Jump to content
POLITISTI.ro

Din ciclul: Ai nostrii, ca brazii... prin U.E.


CITADELA

Recommended Posts

  • Moderator

uite de ce David Copperfield ar putea fi gelos pe o banala fusta, (obiect de artizanat, apartinand unei minoritati conationale), dar plecata la "shopping" prin Spania

Edited by CITADELA
Link to comment
  • Moderator

CITADELA, tin sa te corectez la titlul acestui topic : TIGANUL s-a nascut hot...nu romanul...si nu ai nostri, ca eu nu consider baragladinele astea ca pe unii ai nostri. :doh:

Link to comment

Furturile de acest gen în Spania atinseseră o cotă alarmantă aşa că şi-au luat şi ei măsuri mai drastice, nu mai ţine nici metoda schimbării codurilor de bare,...dar cum comentaţi următoarele: În Spania dacă un individ este prins că a furat dintr-un centru comercial un bun a cărui valoare nu depăşeşte 300 euro va fi ţinut să îl plătească dublu şi va primi interdicţie de un an să cumpere produse din acel centru (ei plătesc în 99% din cazuri cu cardul însoţit obligatoriu de tarheta de identitate). În acest caz poliţia nu este amestecată, dacă refuză atunci este chemată Guardia Civilă şi se ajunge la proces. În Romînia indiferent de prejudiciu dacă a furat oja din supermarket dosar penal şi toată procedura. Civilizaţie?, pierdere planificată a patronilor?, comerţ de înaltă clasă?U.E.?.

P.S. cred că nu mă înşel dar locaţia este marele complex comercial Al Campo din Castellon, etajul I., unde cine va merge va constata că la tot pasul se aude limba romanii şi româna în detrimentul castellanei. Din cei 33.000 de români înregistraţi oficial 46% sunt oacheşi. Comentaţi vă rog! şi La mulţi ani!.

Edited by avam
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.