Jump to content
POLITISTI.ro

Duplicatul permisului de conducere

Postare recomandată

Publicat

Buna!!! Am pierdut permisul de conducere si as solicita eliberarea unui duplicat. Cat timp dureaza eliberarea duplicatului permisului de conducere de la depunerea actelor? Este posibil sa solicit ca duplicatul sa fie trimis prin posta la o alta adresa decat cea indicata in buletinul de identitate? Multumesc anticipat.

Publicat

Dureaza 15 zile iar permisul iti poate fi trimis prin posta in Romania la adresa indicata de tine la momentul depunerii documentelor la ghiseu.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Sunt interesat si eu de ce documente sunt nevoie pentru a fi depuse la ghiseu. Stima  :emo-yessir:

PS pentru cartea de identitate e nevoie de poza, documente etc sau se poate elibera un duplicat dupa cea veche?

Modificat de bolund
  • Moderator
Publicat

Pentru duplicatul permisului de conducere sunt necesare următoarele documente:

- cererea, care se depune personal de către titular la oricare serviciu public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor;
-  actul de identitate al titularului din care rezultă că acesta are domiciliul sau reşedinţa în România, în original şi copie;
-  permisul de conducere, atunci când acesta se află în posesia titularului;
-  dovada plăţii taxelor şi tarifelor aferente eliberării permisului de conducere;
-  documentul emis de o unitate medicală autorizată din care să rezulte că titularul este apt din punct de vedere medical să conducă autovehicule din categoria pentru care solicită eliberarea permisului de conducere, numai în cazul în care solicită o nouă valabilitate administrativă.

• Apreciez 2
  • 4 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

am permis emis de Bihor pe care l-am pierdut. Acuma doresc sa-mi fac un DUPLICAT in Bihor. Problema este ca mi-am schimbat domiciliul acuma un an si este Prahova.

Este posibil sau trebuie sa fac preschimbarea la Prahova?

Mentionez ca in acest moment ma aflu in Bihor si mi-ar fi la indemana.

cu stima,

Thomas Barbut

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.