Jump to content
POLITISTI.ro

informatii dosar arhiva anul 1984

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,

Ma intereseaza sa stiu daca mai exista undeva o arhiva unde as putea gasi date legate de un accident/crima din anul 1984.Si daca mai exista asa ceva cum as putea avea acces la acel dosar.Multumiri.

• Membru
Publicat (modificat)

La unitatea unde s-a oprit dosarul in functie solutia data: ori la Parchetul care a avut in supraveghere urmarirea penala, ori instanta care a pronuntat solutia definitiva in dosar (daca a ajuns pana acolo).

Oricum treaba asta priveste Parchetul si Min Justitiei, in functie de nomenclatorul lor cu termene de pastrare. In cel mai rau caz, la arhivele nationale, dar la Politie oricum nu mai e.

Studiaza legea arhivelor. Poate te ajuta cu ceva.

Modificat de Ben
Publicat

Persoana care a murit este mama mea.A fost impinsa/a cazut de la etajul 10.Atunci eram f mica aveam 4 ani,eram in casa,nu stiu nici pana in ziua de azi ce s-a intmplat de fapt.Singura persoana care stia a fost bunica  care nu a vrut sa-mi zica ce s-a intmplat.Bunica a decedat si vreau sa stiu daca exista posibilitatea sa aflu ce s-a intamplat din dosarul care s-a facut atunci.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.