Jump to content
POLITISTI.ro

Politist din Sighetu Marmatiei castigatorul unui Porsche

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Si acum ,,serviciile'' sa-l interogheze de ce conduce o masina asa scumpa, pentru ca ,,nu da bine la public'' in opinia lor!!

Felicitari castigatorului!Sa-l stapaneasca sanatos si fara evenimente

Modificat de s3rgiu
Publicat (modificat)

Avand in vedere ca probabil nu e vreun mare sef, il va vinde si isi va lua un logan nou, pe care probabil isi va permite sa-l intretina.....ca pe asta eu unul nu as avea

Felicitari, e bine ca unora dintre noi le mai surade norocoul :)

Modificat de pokemonu
Publicat (modificat)

Normal ca iti iei casa si logan, eu unul ma gandeam ca si-o plati omul creditele, ca poate o avea ca majoritatea,  si mai ramane cu un logan pe care sa-l poata intretine :beer:

Modificat de pokemonu
  • Membru
Publicat

Chiar acum dimineata ma uitam la videoclipul asta, felicitari castigatorului!! :emo-box:

Publicat

Felicitari colegului nostru!

Sa se bucure de masina asa cum considera el mai bine!

• Moderator
Publicat

Mă bucur pentru colegul nostru. Felicitări şi să-i aducă numai bucurii, să o plimbe cu plăcere şi fără probleme.

• Membru
Publicat

L-am ascultat pe Mircea Badea la radio special sa ii aud reactia de ofuscat :)))

• Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

felicitari colegule, sa speram ca te descurci cu impozitul..... sa ai parte de ea...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.