma trebuia făcută în altă parte, nu acolo unde de ani de zile niște oameni și-au sacrificat viața personală în favoarea intereselor profesionale. În loc să vină în sprijinul acestora cu măsuri care să-i ajute, îi pun acum să mai facă și naveta ... după ce unii și-au plimbat familia prin diferite localități ani la rând și se stabiliseră undeva. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin2770 Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 se pare ca de astazi s-a desfiinta biroul de politie rurala craiova si bineinteles celalalte formatiuni cu acelasi specific si de maine se trece la noua forma de organizare, in dolj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Gabyxyz stai sa nu mai iti dea chirie si sa faci naveta din buzunar si o sa vezi cum este. Cum este la program de 8 ore in ture preponderent schimbul 3. La post tu centrai tu dai cu capul, acum cu capul o sa dea managerul, seful de sectie ca tu esti platit sa muncesti nu sa gandesti. Sa vezi ce o sa te bage in seama oamenii din 5-6 comune( fac pariu ca pana te vei muta la alt serviciu nici macar nu te vor cunoaste), cate informatii o sa culegi, ce cauze complexe o sa rezolvi si vei realiza ca se desfinteaza functiile de sef de post pentru a se infiinta functii de sef de sectie. Si uite asa inca odata ,daca mai era nevoie, ministerul va face economii pe spatele politistilor, pardon salariul. Daca vei face un calcul simplu serviciul plus naveta te va duce undeva la 12 ore de program ,dar vei fii pontat 8, insa la patrulare cu masina inscriptionata si statie de emisie receptie nu vei mai fii domnul ,,ministru" in comuna. E rau cu rau dar s-ar putea sa fie mai rau fara rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 alin2770 - spune-ne te rugam si despre modul in care lucreaza acum politistii de proximitate si siguranta publica.Le-au dat spre solutionare dosare penale? Le-au fost preluate anumite atributii de catre politia locala? Multumim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Deocamdata nu lucreaza se fac numai. Vor avea toate competentele politistilor de proximitate plus pe cele ale vechilor sectoristi mai putin an-urile care raman la mica criminalitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Multumesc Elvis, daca mai apar schimbari mai spune-ne si noua cum decurge "proiectul pilot". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 (edited) Intrebati si o sa va spun tot ce stiu, insa parerea mea ,,pe persoana fizica" este ca au fost incarcati cam mult, dar ca este o treaba foarte buna ca se reinfinteaza sectoristii sau marile bazele mobile de date cum le spun eu. La posturi va fi jale pentru ca desi au fost avertizati domnii comndanti au inceput foarte prost. Edited January 31, 2011 by Elvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin2770 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 cum zicea si elvis, inca nu a inceput activitatea sectoristilor. urmeaza probabil. vezi topicul ce se intampla cu politia de proximitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius4u Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 am o intrebare care ma macina tot timpul.Dupa desfiintarea posturilor comunale de politie ce urmeaza?Noi ce vom mai fi?Si cine va mai munci?Parca tot ce se face,"reforma in politie"-pare absurd.Interesant ca nimeni nu spune nimic.Oare de ce?O fi secret de servixiu....Posibil.......Dupa 15 ani de munca la post,constat ca am muncit degeaba.Va doresc o zi buna.Oricum nu astept raspunsuri pentru ca nimeni nu poate sa raspunda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Administrator Posted February 5, 2011 Administrator Share Posted February 5, 2011 Discutiile pe acest subiect vor continua numai in acest topic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts