Jump to content
POLITISTI.ro

In Academie!


DeltaForce

Recommended Posts

in primul rand, buna seara tutror! As vrea sa candidez anul acesta pentru un loc in prestigioasa institutie a Ministerului Administratiei si Internelor, insa am unele nelamuriri. Pentru inceput as vrea sa fac cunoscut faptul ca am urmarit forumul de ceva vreme si am citit ceea ce m-a interesat, dar nu am gasit nimic despre ceea ce se inatmpla mai axact in Academie! Mai precis, as dori sa aflu despre desfasurarea cursurilor, si de ce nu, desfasurarea orelor de educatie fizica si sport. Am auzit pe multi spunand ca orele de sport sunt destul de "chinuitoare"...si sincer nu am facut niciun sport de performanta si nici nu pot spune ca indemanarea mea este foarte bine pusa la punct....

Daca cineva are amabilitatea sa imi detalieze cat de cat programul studentilor si in special desfasuarea orelor de educatie fizica, recunostinta mea ar fi maCSima :-p!

Va multumesc anticipat!

Link to comment

Deja incepi gresit.

Inainte sa-ti pui problema de orele, programul si regulamentul de ordine interioara a ADP, gandeste-te daca vei fii admis.

In alta ordine de idei, daca treci de probele sportive, nu ar trebui sa-ti faci mari griji de orele de sport.

  • Upvote 3
Link to comment
  • Moderator

...si daca inveti sa scrii si sa vorbesti corect in limba romana....ceea ce nu e cazul deocamdata din cate putem observa...nu-i asa, Deltaforce? :naughty:

  • Upvote 1
Link to comment

Din moment ce ai trecut niste probe (sportive, scrise, etc) se presupune ca ai face fata cererilor din timpul scolii. In privinta orelor de sport nu-ti fa griji ca nu e chiar asa de exagerat cum ai auzi. Acum depinde si profesor prinzi. Daca e unul mai zelos, alergi de-ti iese limba afara sau iti rupa mana la cursurile de autoaparare :ner: . Bine, a fost o exceptie care probabil se intampla o data la 10 generatii :). Exista si varianta a doua cand nimeresti un profesor care face o simpla incalzire si apoi jocuri de voie. Te mai pune la munca atunci cand se aproprie examenele si tre sa dai teste sa vedeti pe unde stati cu baremele.

Orele incep la 8, 3 cursuri a cate 1 ora jum cu o jum de ora pauza intre ele. Mai sunt uneori si dupa-amiaza dupa raport si masa.

Oricum, asta e ultiam ta grija.

Link to comment
  • Moderator

DeltaForce, dupa nickname-ul tau, la ce specializare te-ai gandit? Politie sau altceva?

Ma gandeam ca iti alegeai pentru Politie ceva de genul Ceacanica, Colombo, etc :D

Ia problemele in ordinea lor, nu te gandi de acum ce va fi peste 4 ani cand vei absolvi, cum vei rezolva AN-urile, de ce nu se dau la timp banii de haine, etc. Fixeaza-ti ca prioritate probele sportive, admiterea si pe urma mai vezi tu .

Succes!

Link to comment

@bendar multumesc mult pentru raspuns!

@dan pin, nick-name-ul meu este ales aleatoriu:)), nu releva nimic:-J, dar in privinta specializarii, da, la Politie m-am gandit. Eu am intrebat mai mult din curiozitate...si probabil entuziasmul meu a fost de vina;))...voiam sa aflu daca viata din Academie este asa cum m-am gandit eu, sau altfel...se pare ca nu m-am orientat gresit:-p si asta ma bucura foarte mult :D

Link to comment
  • Moderator

AN este abrevierea de la autor/i neidentificat/i.

Dar in context, colegul danpin face referire la lucrarile penale cu autor neidentificat, denumite AN-uri.

  • Upvote 1
Link to comment

.....cred ca inteleg....atunci cand se comite o infractiune, exista posibilitatea sa nu-i stii autorul si, prim urmare, acesta devine AN......nu?

Link to comment

Multumesc, Marius! ....este o vorba prin popor: "A fi om e lucru mare!" , iar seriozitatea si modul concis in care iti desfasori activitatea pe forum te face sa fii un adevarat OM!...Pacat ca nu sunt multi ca tine, dar asta e alta mancare de peste.

Multumesc inca o data!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.