Jump to content
POLITISTI.ro

Echipaj de Politie implicat intr-un eveniment rutier


cipri83

Recommended Posts

  • Member

Doi poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi au ajuns în această după-amiază în spital, în urma unui accident rutier.Cei doi se grăbeau să ajungă la un accident rutier dar, din cauza vitezei, maşina în care se aflau a derapat şi a acroşat cinci autoturisme parcate în faţa unui service. Incidentul a avut loc în localitatea Tomeşti.Poliţistul aflat la volan s-a ales cu răni uşoare la cap iar colegul lui are leziuni în zona pieptului şi acuza dureri de spate.

post-173-097793800 1295025970_thumb.jpg

post-173-093666400 1295025990_thumb.jpg

Link to comment
  • Moderator

De aia e bine sa nu te grabesti deloc. Dai dracu pe astia cu masinile lor, cand le-or schimba la timp cauciucurile, uleiul, bucsile, placutele de frana, atunci sa ne puna sa alergam la 112 si la accidente. Pana atunci, festina lente!

Link to comment

Sa dea dreacu ca asa zic mereu sa nu ma mai grabesc, dar cand aud de accident cu victima nu ma pot abtine sa nu ajung in cel mai scurt timp. Sunt al dracului de bun la teorie, cu practica stau mai prost!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.