Jump to content
POLITISTI.ro

Pistol cu electrosoc

Postare recomandată

Publicat

Buna seara si multumesc anticipat pentru raspunsuri.

As dori in primul rind sa intreb un politist adevarat daca acest pistol cu electrosoc este legal:

****spam****

Intrebarea urmatoare ar fi ce efect au 80kv? E destul pentru a opri pe cineva, sau macar sa-l deranjeze?

• Displace 2
Publicat

nu ma interesa asa de mult articolul de lege, doar un da sau nu, daca pretentia celor care le comercializeaza cum ca posesia e legala e justificata.

in legatura cu folosirea unui astfel de pistol cu electrosoc pina la legalitate mai e mult, sint interesat in primul rind de cit de eficace ar fi. singura mea experienta cu arme cu electrosoc a fost una indirecta in urma cu multi ani in armata, ofiterii de la politia de frontiera foloseau bastoane cu electrosoc pe indezirabilii care nu vroiau sa se lase expulzati in liniste si pot sa va spun ca nimeni nu cadea la pamint, nici macar in genunchi. prin urmare ce sanse ar fi ca o arma cu electrosoc sa opreasca un atacator? stiti ceva in directia asta? e o chestie de voltaj, de locul unde e aplicat electrosocul sau ce altceva? daca niste profesionisti cu arme aprobate de ministerul de interne nu puteau sa puna jos pe cineva ce sanse as avea eu in conditii de stres, mai ales daca e noapte si sunt luat prin surprindere?

mie mi se pare ca destul de mici, probabil ca ar putea cel mult sa irite atacatorul (va rog sa ma corectati daca nu sunteti de acord).

daca tot ati raspuns insa as vrea sa va pun o alta intrebare, daca ar fi sa luati in considerare oferta unui site precum militaryshop cam care ar fi pozitia in clasament a produselor destinate autoapararii?

****spam****

ma rog, adica adevaratele produse destinate autoapararii, ca nu-mi dau seama ce cauta acolo catusele de exemplu. deci dumneavoastra ce ati recomanda copilului dumneavoastra daca s-ar intoarce noaptea tirziu acasa si ar trebui sa treaca prin zone cu risc ridicat?

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Noi recomandăm doar respectarea prevederilor legale, iar portul fără drept a dispozitivelor cu şocuri electrice, este ilegală şi se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

• Apreciez 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.