Jump to content
POLITISTI.ro

Infractiuni judiciare

veverix

Recommended Posts

Da, la statisticile de pe site-ul Politiei Romane. Acum am aflat ce sunt si anume ""Se numesc infracțiuni judiciare pentru ca sunt investigate de 
Politia judiciara. In aceasta categorie intra Infracțiunile contra persoanei, infracțiuni cu violenta, tâlharii, furturi. La infr ec: infracțiuni legate de patrimoniu, delapidari, 
inselaciuni. De alta natura: calomnia, insulta, mărturia mincinoasa."

Buna seara ,

As dori sa va intreb si eu un singur lucru daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi , acum ceva timp am preluat niste comunicate de presa de pe un site al unei institutii publice fara sa iau legatura cu biroul de presa si le-am pus pe site-ul meu cu sursa bineinteles +link de unde am preluat . Intrebarea mea este daca pot pati ceva din punct de vedere legal , daca ma pot trezi cu politia la adresa unde locuiesc , sau cu vreo amenda? Va multumesc si va doresc o seara excelenta in continuare.

• 4 weeks later...
foreveryoung , stai linistit. Ai preluat comunicatele de presa si ai mentionat si sursa in cauza. Ai raspandit stirile facand astfel o reclama pozitiva institutiilor statului.Nu ai avea de ce sa-ti faci griji. De ai fi   vazut pana acum articole din ziare in care sunt preluate fraze intregi din comunicatele oficiale fara ca acestia sa pateasca ceva , nu ti-ai mai face atatea griji. E bine totusi ca esti un cetatean responsabil.

• 2 weeks later...

Sven , sa inteleg ca nu ma pot trezi cu politia unde locuiesc , sau cu amenda sau cu dosar penal pentru ca am preluat acele comunicate de presa de la mapn.ro  fara sa vb cu biroul de presa? Ma gandeam ca iti trebuie acreditare sa poti prelua comunicate de presa de la o institutie publica sau acordul lor ? Dupa ce am preluat acele comunicate de presa pe un site de-al meu cu nume.ro am avut vizita din partea just.ro si ma gandesc sa nu fi facut mapn plangere la politie impotriva mea si sa patesc ceva din punct de vedere legal . Si scuze ca ti-am raspuns atat de tarziu . Astept un feedback din partea dumnevoastra :) .