Jump to content
POLITISTI.ro

Exmatriculare pentru abateri disciplinare


Militianu26

Recommended Posts

Salutare la toata lumea. Nu am mai fost pe site-ul vostru de ceva timp. Sunt care poate ma stiu de anul trecut. In 2013 am terminat liceul si am vrut sa merg la Academie, dar parintii s-au opus si uite asa am ajuns sa studiez informatica la UBB la Cluj. Acum realizez greseala pe care am facut-o. Urasc ceea ce fac si regret si imi pare rau ca nu am incercat sa intru la Academie. Acum e prea tarziu sa dau timpul inapoi, dar pot schimba viitorul. Sunt la taxa, dar problema e ca in criteriile admiterii scrie: c) să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ. Doar daca sunt exmatriculat din cauze disciplinare nu mai am voie sa particip la admitere? Daca as fi exmatriculat ca nu am luat un anumit numar de examene sau daca renunt la facultate atunci am voie? Va rog sa ma ajutati sa stiu ca sa incep pregatirea. Va multumesc.

Link to comment
  • Moderator

Studiaza art. 32 din Constitutia Romaniei.

 

Conditia la admitere in Academie este sa nu fi fost exmatriculat pentru abatere disciplinara. In rest e dreptul tau sa urmezi ce studii doresti. De ce trebuie sa fii exmatriculat intai ca sa poti da examen de admitere? Nu da vrabia din mana!

Link to comment

Acea intrebare e irelevanta. Am intrebat sa stiu ce m-ar putea impiedica sa nu intru acolo. Deci dinafara de exmatricularea din cauza unor abateri disciplinare nu mai exista nici o piedica vorbind strict de greseala pe care am facut-o cu facultatea pe care o fac acum?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.