Jump to content
POLITISTI.ro

Remorca cu probleme la Interpol

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Numele meu este Nicolaescu S. din Bocsa CS, si am urmatoarea problema caruia nu-i gasesc raspunsul:

In Primavara anului trecut am cumparat din Germania o remorca fast food si am dus-o in RAR pentru ai face actele

de inmatriculare in Romania,inginerul de acolo a gasit-o pe Interpol pozitiv,adica data furata si a blocat-o ,urmand

procedura de verificare a Politiei prin tot ceeace inseamna,declaratii ,custodie,etc

.Au trecut de atunci 8 luni si am fost sunat de ofiterul de Politie care se ocupa de dosar ca remorca in cauza nu este tipul si marca cautata ,deci in concluzie este curata si nu are probleme.Prin urmare m-am reantors la RAR-CS pentru a reface actele si acum surpriza:REMORCA APARE IN CONTINUARE IN INTERPOL TOT POZITIV SI NU SE POATE INMATRICULA.

Acum vine intrebarea mea :cum se poate sa fie tot pozitiv,adica tot cautata cand ea a fost in verificari 8 luni si inca nu o pot inmatricula si cum se poate scoate din Interpol cat mai repede pentru a o inscrie?

In speranta ca pot gasi la dvs un raspuns,

Va multumesc!

Nicolaescu S.

Publicat

Remorca are un numar unic poansonat pe cadru. Dupa ala se uita inginerul de la RAR

Tie ti s-a spus ca "remorca in cauza nu este tipul si marca cautata"

Poate nu s-a finalizat cazul

Publicat

Ofiterul de Politie,mi-a comunicat ca remorca in cauza,avand serie scurta,nu este cea cautata,ca cei din Olanda au spus ca nu este aceasta,in concluzie nu cea pe care o detin eu este cea cautata,iar inginerul de la RAR,mi-a spus ca nu imi poate intocmi cartea de identitate si certificatul de autenticitate,deoarece seria este inca in baza de date accesata de el -Interpol.Ca este inca in baza de date si nu este finalizata cautarea inteleg dar nu inteleg,cui ii revine sarcina sa dea verde inmatricularii,atata timp cat remorca in cauza nu este cea cu probleme,ofiterului de Politie sau inginerului RAR?

Multumesc!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.