Jump to content
POLITISTI.ro

Fenomene bizare

Cristi

Recommended Posts

• Moderator

M-am gandit sa realizam in acest topic o colectie de fenomene bizare, intamplari, etc, si sa le analizam prin prisma unor Toma Necredinciosul cum suntem majoritatea,obiectiv, sa vedem ce explicatii gasim.

Voi incepe eu, cu acest video :http://www.youtube.com/watch?v=VjJOd0POjtw

Ce parere aveti? Daca este fake, cum putea fi realizat?

Poi in primul rand sa ne uitam la reactia celui de jos care sta pasibil ,daca se intampla asa ceva cu adevarat cu siguranta prima reactie ar fi sa sara sa ajute fetita sa coboare jos insa acesta o asteapta calm si apoi fuge...plus ca apare ceva ca un fel de sfoara ,la sfarsit cand se deruleaza cu incetinitorul se vede mai bine ,chiar si o umbra in partea de jos a sfoarei....trucaj parerea mea.

Probabil fetita se antrena sa devina magician. Magicienii leviteaza si nimanui nu i se pare paranormal asta. :)

Asta e modificata in cel mai nesimtit stil pe calculator... :naughty:

Uitati asta :blink:

Din cate am inteles e ceva legat de campul magnetic al pamantului. :blink:

• Moderator

Exista o explicatie pentru moartea pasarilor. S-au hranit cu boabe de porumb otravite sau cu furaje otravite.

Si mor toate in acelasi timp? Indiferent de cantitatea de otrava ingerata? Sau doar asa din simpatie pentru suratele lor?

Daca erau otravite moartea nu era spontana si rapida. Le-ar fi fost rau, si nu ar mai fi putut sa zboare, si ar fi fost vazute pe sol cum "bolesc". Unele dintre ele au murit (cele din Constanta) agatate de creanga copacului.... si doar pe o raza de 5 metri au fost observate pasari moarte....

Hai sa lasam Constanta...ganditi-va ca se intampla in toata lumea.

Eu iau in calcul un posibil experiment scapat de sub control. :unsure:

Dupa ce am "scormonit" putin internetul, am gasit asta:

"Arme electromagnetice cu microunde sau laserul infrarosu cu setare de fascicul larg de pe sateliti sau avioanele ABL (airborne laser) cele mai probabile cauze ale pasarilor moarte. Vedeti pe google filmul asta:

http://video.google.com/videoplay?docid=-2607247316861253984#

TVR: Grauri morţi au căzut din cer la Constanţa

Acestea evident au fost ucise de o arma electromagnetica. Deoarece s-a intimplat in mai multe locuri pe glob, trebuie vazut daca e vreo baza vestica linga toate acele locuri, dar cel mai probabil, dispersiunea geografica arata ca arma electromagnetica se afla pe un satelit sau cel putin pe un avion. Satelitii militari au orbite la 400km altitudine si pot reveni asupra unui anumit loc pe glob odata la 4 zile. Armele scalare electromagnetice mentionate in Mahabharata pot trimite pulsuri si prin pamant cauzind dezastre naturale pe partea cealalta a globului. In perioada 17-23 decembrie 2010 au fost vreo 100 cutremure de 4,8-5,8 grade FIECARE in insulele BONIN la sudest de Japonia. Nu este exclus ca anumite frecvente sa poata fi emise de la o statie fixa pe suprafata cum este HAARP in localitatea Gakona, Alaska, si sa se reflecteze de atmosfera sau cimpul magnetic al pamantului si sa revina la pamant la mii de km distanta, asa cum unele frecvente de radio fac la fel si anumite posturi pot fi receptionate la mii de km distanta. Astfel, pasarile au fost ucise cu (1) microunde la anumita frecventa si energie din avion sau satelit sau (2) laser infrarosu de pe avion ABL (airborne laser) cu fascicul reglat la diametru mare. Aceste doua posibilitati pot fi reglate sa afecteze anumite vietati dupa frecventa."

Edited by VictorL

Asta face parte din teoria conspiratiei. Nu cred ca am ajuns la un asemenea nivel de dezvoltare tehnologica, pur si simplu ca sursa de energie necesara unei astfel de arme trebuie sa fie autonoma si de mare putere. Inca nu s-au inventat reactoarele nucleare care sa incapa intr-o valiza de dimensiuni rezonabile. In schimb bombe nucleare de asemenea dimensiuni sunt.

Eu cred, mai degraba, ca aceste fenomene apar mai degraba din cauza unor schimbari bruste in campul magnetic al pamantului, care cumulat cu activitatea sporita a soarelui (aflat in varf de activitate electromagnetica) duce la asa ceva. Sa nu uitam ca pasarile folosesc campurile electromagnetice ale Pamantului pentru "navigare". O tulburare majora in acest camp poate duce, la vietatile hiper-sensibile la magnetism, la clacare sau sucombare....

E o explicatie poate mai aproape de adevar decat teoria conspiratiei.

Edited by SandoKhan

:naughty: VictorL si Sony, filmuletul cu masina poate fi foarte adevarat. Nu bag mana in foc ca acest filmulet este adevarat, dar va garantez ca si la mine in Mehedinti exista o zona unde se intampla acelasi fenomen: intro panta, lasi masina pe liber si ea merge cu spatele, urca. Personal am vazut acest lucru si apoi am castigat foarte multe pariuri de la cei ca voi, necredinciosi! :ner: Edited by bestkyky
  • Upvote 1
  • Downvote 1

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Calaretul din Egipt.

Daca camera de luat filmari era intr-un apartament este posibil ca acel calaret sa fi aparut de la reflectia televizorului in geam ( probabil vizionau un film) , dar daca era o camera fixa atasata pe coltul unei cladiri mai ramane ipoteza unei trucari pe calculator , insa mi-e greu sa cred ca cei de la CNN transmit asa ceva.

Este vorba de celebrul pixel albastru care-si face intempestiv aparitia in locurile publice.

Haida bre, lens flare pe fatza. ;) este reflexia rasturnata a focului din planul secund. Daca urmaresti miscarea pulsatorie a valvatailor, o sa observi o sincronizare perfecta.

• 3 weeks later...

Locuri în care maşina "urcă" singură în ţara noastră mai sunt pe drumul spe Stâna de Vale, la Borşa până la popasul Prislop, la acest popas. La Babadag de Tulcea până la liziera pădurii, autoturismul merge fără aer, doar pe combustibilul lichid pe o porţiune scută şi dă un şoc în momentul în care primeşte aer,dacă motorul este în priză, dacă nu scade turaţia acestuia şi este sesizabilă. În Buzău între Ciuta şi Mănăstirea Ciolanu, lângă lacul de sus cu peşti, în anumite perioade, noaptea, se sting instantaneu luminile maşinii pe o porţiune de cira 20m, apoi se reaprind la fel de instantaneu. Electricienii auto confirmă că nu este nicio defecţiune. Circulă fel şi fel de legende despre acest lucru straniu.

• 3 weeks later...
  • Moderator

sa fie atat de bun acest prezicator, incat sa i se adevereasca proorocirea cu privire la actualul presedinte? in contextul certurilor si dezbinarilor din partidul de guvernamant, nu m-ar mira ca astia sa incerce sa-i faca felul...

http://www.vestic.ro/articol_14358/presedintele-romaniei-ucis-intr-un-atentat.html

Edited by danpin