cocaadrian Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 buna ziua am aflat pe 24 decembrie ca sotia mea deschidea seiful care apartine parintilor mei spunetimi la un proces poate fi testata cu detectorul de minciuni amprente se mai pot lua dupa seif sau adn sau nu stiu cum as putea sa o acuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted January 15, 2014 Moderator Share Posted January 15, 2014 Da, în principiu se poate. Furtul săvârşit între soţi ori între rude apropiate, sau de către un minor în paguba tutorelui său, ori de către cel care locuieşte împreună cu persoana vătămată sau este găzduit de aceasta, se urmăreşte numai la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator CITADELA Posted January 15, 2014 Moderator Share Posted January 15, 2014 Depinde si ce a luat de acolo... nu asa vrea sa fac pe avocatul, dar daca sunt "bunuri comune", este greu de dovedit ca a sustras ceva. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
cocaadrian
buna ziua am aflat pe 24 decembrie ca sotia mea deschidea seiful care apartine parintilor mei spunetimi la un proces poate fi testata cu detectorul de minciuni amprente se mai pot lua dupa seif sau adn sau nu stiu cum as putea sa o acuz
2 answers to this question
Recommended Posts