Jump to content
POLITISTI.ro

Vinovat de accident usor pagube materiale

Postare recomandată

Publicat

astazi,la semafor dupa ce s-a facut verde am vrut sa depasesc pe cei care faceau stanga si din dreapta mea adica banda 1 m'a acrosat o masina.mi-a luat aripa.farul.Eu nu stiu sa spun daca sunt eu vinovat sau el .El mi-a cerut asigurarea la masina,Daca ii dau asigurarea sa isi repare masina mai este valabila?

• Moderator
Publicat

Da, asigurarea este valabilă până la data la care expiră.

Publicat

Dar ii dai copie, nu originalul + copie pc, bi, certificat inmatriculare autoturism.

• 11 ani mai târziu...
Publicat

Am fost implicat într-un accident rutier minor, în care am fost vinovat deoarece nu am pus frână la timp. Am coborât rapid din mașină sa vorbesc cu șoferul din fata mea, însă acesta a coborât din mașină și a început sa țipe fără sa ma lase sa vorbesc, a făcut poza mașinii mele și a lui, ca mai apoi sa zică ca ne vedem la politie, fără să îmi ceara numele, număr de telefon sau alte informații. Mentionez ca mașină mea nu a pățit absolut nimic, iar a lui a rămas cu un punct mic într-un element de plastic negru, aproape insesizabil. Ce ar trebui sa fac acum?

• Moderator
Publicat

@nikk28

Trebuie să vă deplasați cu vehiculul la sediul poliției rutiere în raza căruia s-a produs evenimentul, pentru a declara evenimentul și a se întocmi documentele necesare pentru constatarea accidentului. În cazul în care unul din conducătorii auto implicați părăsește locul accidentului sau refuză să se prezinte la poliție, celălalt conducător auto trebuie să furnizeze cât mai multe amănunte despre autovehiculul respectiv (tip, marcă, număr de înmatriculare etc.) și dacă este posibil, datele eventualilor martori oculari identificați.

Găsiți explicată procedura detaliat aici:

Atenție! Pentru soluționarea accidentelor rutiere, în urma cărora au rezultat doar pagube materiale, legislația prevede obligația conducătorului auto de a se prezenta în maxim 24 de ore la sediul poliției rutiere!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.