Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Rugaminte pasi de urmat in urma unui dosar solutionat cu NUP


monyotv2002
 Share

Question

Buna ziua, 

 

Astazi, 14 ianuarie, am fost la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 unde m-am interesat de un dosar in care am fost implicat. Este vorba despre un dosar facut pentru consum de alcool la volan, dosar care a primit NUP. Din ce mi s-a explicat acolo se pare ca mi s-a trimis acasa rezolutia doar ca eu nu am primit nimic. Care sunt pasii de urmat in aceasta situatie? Daca ma duc la Udristei astazi am sansa sa aflu ceva? Trebuie platita vreo amenda? Tin sa precizez ca permisul mi s-a ridicat in data de 30 iunie 2012 deci am ispasit pedeapsa de 90 de zile aferenta "prostiei" de a bea la volan. 

 

Va multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Daca e vorba de dosar, cele 90 de zile incep din data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii sentintei de judecata in cazul in care se merge pe contraventie si nu pe infractiune.

Edited by Ziggye
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Pai cand primesti Neinceperea Urmaririi Penale tot aceeasi procedura este? Dosarul meu nu a ajuns sa aiba sentinta de judecata, cel putin asa mi-au comunicat cei de la Parchet. Din pacate nu ma pricep absolut deloc din acest motiv pun aceste intrebari....

Citisem pe un forum de avocatura ca in momentul in care se decide neinceperea urmaririi penale, se trimit 3 rezolutii...una mie, una la Udristei si una nu mai tin minte cui. Nu am primit nimic eu si vreau sa fac o cerere catre Prim Procuror ca sa primesc acasa rezolutia asta. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.