Jump to content
POLITISTI.ro

Nu pot calcula timbru de mediu la o masina inscrisa in RO in 2006.

Postare recomandată

Publicat

Salutare tuturor!Am o foarte mare problema.In luna dec.2013 am cumparat de la o Doamna un opel agila din 2001.Istoricul masinii: masina a fost adusa in 2006 din Germania in RO de catre un cetatean arab,care a inscris-o dupa care a vandut-o Doamnei de la care am cumparat-o eu.Am fost la ANAF pentru timbru de mediu ,iar ANAF-ul a spus ca nu am trecut CO2 in carte.Rezolvat a2a zi la RAR.M-am intors la ANAF si functionara m-ia spus ca trebuie sa aduc BRIF-ul din 2006 de cand a fost masina adusa,C-V (contract vanzare-cumparare) dintre arab si Doamna si C-V dintre mine si Doamna .Binenteles ca Doamna nu mai are nimic de atunci si eu nu pot inmatricula masina.Ce sa fac?..........................................Si mai am o problema.Cartea a fost schimbata in 2010 cu un duplicat in care nu mai este trecut numele Doamnei pt. ca nu a mai fost la Politie sa se treaca in carte si sa schimbe talonul.Am aratat la Politie talonul si cartea si au zis ca e ok ,dar ANAF-ul a spus ca nu pot face legatura intre mine si Doamna (cu toate ca se poate dovedi cu talonul,unde Doamna e prop. si cu C-V dintre mine si ea).Mentionez ca Doamna a radiat masina fiscal urmand sa o inscriu eu.La prima probl. cei de la ANAF au spus ca imi poate calcula taxa incepand cu anul 2006 dar platesc taxa mai mult cu 200E.Dar daca rezolv la ANAF cu taxa si la Politie o sa imi ceara aceleasi acte ca cei de la ANAF?Pt. ca nu te poti baza pe vorbe,nu?In speranta ca am fost destul de explicit ,astept urgent raspunsurile DVS.Va multumesc anticipat.

• Moderator
Publicat

Faceţi o mare confuzie. Poliţia nu se ocupă cu înmatricularea vehiculelor. Instituţia ce are astfel de atribuţii este Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Această instituţie nu are nicio legătură cu poliţia, ci este una descentralizată, în subordinea instituţiei prefectului.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.