Jump to content
POLITISTI.ro

Cum pot sa mai recuperez bani sau actele masinii

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua domnilor politisti ,am si eu o problema in urma cu ceva timp am cumparat o masina ,fiind prima masina incintat de ea am luato ,si cu garantia propietarului ca ami va aduce cartea de propietar,au trecut 4 luni si nu ma reusit sa mai vad cartea de la el ,masina este din italia aduca in tara ,fiind incepator si fara experienta respectivul a facut contract de vinzare cumparare de pe italianul respectiv pe mn la care eu am descoperit asta cu careva zile in urma ,la momentul de fata acesta nu mai e de gasit nikila telefon si nici fata in fata nu vrea sa ne intalnim sa stam de vorba .Ce sfat ami dati ce pot face sa ami recuperez bani sau cartea masini

Va multumesc

• Membru
Publicat

În primul rând nu mai faulta atât de grav limba română. În al doilea rând, problema ta poate fi rezolvată numai de instanţa de judecată. Au mai fost nu ştiu câte speţe asemănătoare discutate aici pe forum, dacă ai fi dat un search le-ai fi găsit.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.