DeltaForce Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 in primul rand, buna seara tutror! As vrea sa candidez anul acesta pentru un loc in prestigioasa institutie a Ministerului Administratiei si Internelor, insa am unele nelamuriri. Pentru inceput as vrea sa fac cunoscut faptul ca am urmarit forumul de ceva vreme si am citit ceea ce m-a interesat, dar nu am gasit nimic despre ceea ce se inatmpla mai axact in Academie! Mai precis, as dori sa aflu despre desfasurarea cursurilor, si de ce nu, desfasurarea orelor de educatie fizica si sport. Am auzit pe multi spunand ca orele de sport sunt destul de "chinuitoare"...si sincer nu am facut niciun sport de performanta si nici nu pot spune ca indemanarea mea este foarte bine pusa la punct.... Daca cineva are amabilitatea sa imi detalieze cat de cat programul studentilor si in special desfasuarea orelor de educatie fizica, recunostinta mea ar fi maCSima :-p! Va multumesc anticipat! Link to comment
Sony Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Deja incepi gresit. Inainte sa-ti pui problema de orele, programul si regulamentul de ordine interioara a ADP, gandeste-te daca vei fii admis. In alta ordine de idei, daca treci de probele sportive, nu ar trebui sa-ti faci mari griji de orele de sport. 3 Link to comment
Moderator Cristi Posted January 8, 2011 Moderator Share Posted January 8, 2011 ...si daca inveti sa scrii si sa vorbesti corect in limba romana....ceea ce nu e cazul deocamdata din cate putem observa...nu-i asa, Deltaforce? 1 Link to comment
DeltaForce Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Va multumesc mult pentru raspunsuri! Mi-au fost de un real folos, ce sa zic! Imi cer scuze ca am deranjat! Link to comment
bendar Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Din moment ce ai trecut niste probe (sportive, scrise, etc) se presupune ca ai face fata cererilor din timpul scolii. In privinta orelor de sport nu-ti fa griji ca nu e chiar asa de exagerat cum ai auzi. Acum depinde si profesor prinzi. Daca e unul mai zelos, alergi de-ti iese limba afara sau iti rupa mana la cursurile de autoaparare :ner: . Bine, a fost o exceptie care probabil se intampla o data la 10 generatii . Exista si varianta a doua cand nimeresti un profesor care face o simpla incalzire si apoi jocuri de voie. Te mai pune la munca atunci cand se aproprie examenele si tre sa dai teste sa vedeti pe unde stati cu baremele. Orele incep la 8, 3 cursuri a cate 1 ora jum cu o jum de ora pauza intre ele. Mai sunt uneori si dupa-amiaza dupa raport si masa. Oricum, asta e ultiam ta grija. Link to comment
Moderator danpin Posted January 9, 2011 Moderator Share Posted January 9, 2011 DeltaForce, dupa nickname-ul tau, la ce specializare te-ai gandit? Politie sau altceva? Ma gandeam ca iti alegeai pentru Politie ceva de genul Ceacanica, Colombo, etc Ia problemele in ordinea lor, nu te gandi de acum ce va fi peste 4 ani cand vei absolvi, cum vei rezolva AN-urile, de ce nu se dau la timp banii de haine, etc. Fixeaza-ti ca prioritate probele sportive, admiterea si pe urma mai vezi tu . Succes! Link to comment
DeltaForce Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 @bendar multumesc mult pentru raspuns! @dan pin, nick-name-ul meu este ales aleatoriu:)), nu releva nimic:-J, dar in privinta specializarii, da, la Politie m-am gandit. Eu am intrebat mai mult din curiozitate...si probabil entuziasmul meu a fost de vina;))...voiam sa aflu daca viata din Academie este asa cum m-am gandit eu, sau altfel...se pare ca nu m-am orientat gresit:-p si asta ma bucura foarte mult Link to comment
DeltaForce Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Scuze pentru ingratitudine.....what does mean "AN"?.....(curiozitatea asta:D) Link to comment
Moderator Marius Posted January 9, 2011 Moderator Share Posted January 9, 2011 AN este abrevierea de la autor/i neidentificat/i. Dar in context, colegul danpin face referire la lucrarile penale cu autor neidentificat, denumite AN-uri. 1 Link to comment
DeltaForce Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 .....cred ca inteleg....atunci cand se comite o infractiune, exista posibilitatea sa nu-i stii autorul si, prim urmare, acesta devine AN......nu? Link to comment
Moderator Marius Posted January 9, 2011 Moderator Share Posted January 9, 2011 Exact. Iar politistul desfasoara activitati specifice pana identifica autorul. 1 Link to comment
DeltaForce Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 Multumesc, Marius! ....este o vorba prin popor: "A fi om e lucru mare!" , iar seriozitatea si modul concis in care iti desfasori activitatea pe forum te face sa fii un adevarat OM!...Pacat ca nu sunt multi ca tine, dar asta e alta mancare de peste. Multumesc inca o data! Link to comment
Recommended Posts