Moderator CITADELA Posted January 13, 2011 Moderator Share Posted January 13, 2011 (edited) uite de ce David Copperfield ar putea fi gelos pe o banala fusta, (obiect de artizanat, apartinand unei minoritati conationale), dar plecata la "shopping" prin Spania Edited January 13, 2011 by CITADELA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted January 13, 2011 Moderator Share Posted January 13, 2011 CITADELA, tin sa te corectez la titlul acestui topic : TIGANUL s-a nascut hot...nu romanul...si nu ai nostri, ca eu nu consider baragladinele astea ca pe unii ai nostri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rahoul Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 de ras sau de plans? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolund Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 De ras sau de plans?....nu, de pomenit Maresalul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soap Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Ai nostrii? Unde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rahoul Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 m-am dumirit, isi exercitau ritualurile traditionale si aduceau o ofranda zeului fust! nu pot fi acuzati de nimic! nu cumva sa fie discriminati religios! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avam Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 (edited) Furturile de acest gen în Spania atinseseră o cotă alarmantă aşa că şi-au luat şi ei măsuri mai drastice, nu mai ţine nici metoda schimbării codurilor de bare,...dar cum comentaţi următoarele: În Spania dacă un individ este prins că a furat dintr-un centru comercial un bun a cărui valoare nu depăşeşte 300 euro va fi ţinut să îl plătească dublu şi va primi interdicţie de un an să cumpere produse din acel centru (ei plătesc în 99% din cazuri cu cardul însoţit obligatoriu de tarheta de identitate). În acest caz poliţia nu este amestecată, dacă refuză atunci este chemată Guardia Civilă şi se ajunge la proces. În Romînia indiferent de prejudiciu dacă a furat oja din supermarket dosar penal şi toată procedura. Civilizaţie?, pierdere planificată a patronilor?, comerţ de înaltă clasă?U.E.?. P.S. cred că nu mă înşel dar locaţia este marele complex comercial Al Campo din Castellon, etajul I., unde cine va merge va constata că la tot pasul se aude limba romanii şi româna în detrimentul castellanei. Din cei 33.000 de români înregistraţi oficial 46% sunt oacheşi. Comentaţi vă rog! şi La mulţi ani!. Edited January 14, 2011 by avam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts