Jump to content
POLITISTI.ro

Conduita morala a presedintelui CNP

Postare recomandată

Publicat

Citesc si ma minunez. Chiar asa de rau i-a suparat dobrescu pe colegii lui de nu au mai putut rezista si au rabufnit. Daca stiau astea de mult de ce nu au spus-o atunci? De ce au lasat lucrurile sa mearga asa in continuare? Eu cred ca decizia de reducere a salariilor celor de la CNP e cauza acestui conflict. Antoanela posteaza materialele alea de care spuneai sa le citim si noi.

Publicat

Domnule presedinte Iulica Dobrescu va rog sa ne spuneti ce chirie ati incasat de la CNP pina in prezent?

Unde ati locuit la Campina, gara sau Bucuresti.

Zvonurile spun ca ati luat peste un miliard lei vechi de la CNPsi ati facut naveta. Este adevarat.

Rugam un raspuns public.

Un agent amarit

Publicat

E clar ca zororo e din interiorul CNP. Voi nu va mai saturati de balacareala in public. Nu va dati seama ca faceti rau organizatiei. Dati-va demisia toti ca nu meritati sa ne reprezentati.Am impresia ca v-au interesat functiile nu problemele politistilor.

• Moderator
Publicat

Ai dreptate Mihai, cei de acolo trăiesc cu impresia că acele poziții pe care sunt în prezent, au rolul unor alternative la posturile de conducere la care probabil că aspirau. De aceea s-a ajuns în această situație.

Publicat

conducerile TUTUROR organizatiilor au pierdut contactul cu realitatea si singura lor preocupare este sa se manance intre ei, in spatiu real sau virtual. respectivii indivizi sunt mai mult decat jalnici si compromit organizatiile pe care le reprezinta!

Publicat

am simtit ca miroase a manipulare de la primul post si azi, descarcand procesul verbal hazliu am avut si dovada. care nu sta in continut - nimic altceva decat inclestarea a doua gasti care au de impartit ceva bani/functii, ci in fisierul propriu zis!

rahoul tin sa te anunt ca simturile tale au dat gres. Iar daca te crezi vreun Sherlock Holmes, de asemenea trebuie sa stii ca nu ai facut nicio mare descoperire.

Puteai foarte frumos sa ma intrebi unde am gasit acel proces verbal si ti-as fi spus. Nu e niciun mare secret si nici nu ai descoperit roata.

Intamplarea face ca eu sa nu am nici cea mai mica legatura cu SNPPC-ul. Nu am fost niciodata si nici nu cred ca o sa fiu vreodata membru al acelui sindicat. Iar acest lucru l-am mai spus aici pe forum, cu mult timp inainte ca tu sa afli de existenta acestui site.

Vorbesti despre manipulare? Dar nu ai nici macar idee ce presupune manipularea.

MANIPULARE = a antrena, prin mijloace de influențare psihică, un grup uman, o comunitate sau o masă de oameni la acțiuni al căror scop aparține unei voințe străine de interesele lor

Eu nu am modificat absolut deloc continutul acelui proces verbal, din word l-am transformat in pdf, intrucat era prea mare si nu-l puteam posta. De asemenea ceea ce contine acel proces verbal sunt lucruri si afirmatii reale, ce au fost rostite in aceea sedinta de pomina. Si dupa parerea mea sunt lucruri pe care cotizantii trebuie sa le stie. Deci e interesul celor ce cotizeaza la CNP sa stie ce mizerii se ascund acolo sub pres si ce se intampla cu banii lor.

Totodata in postul meu nu e nicio referire la snppc-isti sau indemn de a se inscrie careva in acel sindicat/organizatie.

Asa ca nu poate fi vorba de nicio manipulare aici, ci doar de o mai buna informare a membrilor CNP cu privire la ce fac cei pe care ei ii platesc.

Am gasit acel document in urma discutiei in care chiar tu ai facut vorbire despre aceea noua organizatie infiintata de snppc, in postul de Nu stiam si habar nu aveam de aceea organizatie. Iar in urma postului tau, de curiozitate am intrat pe site-ul acela si citind pe acolo, am dat peste acel proces verbal.

Despre acest proces verbal, in urma unor discutii pe care le-am vazut pe site-ul CNP-ului, la inceputul lui decembrie 2010, chiar eu am intrebat aici pe forum daca are caracter secret si de ce nu se face public sa citeasca orice membru CNP ce este interesat. Dar raspunsul conducerii CNP a fost ca, citez "Materialele se pot consulta si discuta prin acesti reprezentanti statutari ai nostri, nu se pot trimite la anonimi. Nu poate fi pus public pe site".Te poti convinge citind acest topic :

Ei bine, uite ca acel proces verbal buclucas, l-am gasit abia acum postat pe internet, cu toate ca NU este secret si conducerea CNP a spus ca nu poate fi facut public pe site-ul CNP. Acesta este si motivul pentru care l-am postat aici.

In concluzie, imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu ai facut nicio mare descoperire, doar ai trait cu impresia asta. Iar daca ai fi urmarit si citit ce s-a postat pe acest forum, puteai face singur aceste legaturi, fara sa mai traiesti cu impresia ca ai descoperit focul.

Publicat

nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, dar se impun cateva precizari totusi:

puteai f bine sa pui un link pe site catre document... in fine, poate ai vrut sa il oferi tu. dar poate puteai sa indici sursa... sa zicem ca ai uitat

am repetat procedeul de transformare din word in pdf. nici de-al naibii nu a vrut sa imi arate la autor al noului document, respectiv pdf-ului, numele autorului originalului. se incapataneaza sa imi arate numele calculatorului meu. am repetat si pe un alt calculator, la fel. poate calculatorul tau e mai special sau i-ai dat din calculatorului numele snppc2. deci aici este macar o umbra de indoiala

ai definit bine manipularea. mai pe scurt se poate traduce prin prezentarea insistenta a pozitiei unei parti dintr-un conflict. poate de aia normele deontologice ale celor ce lucreaza cu informatie publica spun ceva de prezentarea echilibrata. cu alte cuvinte sa ii injuram pe toti in mod egal.

iar cand prezentam insistent pozitia unei parti influentam un grup de oameni sa adpote o anumita conduita, nu-i asa?

daca pana in punctul asta vorbim circumstantial, trebuie schimb sa fii de acord cu mine ca atacarea unei organizatii doar pentru ca e condusa de 1 idiot sau mai multi suna clar a macar tentativa de manipulare. sa ne amintim de cazul soric si cum a fost pusa stampila pe institutia noastra din cauza unui netrebnic.

nici cnp si nici snppc nu sunt in sine bune sau rele, pentru ca sunt niste organizatii. cei care le conduc sunt niste indivizi condusi de orgolii personale si fac niste chestii daca nu ilegale cel putin profund imorale.

Publicat

Mai repeta procedeul ala cu ajutorul acestui site: http://www.doc2pdf.net/

Postarea acelui proces verbal NU am facut-o pentru a-l ataca pe Doberscu sau Ionescu, Georgescu, ori altcineva. L-am pus aici pentru ca colegii mei sa vada unde se duc banii lor si ce se intampla cu ei. Si sper ca sa-l citeasca cat mai multi colegi si sa se retraga din organizatia asta care nu mai reprezinta interesele politistilor.

Daca tu ai anumite obsesii si nu poti scapa de ele, nu inseamna ca se intampla si in cazul tuturor.

De ce oare am impresia ca esti un aplaudac infocat al domnului Dobrescu?

• Moderator
Publicat

rahoul, daca stii mai multe, de ce nu spui totul aici, pentru clarificarea situatiei ?!?!

Din posturile tale lasi impresia ca detii mai multe informatii decat cele expuse aici, iar faptul ca le pastrezi doar pentru tine, nu iti ofera niciun fel de credibilitate.

In legatura cu postarea unui link catre documentul respectiv, colegul a procedat foarte bine ca a pus aici documentul. Daca maine dispare site-ul ala, cum ramne postarea de aici? Nu o sa mai inteleaga nimeni nimic din acest topic.

Mizeriile aparute nu trebuie ascunse sub pres, fiecare trebuie sa raspunda si sa suporte consecintele faptelor sale, daca vrem sa fim corecti.

Publicat

Din pacate, pentru cei care nu cred in autenticitatea procesului verbal de sedinta, ar fi solutia ajutatoare de a-l suna pe secretarul general, domnul Ion Dobre, cel care este omul care a pus piatra de temelie a unicei organizatii profesionale care poate demonstra foarte multe lucruri bune, dar fara ...specimene soti Dobrescu. Vorba cuiva de pe site. Nu poti convietui cu infractorii si acestia sa minta ca vor binele politistilor, dar fura; unul bani din casierie si celalalt ii fura stampila primului. Ca-n filmele cu.....Mi-e jena sa-i mai botez. Remarcati stimati colegi, caci nu degeaba va respect, semnaturile tuturor participantilor la sedinta, incepand cu prima semnatura a celui care este infractorul organizatiei CNP..ati ghicit, tocmai el... Nu poate exista vreun dubiu de postare mistificata. Asta este realitatea. Nu mai disecati firul in patru. Acelea sunt faptele savarsite de autorii identificati de noi toti pe forum si luati-le ca atare stimati colegi. Va respect !!!!!!!!! :emo-yessir:

Publicat

am repetat procedeul de transformare din word in pdf. nici de-al naibii nu a vrut sa imi arate la autor al noului document, respectiv pdf-ului, numele autorului originalului. se incapataneaza sa imi arate numele calculatorului meu. am repetat si pe un alt calculator, la fel. poate calculatorul tau e mai special sau i-ai dat din calculatorului numele snppc2. deci aici este macar o umbra de indoiala

Asta pentru ca esti total paralel cu domeniul IT. Iar conform matematicii doua drepte paralele se intalnesc la infinit. E ceva ce se intampla si in cazul prostiei.

• Displace 2
Publicat (modificat)

bravo sandokhan, pune-i domle la punct pe toti aia indisciplinatii! esti bun domle, ai sange de sef, semeni perfect cu fostu meu sef, avea exact vorba ta: "iesi din birou ca esti prost!" cuplata de obicei cu "agentu e nascut prost, ai priceput... iesi afara!". nu cumva esti matale nea matei... tot respectu', am inteles!

daca ataci mereu omu si nu ce spune, ajungi mare domle! tine-o tot asa ca viitorul e al astora ca tine! plus ca le ai si cu IT...si cu matematica, si cu filosofia. nu am cum sa contrazic un viitor sef ca ma si propui la sanctionare aici pe forum sau imi dai un calificativ prost. multe stele pe umar domn sef!

si revenind ontopic eu sunt toma necredinciosu, nu stiu mai multe despre subiect, dar cand se scurg documente pe internet devin si mai suspicios. e posibil sa fi gresit, nu imi e peste mana sa spun asta, dar postarea documentului si indicarea sursei ar fi clarificat situatia. acum astept sa vad si alte documente pe subiect. cu sau fara indicarea sursei...

Modificat de rahoul
Publicat (modificat)

Domnilor colegi,

Nu este bine ca "jigniti" pe un site, iar in referire la procesul verbal publicat, s-au discutat si la urmatoarea sedinta. Se poate sa asteptam solutionarea plangerilor, sau tocmai noi politistii nu respectam prezumtia de nevinovatie. De altfel, numai unii din anonimii de pe site... Nu cert pe nimeni, dar trebuie sa asteptam raspunsuri...

La art. 59 alin.(4) din Legea nr. 360/2002 rep. se prevede: “Cercetările referitoare la abateri, din care rezultă date şi indicii că au fost săvârşite fapte prevăzute de legea penală, se vor efectua şi cu participarea unui reprezentant al Corpului, urmând ca, în raport de constatări, să fie sesizate organele judiciare”. Aceasta prevedere nu s-a respectat si trebuie sa asteptam rezultatul parchetului. Din cate cunosc s-a primit pana in prezent numai solutia de la DNA de NUP.

Referitor la alte afirmatii, atasez un EXTRAS, din INFORMAREA efectuata BEC si C.N. de Comisia de Cenzori, pentru unele lamuriri:

"Referitor la ridicarea sumei de 1.304,00 lei, ca avans C.O. în luna august 2010, pe Stat de Plată, nesemnat de preşedinte şi trezorier, de către d-na Ag.şef de poliţie DOBRESCU ANTOANELA ALINA, din verificări a rezultat următoarele:

- La data de 02.08.2010, în baza Raport de C.O., d-na Ag.şef de poliţie DOBRESCU ANTOANELA ALINA a solicitat concediu de odihnă, conform planificării, pentru perioada 09-27.08.2010 şi s-a aprobat, inclusiv cu plata anticipată a salariului de bază, respectiv 1.304,00 lei, de către trezorier şi preşedinte.

În baza raportului de CO s-a întocmit un stat de plată, fară a mai fi semnat de cei doi, care aprobaseră şi CO şi s-a eliberat, de casier, suma de 1.304,00 lei, din casă, conform D.P. nr.380/06.08.2010, aprobată de cei îndrituţi;

Ulterior la data de 14.09.2010, suma ridicată anticipat, de 1.304,00 lei, deoarece la plata salariului în data de 10.09.2010, se omisese reţinerea pe stat/card a fost încasată cu Dispoziţie de Încasare, la solicitarea d-nei Dobrescu Antoanela Alina.

Prin aceasta nu s-a comis nici un prejudiciu Corpului Naţional al Poliţiştilor.

...

- Nu întotdeauna este verificat efectiv, soldul de casă iniţial şi final de casă, zilnic, din Registrul de Casă, de Comisia Buget Finanţe, astfel că au apărut unele discuţii şi la data de 30.08.2010 s-a sesizat Comisia de Cenzori, cu adresa nr. 682.079/30.08.2010 de preşedintele Comisiei Buget Finanţe, domnul Comisar şef de poliţie Dr. Enache Ion, că au fost ridicată fără documente legale, din casă, suma de 5.000,00 lei, de preşedintele CNP d-l DOBRESCU IULIAN ALEXANDRU. Din verificările efectuate nu rezultă că la data de 08.07.2010 s-a ridicat din casă, suma de 5.000,00 lei, conform registrului de Casă.

Studiind Registrul de Casă din 08.07.2010, rezultă că s-a plecat cu un sold iniţial al zilei precedente de 8.790,21 lei, s-au efectuat plaţi totale de 139,22 lei, iar soldul casei la sfârşitul zilei de 08.07.2010, a fost de 8.650,99 lei.

De menţionat, că în perioada 01-21.07.2010 la rubrica din Registrul de Casă este verificat registrul de casa în lei, de preşedintelui Comisiei Buget Finanţe, domnul Comisar şef de poliţie Dr. Enache Ion, iar în perioada 22-30.07.2010, de către Ag şef de poliţie Dobrescu Antoanela membru în Comisia Buget Finanţe, ambii cu viză de control financiar preventiv, care nu au sesizat nici o sumă în minus sau în plus, în casă şi în Registrul de Casă în lei. "

Modificat de radusandu
Publicat

Celor doi domni Enache si Marin sa le crape obrazul ala plin de sorici (SORIC) de rusine ca in timp ce colegii nostri din toata tara sufera toate neajunsurile cu salariile taiate cu mai mult de 25% ei isi permit porceste sa isi mentina salariile care nu sunt mici deloc.

Pai mai nesatuilor, sunteti voi platiti din cotizatii, dar cand mie imi scade leafa tu iti permiti sa ti-o mentii? Jegos comportament!

Deci circul e din cauza salariilor, tipic...

• Moderator
Publicat

Le-am citit cu atenție aceste documente, privindu-le ca pe un „drept la replică” din partea celeilalte tabere din CNP.

Sincer, mi se pare foarte „slăbuț” acest „drept la replică”. În plus nu pot fi considerate a fi niște justificări sau clarificări pentru acuzațiile ce i se aduc președintelui Dobrescu, ci doar cauza ce a generat acest conflict din interiorul conducerii CNP.

După părerea mea, cel care a greșit și a provocat acest conflict este domnul președinte Dobrescu. Nu are abilitățile necesare pentru a conduce și am să vă spun și de ce cred eu acest lucru.

Dacă citiți aceste ultime două documente veți vedea că d.p.d.v. juridic tabăra adversă a președintelui cam are dreptate, de fapt acest lucru este confirmat chiar și de domnul Dobrescu în procesul verbal al celebrei ședințe. Dar tot acolo în aceea ședință, domnul Dobrescu, după ce recunoaște că nu e legală aceea reținere de 25%, deci spune că e conștient că nu avea dreptul să o facă, totuși „își asumă” această măsură și îi invită pe „talibani” să se adreseze în justiție dacă nu le convine. Ceea ce nu-i face deloc cinste, mai ales unui om ce trebuie să aibă un respect mult mai dezvoltat pentru lege, în schimb el e ridicol cu aceea afirmație!!

Păi domnul Dobrescu se comportă la fel ca băsescu și boc, ca un stăpân pe plantație, domnia sa „își asumă” chiar dacă e conștient că nu e legal ceea ce face. Probabil trăiește cu impresia la fel ca și băsescu că poate face ce vrea și cum vrea, odată ce ocupă aceea funcție, iar ceilalți sunt doar niște negrii pe plantație. Este penibil!

Dacă domnul Dobrescu dorea să-și manifeste această solidaritate cu noi, în privința reducerilor salariale și era un conducător adevărat, solicita ca aceste reduceri salariale să se facă de bună voie, iar aceste acțiuni puteau fi mediatizate pe site-ul CNP pentru ca fiecare polițist să vadă cine din conducerea CNP a înțeles și a dorit să se solidarizeze cu noi pleaba și cine nu. Mediatizând excesiv și cât mai mult posibil aceste decizii individuale și benevole.

Dar bineînțeles asta presupune ca CNP-ul să fie o organizație transparentă și condusă de un om cu abilitățile necesare. Așa doar ne-a demonstrat că are niște limite și că se comportă acolo ca un mic despot ...

PS: rahoul ți-ar fi revenit salariul ție la valoarea inițială dacă ăia doi acceptau? Te încălzește cu ceva sau e vorba numai de această mentalitate tipic românescă privind capra vecinului?

Eu aș fi preferat să le rămână salariile întregi, dar să facă ceva și pentru masa mare a polițiștilor, așa în loc să-și canalizeze forțele pentru a realiza ceva pentru polițiști, doar se ceartă între ei acolo. Foarte inteligentă decizia președintelui (tipic haiducească, la fel cum ne-a ars și pe noi băsescu), ce mai ...

Publicat (modificat)

daca era vorba de cineva care prin munca lui, independent de mine si de banii mei, isi castiga un venit ... nu ma intereseaza cat castiga, poate castiga si 1 milion pe zi

dar cand este vorba de cineva platit din cotizatia mea, pai atunci am pretentia ca MACAR sa se consulte cu cei pe care ii reprezinta, daca nu sa isi reduca salariul automat, in semn de solidaritate, iar daca cei 25% reducere legal nu pot fi retinuti, sa ii dea de buna voie si sa faca un fond umanitar pentru cei mai loviti dintre colegi... si crede-ma ca sunt destui, prea multi poate care au probleme

daca aveau niste rezultate spectaculoase nimeni nu comenta nimic, crede-ma. dar uite cum se incaiera pe 25%!

asadar raspunsul meu este ca pe mine personal ma "incalzea" ca isi reduceau salariile, chiar si voluntar, si ca percep ca o sfidare ca nu le-au redus. si banuiesc ca e la fel si la celelalte organizatii. poate avem parte de ceva wikileaks si de la ei :D

Modificat de rahoul
  • Moderator
Publicat

Cred ca mult mai corect era daca reduceau cotizatia cu 25%, iar ca urmare a acestei masuri, printr-o decizie a Consiliului National (sper ca e denumirea corecta) isi reduceau cu toti salariile, la fel cum au suportat toti politistii.

Publicat

Stimati colegi !!!!! Problema este mai grava !!!!!!!!!! Acest site este CENZURATTTTTTT !!!!! A tat timp cat postezi ceva constructiv aici, dar fam. Dobrescu si radusandu taie ceea ce nu le convine, eu va rog sa nu mai aveti incredere in cele postate de respectivii si acolitii lor. Iubiti dreptatea ca asta va intareste si sigur va va duce la speranta spre ceva mai bun !!!!!!! Cu deosebita stima, eu ma retrag pt. ca nu se poate ca sa adaugi cate ceva si dupa cateva minute sa fie sters. RUSINE SA LE FIE PENTRU CA NU IUBESC ADEVARUL !!!!!! Fie la ei.... :emo-yessir:

• Displace 4
Publicat

Eu pana acum AICI pe politisti.ro nu am intalnit colegi cenzurati. Vei fi dumneata mai cu mot.

• Apreciez 1
  • Administrator
Publicat

Domnule "respect colegii" pe acest forum nu sunt permise jignirile si limbajul suburban de genul celui folosit de dumneata in postul sters.

Intradevar, aceasta sectiune a forumului este moderata de radusandu si dumnealui a sters un singur mesaj al dvs. Motivul pentru care a facut acest lucru este foarte clar, din cazua jignirilor si limbajului pe care l-ati folosit si care nu face cinste nimanui.

Daca aveti ceva de reprosat la adresa cuiva, puteti scrie pe acest forum si va asigur ca nimeni nu o sa stearga nimic, atata timp cat textul scris respecta regulile generale de bun simt.

Va recomand sa lecturati Regulamentul acestui site si sa-l respectati, pentru a evita astfel de neplaceri.

Multumesc pentru intelegere.

• Membru
Publicat (modificat)

"respect colegii" aici nu e niciun site cenzurat, ceea ce ai postat tu si a fost sters a fost foarte corect ;nimeni nu-ti va cenzura posturile daca se vor incadra in regulile forumului pe care eu cred ca tu nu le-ai citit, asa cum te-au indrumat colegii te indrum sa citesti regulamentu forumului. sunt sigur ca iti vei da seama unde ai gresit. multumesc

scuze pentru off-topic

Modificat de eti79ety
Publicat

Temeiul legal pentru a nu-si scadea salariile cu 25 % la stafful CNP-ului este corect invocat si argumentat, ar mai fi de adaugat ca ei nefiind bugetari , reducerea in acest caz nu opereaza, mai mult decat atat nu are cum sa opereze retroactiv. Dar pentru a fi MORALI si LEGALI acesti domni trebuiau sa opereze aceea reducere printr-o decizie luata unanim de forul central, care poate face acest lucru. Nu era vorba de solidaritatea cu membrii cotizanti, nu aveam nevoie de mila lor, dar era vorba in primul rand de restabili un echilibru al raportului intre remuneratie si calitatea serviciiilor prestate. In acest caz raportul este dezastruos privind calitatea serviciilor. Pentru ce au facut acesti domni, sau mai bine zis pentru ceea ce ar fi trebuit sa faca meritau ca retributie lunara doar salariul minim pe economie.

In alta ordine de idei, simt o satisfactie orgasmica, cand vad haitele infometate din CNP, cum se sfasie intre ei pentru ciolan gras al puterii si privilegiilor, dar nutresc speranta ca prin acest razboi fratricid, declansat doar de FOAMEA DE BANI, gastile sa se autoelimine si ceea ce este mult mai important, ca membrii simpli sa se trezeasca la realitate si sa paraseasca acest focar de infectie morala, pentru a reveni in organizatie doar cand TOT , dar absolut tot stafful , va fi inlocuit cu oameni noi, neatinsi de virusul obedientei si neiubitori de arginti .

• Moderator
Publicat

respect colegii, respectand pe ceilalti, te respecti pe tine insuti.

Am apucat sa citesc postul pana sa fie sters si imi permit sa te contrazic, nu ai dreptate.

Simplu fapt ca ati postat aici acuzele pe care le aduceti lui Dobrescu (presedintele vostru, al CNP-ului), e o dovada foarte clara ca nu e vorba de nicio cenzura. Incearca totusi sa dai dovada de putina decenta.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.