Jump to content
POLITISTI.ro

Alta surpriza D.M.R.U.!


Elvis

Recommended Posts

Politistii de mucava din MAI nu puteau sa ramana datori in anul 2013.

Dupa ce s-au opus din rasputeri modificarii O.M.A.I. nr. 400 si pentru ca rezolvasera toate problemele in domeniul lor s-au gandit ca nu ar strica sa mai dea inca odata cu mucii-n fasole.

Parca au in gena sa faca rau lucrurile constructive sunt jignitoare pentru ei.

Marele imputernicit director general comisar sef de politie Burciu Ion s-a trezit intr-o dimineata cu fata la cearsaf si pentru ca l-a ars cafeau s-a gandit ca donii sefuleti trebuie sa fie Dumnezei pe pamant.

De parca nu s-ar crede unii nemuritori!

Prin Dispozitia nr. II/1519 din 07.11.2013 practic da drept de viata si de moarte stapanilor asupra scavilor de pe plantatie!

Procedura avansarii politistilor se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

,,acordarea gradului profesional se face in ordinea ierarhica a gradelor profesionale in raport cu nevoile existente in limita posturilor prevazute cu gradele respective, din acest punct de vedere vor fi analizati si propusi doar politistii care sunt numiti la data avansarii in functii prevazute cu grade profesionale superioare celor pe care le detin conform dispozitiilor legale, nu fac obiectul analizei politistii care desi ocupa in statele de organizare posturi prevazute cu grade profesionale superioare celor detinute nu sunt numiti prin act administrativ in functii prevazute cu grade profesionale superioare celor pe care le detin". 

 

Dragi politisti s-a dat drumul la pupat in [cenzurat]!

Daca ai gura mare si nu-i place sefului mutra ta poti sa ocupi orice casuta vrei tu ca adio arme, iti vezi gradul urmator numai daca ,,vataful" iti face o nota raport. Ce mai conteaza ca indeplinesti stagiul minim, ca ai anii de vechime, ca ai calificative de FB, ca muncesti....daca nu pupi pantoful adio si nu am cuvinte!

Ei dragi colegi cam cat o sa mai suportam noi ca acesti inchipuiti purtatori de uniforma, imputerniciti, numiti in functii inalte pe criterii politice sa se mai numeasca politisti?

Edited by Elvis
Link to comment
  • Active member

Pana acum se facea nota-raport sa fii promovat pe functia pe care o ocupai pt a fi platit conform acesteia. Acum sa inteleg ca trebuie nota-raport si pt a fi avansat in grad.

Nu stiu cat efect ar mai avea dispozitia respectiva daca ar intra in vigoare noul statut al politistului, unde este reglementat clar, prin lege modalitatea de avansare in grad a politistului si anume prin examen. Asa ca atata timp cat in lege nu prevede acest aspect de a fi propus de un sef, actul normativ privind statutul politistului, care este lege organica pana la urma, mictioneaza pe orice dispozitie interna.

O sa spuneti ca ori daca dai examen pt grad, ori daca esti propus pt avansare, tot la mana sefului ajungi. Depinde. Se prea poate sa dai examenul in centre precum Slatina, asa cum se intampla acum la ag sef si cms sef.

Link to comment

Ben nu era de ajuns ca exista o problema cand trebuia sa avansezi spre exemplu de la comisar la comisar sef ca nu existau functii pentru toti, acum esti la mana sefului din orice pozitie!

Noul Statut......da, sperante de mai bine!

Edited by Elvis
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.