Jump to content
POLITISTI.ro

Din ciclul: Ai nostrii, ca brazii... prin U.E.

Postare recomandată

• Moderator
Publicat (modificat)

uite de ce David Copperfield ar putea fi gelos pe o banala fusta, (obiect de artizanat, apartinand unei minoritati conationale), dar plecata la "shopping" prin Spania

Modificat de CITADELA
  • Membru
Publicat

CITADELA, tin sa te corectez la titlul acestui topic : TIGANUL s-a nascut hot...nu romanul...si nu ai nostri, ca eu nu consider baragladinele astea ca pe unii ai nostri. :doh:

Publicat

m-am dumirit, isi exercitau ritualurile traditionale si aduceau o ofranda zeului fust! nu pot fi acuzati de nimic! nu cumva sa fie discriminati religios!

Publicat (modificat)

Furturile de acest gen în Spania atinseseră o cotă alarmantă aşa că şi-au luat şi ei măsuri mai drastice, nu mai ţine nici metoda schimbării codurilor de bare,...dar cum comentaţi următoarele: În Spania dacă un individ este prins că a furat dintr-un centru comercial un bun a cărui valoare nu depăşeşte 300 euro va fi ţinut să îl plătească dublu şi va primi interdicţie de un an să cumpere produse din acel centru (ei plătesc în 99% din cazuri cu cardul însoţit obligatoriu de tarheta de identitate). În acest caz poliţia nu este amestecată, dacă refuză atunci este chemată Guardia Civilă şi se ajunge la proces. În Romînia indiferent de prejudiciu dacă a furat oja din supermarket dosar penal şi toată procedura. Civilizaţie?, pierdere planificată a patronilor?, comerţ de înaltă clasă?U.E.?.

P.S. cred că nu mă înşel dar locaţia este marele complex comercial Al Campo din Castellon, etajul I., unde cine va merge va constata că la tot pasul se aude limba romanii şi româna în detrimentul castellanei. Din cei 33.000 de români înregistraţi oficial 46% sunt oacheşi. Comentaţi vă rog! şi La mulţi ani!.

Modificat de avam

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.