Jump to content
POLITISTI.ro

Postliceal de AMG la buget ?


Mircea93

Recommended Posts

buna ziua , sunt elev la Postliceal de stat Asistent Medical Generalist la buget anul I , intrebarea mea este, daca mai pot candida la Academia de Politie . Va multumesc !

Link to comment
  • 3 weeks later...

salut, si eu sunt in aceeasi situatie. Studenta la medicina an 1 (ca m-am luat dupa parinti) si le-am trimis mesaj pe fb celor de la academie, mi-a raspuns Prof. Alexandra Ramona Draghici PR Manager in felul urmator:

" Avand in vedere ca pt facultatea de Politie si Pompieri nu exista locuri la cu taxa, nu se va putea plati taxa aferenta anului de studiu. Iata imediat mai jos link-ul cu comunicatul oficial al Academiei, din 16 iulie 2013 referitor la dubla finantare de la buget: http://www.academiadepolitie.ro/facpol/anunturi/precizari1.pdf "

 

Eu cred ca dumneaei nu a inteles ce taxa voiam eu sa platesc, i-am explicat, dar nu mi s-a mai raspuns. In link se mentioneaza ca la inscriere am nevoie de o adeverinta cum ca nu am beneficiat de studii finantate de stat, pe care nu am cum sa o obtin in martie la inscrieri.

 

Pe scurt, intrebarea mea e, o sa ma lase sa dau admiterea si daca nu iau sa ma intorc la medicina in anul II, iar daca iau, sa platesc anul la UMF sau ma obliga sa-mi platesc anul inainte de inscrieri? 

 

Multumesc.

Link to comment
  • Member

Contravaloarea studiilor se achita inaintea admiterii nu ulterior.

 

 

Offtopic: Am mai auzit de "distinsa" Alexandra Ramona Draghici si doream sa iti mentionez ca persoana cu care ai vorbit nu are in nici un fel legatura cu Academia de politie si nici pagina de web pe care o reprezinta ..banuiesc desigur ca ai discutat cu cei de la versiunea .com care vor sa para ca ar reprezenta Academia.Sfatul meu este sa nu te incurci cu dansii.

  • Upvote 2
Link to comment
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.